Sretno svima danas ❤️
Imam pitanje u vezi menge, kad se očekuje menga nakon prestanka uzimanja terapije? I što znači ovo GK u potpisima, gledala sam objašnjenje kratica na prvoj stranici ali ne nalazim (ili sam ćorava) 😂
40 god.
Ivf 7 oplodenih, 2 bastociste
Transfer 15.3, 2 trodnevna
Beta 26.3 negativna
FET 4 mj, 2 blastice
Stani test je super❤️
Blacksheep znam razočaranje, i ja sam prije neki dan… Ali nemoj još opisati sve, jesi vratila trodnevni? Možda je ipak prerano… Držim fige 🤞😊
Da, trodnevni. Hvala ti na držanju figa! 😊
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
backsheep smijem pitati zasto bi odustala?
Smiješ, naravno.. 😊 teško da to možemo financijski popratit.. a i iscrpljena sam od pokušavanja i nadanja.. dobro, nije ništa definitivno, ali..
Nesto ti se nadzire 😘😘🤞🤞🤞
😂😂😂 Ok, ajde, još ću se malo praviti da nije pao snijeg..
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Cure ako sam sta naucila je sljedece, svaka mama misli da je najbolja mama i to treba postivati, jer svaka mama misli i trudi se raditi najbolje sto moze za svoje bebe. Tako da hodalice, tvi, mobiteli, da ili ne na svakoj mami je da odluci sama za sebe. Bez osuda i gluposti. Niti je potrebno naglasavati svoja misljenja i stavove. Ja imam frendice sa kojim se skroz razilazim u misljenjima oko odgoja ali niti u jendom trenutku nisam smatrala a pogotovo rekla da su njene metode lose. Svatko radi kako misli da treba. Vidim da su danas bete i transferi!! Sretno cure!!!
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
sbjelisi, ti si takav zakon. Ta samopožrtvovnost u klopanju krumpirića radi nas... to je nešto posebno.
Što se sisa tiče, nalijepi slikicu ovdje pa ćemo ti mi reći kakve su.
Sad mi je drago da sam ja Hajdukovka, meni stomak bili bili.
Nadalice, ma predivni su malci. Predivni, predivni, predivni.
skoljka, kombinirani neću raditi, nema smisla u mojim godinama. Uvijek je loš. Radit ću jedan (ili više ) Nipt, iza 9tt ću krenuti odlučivati koji.
stani, ovo su mrak testovi!!!
PMak, fantastični rezultati!!! Woooohoooo, generacija roka!!!!
Danas na krumpiriće!!! Ulovi neki prije nego te sbjelisi pretekne
💔💔💔
Što se hodalica tiče, definitivno nisu optimalni izbor za razvoj djece. Ali mnoge stvari nisu optimalne, i sve mi ćemo birati kroz život neoptimalne izbore jer that is life. Ništa nije savršeno, moramo raditi kompromise. E sad, radimo li ih jer nam se jebe za dijete, jer ne znamo bolje, ili jer nismo u mogućnosti bolje radi okolnosti, to je druga stvar.
Pljuvanje majki je popularan sport, što je totalni bullshit. Ovo pleme neće biti takvo ni kad pređemo sve u majke.
BAJO1, ovo za nosanje po rukama je prastara preporuka, danas se zna da je fizički kontakt izuzetno važan i preporučuje se nosanje i maženje.
Mare0208, da, treba proći mislim 3 mjeseca od cijepljenja do postupka.
blacksheep
Sad se malo odmori, a onda ćemo te mi već obrlatiti oko nastavka.
Kad si ono rekla da ti je rođendan?
💔💔💔
Sretno svima danas ❤️
Imam pitanje u vezi menge, kad se očekuje menga nakon prestanka uzimanja terapije? I što znači ovo GK u potpisima, gledala sam objašnjenje kratica na prvoj stranici ali ne nalazim (ili sam ćorava) 😂
Dođe 3-5 dana nakon uzimanja terapije.
Za GK neka ti objasni sbjelisi.
💔💔💔
Meni danas 6tt
Iako sam dobila mail da kasne s isporukom, jutros me ugodno iznenadio About you paket.
Život je lijep
💔💔💔
Meni danas 6tt
Iako sam dobila mail da kasne s isporukom, jutros me ugodno iznenadio About you paket.
Život je lijep
Sigurno si neku trudnicku robicu ili barem over sized😍😍🥰 Mene je moj muz jucer iznenadio sa haljinom i rekao jako mi se svidjala i biti ce ti super kad budes trudna.. taman da ti se trbuscic istice😍😍
9 oplodeno 🥰🤞
Meni danas 6tt
Život je lijep
Sigurno si neku trudnicku robicu ili barem over sized😍😍🥰 Mene je moj muz jucer iznenadio sa haljinom i rekao jako mi se svidjala i biti ce ti super kad budes trudna.. taman da ti se trbuscic istice😍😍
Obuci cu je na transfer pa mi mozda donese srecu🤣🤣🥰
9 oplodeno 🥰🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji