Zato ja sada iz svoje prespektive 100posto podrzavam ta prenatalna testiranja, znam da ne mogu sprijeciti time nista, ali ako nam je napredak medicine pruzio da saznamo to ranije, a ne kasnije, onda ako mogu zelim izbjeci inducirane porode u kasnim tjednima. Tada sam bila bas jako neupucena.
O takvim abortusima se malo prica, ili nikako, a buduci da sam to sve prosla shvatila sam da nisam sama, da takvi scenariji uopce nisu rijetki, nevezano za godine, od 20te do 40te, svima se događa.
I itekako sam svjesna da ni ti testovi nisu 100 posto, jer sto je u zivotu 100posto, nista
A sto se tice Blooma🤭🤭🤭🤭, uopce mi suputica nije neki neobicni ekscentricni lik, vise mi je trendseterica koja izgleda kao vecina takvih zena, stereotip. I zato to ime bas izgleda kao forsiranje "ja sam drugacija", ono ne znas vise gdje udaras pa pretjeras
Dan 😊 Mtb DHEA mi je 4.95 gornja je 9 mislim da je to ok? Novi postupak mi je u 5mj za listu 😁 Nina985 ja prestala s terapijom u srijedu u petak dobila. Nove pupice sretno! ❤️🌺
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Meni je npr odvratno ruganje po internetu s Majom Šuput, od nečeg divnog su napravili sprdnju. Novinari pale vatru a ljudi se na to primaju i komentiraju. Isto kao što su sprdali onu Petru Nižetić što je došla u Hr napraviti potpomognutu jer je tu jeftinije.
Postoji hrpa anonimusa koji slikaju i objavljuju djecu ali nitko ih ne osuđuje, samo Maju Šuput i ostale poznate.. A meni je ime baš unikatno i simpa, ionako se svi sele iz Hrvatske pa će bolje proći vani sa Bloom nego npr Željko 🤷♀️
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Meni je npr odvratno ruganje po internetu s Majom Šuput, od nečeg divnog su napravili sprdnju. Novinari pale vatru a ljudi se na to primaju i komentiraju. Isto kao što su sprdali onu Petru Nižetić što je došla u Hr napraviti potpomognutu jer je tu jeftinije.
Postoji hrpa anonimusa koji slikaju i objavljuju djecu ali nitko ih ne osuđuje, samo Maju Šuput i ostale poznate.. A meni je ime baš unikatno i simpa, ionako se svi sele iz Hrvatske pa će bolje proći vani sa Bloom nego npr Željko 🤷♀️
Ne virujem ja da će Maja ikad vanka otić, ona u RH žari i pali, na pirevima zarađuje malo bogatstvo. A vanka je, budimo realni, niko i ništa. "Vadi kume keš, nema noćas oš-neš..." ide samo na našem, na druge jezike se ne moze ni privest 😂 Zajebajen se, al znas sta zelin rec.
Al koliko je pricala da zeli neko ime koje super ide uz Tatarinov, mislim da je loše odabrala. Al da, dite nije nista krivo.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mtb i ostale cure - kad se mijenja nadimak za srecu? Nakon punkcije ili dok se postane PUPO?
Nove PUPO cure - sretno!!!
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
sbjelisi, ako dobro vidimi ako je to to, nema Kosa ovdje: https://gineko.hr/o-nama/
Ma kao da je bitno gdje se gaće gube, bitno da se gube.
Ruska1986:
https://ibb.co/5MRNMG7
anchy321, ne pratim vijesti, koje je ime?
Vidim kasnije Bloom. Pa nije mi nešto skandalozno, zapravo veoma uobičajeno ime za englesko govorno područje.
MilaSt, jučer je opet bilo obilno krvarenje, danas je smeđarenje. Meni ti je sad smeđarenje, pih, neš ti.
💔💔💔
nada86, woooohoooo. Lijepo su ti vratili, i držmo fige da u ponedjeljak čuješ fantastične vijesti. A krumpirići?
Pmak, kad je beta?!?!?! Slikica krumpirića?!?!? Ljutiš me.
Kača84, ti si baš na onom mjestu gdje možeš uzimati DHEA, ali bi je trebala pratiti da ne pretjeraš. Možda da dogovoriš dozu sa doktorom?
anavi985, mijenjaj at will!
💔💔💔
MTB toliko mi se piškilo kad smo krenili doma da nisam mogla čekati, ovdje se ulazi samo po jedna osoba u Mc a red u nedogled. Sestra mi je napravila predivan ručak sa piletinom u umaku od gljiva i pireom. Jel se računa pire? Krumpir je krumpir 🤭
Kako si ti danas? Manje krvariš?
MTB toliko mi se piškilo kad smo krenili doma da nisam mogla čekati, ovdje se ulazi samo po jedna osoba u Mc a red u nedogled. Sestra mi je napravila predivan ručak sa piletinom u umaku od gljiva i pireom. Jel se računa pire? Krumpir je krumpir 🤭
Kako si ti danas? Manje krvariš?
Ne računa se : durica:
Eventualno ako nagovoriš neku od cura ovdje da pojedu u tvoje ime
Danas smeđarim.
Dan po dan.
💔💔💔
Ebi ga!!! Ajte cure budite dobrice pa neka se neka žrtvuje za mene. Ja sam se uvalila i digla sve 4 u zrak, bager me nebi diga sad.
Znači nije više svježa krv, to je odlično!! 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji