Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    29. Ožujak 2021. 11:33

Anitram super!! Sretnoo 🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    29. Ožujak 2021. 11:35

*.Women_name.*

Ruska1986

Women, da te pitam… Narucena sam na UVZ u Petrovu. Jel se moram prije javit gore u TA ili idem odmah dolje na UVZ? UVZ se radi tamo di sam se narucivala za njega, jel tako?

Ne, prođes trijazu i ideš odma na UZV, onda kad dobiješ nalaz ideš u TA. Ako si oboje naručena isti dan. E sad neznam di si se narucivala, ja uvijek dobijem internu uputnicu na odjelu. UZV je tamo kad udes na onaj donji hitni prijem (ona zelena prostorija) pa ideš desno

Ne, sad u petak sam narucena na UVZ(nisam narucena u TA), a 06.04.na CTG. CTG se radi gore u TA, pretlostavljam jer sam vidla da zene tam idu zadnji put kad sam bila. I tad sam i narucena u TA. Tako da pretpostavljam da sad obavim samo UVZ. Pitat cu, u svakom slucaju... Tenksic ☺

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Sanjich 👶🤱

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Cure ja sam malo uplasena, šokirana. Endometrijum je 19,3…. Mislim da je to previse da nije bas dobro.
    Jel zna neko nesto o tome?

Meni pada na pamet da ne slucajno napisao broj 1, da je zaprvao 9.3..

I ja se sve nadam da je nesto pogresio. U petak je endo bio 11,6

Onda su male sanse da se zeznuo jel se endo ne bi triba smanjit s 11 na 9.. Ajme bas cudno.. Jel oni imaju iste mjerne jedinice xD vatam se za slamke..

Ali vidi i ako je previse i nebudete isli u svjezi, freeze je stvanro bolja opcija 🍀🍀🍀 tijelo oporavljeno i veci postotak je da uspije 🙏🙏🤞❤️

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

*.Women_name.*

Sanjich 👶🤱

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Cure ja sam malo uplasena, šokirana. Endometrijum je 19,3…. Mislim da je to previse da nije bas dobro.

Baš da, sjećam se da kad se meni u trudnoći još nije vidjela vrećica je bio 16 mm. 😲 Jel napisao samo, ili i komentirao?

Samo je napisao, nije komentarisao🤦‍♀️ , stavila sam fotku u MTB komentar. Mislim petak 11,6... Pojela sam juce jedan ananas jer ga inace jedem nije valjda 1 ananas napravio to 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Ožujak 2021. 11:36

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Rekla bih da da, da je to previše. Moguće da ćete ići na freeze all, što je isto super opcija.
    Jeste li sigurni da je dobro izmjerio? Što je doktor komentirao?
    Koliko folikulića imaš?

Cekam da mi stigne rezultat hormona za sat vremena pa cu javiti svom MPO dr.sve i da cujem nastavljamo ili stop veceras. Ovaj sto mi radi folikulometeije nije nista komentarisao, samo je rekao da sve zavisi od rezultata hormona. Ne znam kako to funkcioniše u drugim zemljama. Da ne bi isla na svaku folikulometriju 100km, kod MPO doktora,to mi radi doktor u mom mestu a ja onom tamo javljam rezultate. Naravno, zadnji UZ radi MPO
    Imam 16 folikulica ali je razlika u velicini… Ne znam sta da kažem

Ja ti ove mjere ništa ne razumijem, nama za folikule pišu samo jednu dimenziju, a ne dvije... 

💔💔💔

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    29. Ožujak 2021. 11:37

🦋Anitram-3-🦋

MTB transfer kod nas obavljen. Vracene 2 blastice B kvalitete (znam da to nis ne znaci) al sam se sjetila pitat. Mc donalds nisam obavila jer ne stignem. 12.4 beta. 🙏🙏

Cestitam, drzim fige 🤞 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Ruska1986
    29. Ožujak 2021. 11:39

*.Women_name.*

Prijavljujem da su me zvali iz Škvorca da dođem 31.3. umjesto na gledanje bebe 1. 4 😁

🤗🤗🤗 da, isla sam se dole bas narucit, odmah nakon onog zadnjeg pregleda. Jer su rekli da, kad budem radila CTG, zele imat i nalaz sa UVZa pa da probam to sve obavit isti dan, sta je, naravno, nemoguce. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Ožujak 2021. 11:39

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

Women, da te pitam… Narucena sam na UVZ u Petrovu. Jel se moram prije javit gore u TA ili idem odmah dolje na UVZ? UVZ se radi tamo di sam se narucivala za njega, jel tako?

Ne, prođes trijazu i ideš odma na UZV, onda kad dobiješ nalaz ideš u TA. Ako si oboje naručena isti dan. E sad neznam di si se narucivala, ja uvijek dobijem internu uputnicu na odjelu. UZV je tamo kad udes na onaj donji hitni prijem (ona zelena prostorija) pa ideš desno

Ne, sad u petak sam narucena na UVZ(nisam narucena u TA), a 06.04.na CTG. CTG se radi gore u TA, pretlostavljam jer sam vidla da zene tam idu zadnji put kad sam bila. I tad sam i narucena u TA. Tako da pretpostavljam da sad obavim samo UVZ. Pitat cu, u svakom slucaju… Tenksic ☺

Zar ti nije malo nezgodno ići po svim tim pregledima netom nakon poroda? Tko će ti čuvati Katarinu dok se ti skićeš po CTGovima? 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Ožujak 2021. 11:41

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

*.Women_name.*

Sanjich 👶🤱

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Baš da, sjećam se da kad se meni u trudnoći još nije vidjela vrećica je bio 16 mm. 😲 Jel napisao samo, ili i komentirao?

Samo je napisao, nije komentarisao🤦‍♀️ , stavila sam fotku u MTB komentar. Mislim petak 11,6… Pojela sam juce jedan ananas jer ga inace jedem nije valjda 1 ananas napravio to

Čekamo komentar od MPO. Meni su sve ove mjere čudne, to tako kod nas izgleda...
    Bez brige, jedan ananas ti ne može to napraviti, sigurno nisi ništa falila. 

💔💔💔

29. Ožujak 2021. 11:42

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

Ne, sad u petak sam narucena na UVZ(nisam narucena u TA), a 06.04.na CTG. CTG se radi gore u TA, pretlostavljam jer sam vidla da zene tam idu zadnji put kad sam bila. I tad sam i narucena u TA. Tako da pretpostavljam da sad obavim samo UVZ. Pitat cu, u svakom slucaju… Tenksic ☺

Zar ti nije malo nezgodno ići po svim tim pregledima netom nakon poroda? Tko će ti čuvati Katarinu dok se ti skićeš po CTGovima?

Hahahaha da ruskaaaaa tkooo 👶🍾🍾🍾❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.