Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    26. Ožujak 2021. 12:10

MTB, a kad je tvoja beta?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Ožujak 2021. 12:12

Sara🌻

Popodne. Načekat ćemo se.
    Treba biti 48h razmaka, a prije 2 dana sam vadila popodne. 

💔💔💔

Sunshine10
    26. Ožujak 2021. 12:13

Sunflower porodicna doktorica mi je rekla da sam sama sebi napravila stres u glavi. A ljetos sam radila sve nalaze sto se tice stitne t3, t4, antitijela , i ulltrazvuk stitne i sve je bilo u savrsenom redom.

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Ela 👱🏼‍♀️
    26. Ožujak 2021. 12:13

Cure evo i mene poslije kratke pauzice 😍
    Prvo čestitam svima na pozitivnim testovima i visokim betama 🙏🏼🤰🏼❤️ 
    One kojima ovaj mjesec nije uspjelo, hrabro dalje u nove pobjede 💪🏼💪🏼💪🏼 Imamo cilj , idemo do njega !!! 
    Što se moje situacije tiče, cista je i dalje tu 😒 ali pozitivna vijest je da se smanjila i da vjerujemo kako će otići s nadolazećom mengom 🤞🏼🤞🏼 Sada umjesto duphastona pijem primolut nor tabletice , kao jače su trebala bi ovaj mjesec otići ... iš iš iš nek ide... 
    uglavnom ja sam se tako opustila, redovno vježbam, skinula sam par kg 💪🏼 🏋🏼‍♀️ Želim da se što bolje pripremim za sljedeću stimulaciju , ako se ne desi neko čudo pa trljanjem preko hlača ostanem trudna 😜😜

Šaljem vam svima puuuuuse 😘😘😘 vrlim vas ❣️

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

skoljka
    26. Ožujak 2021. 12:14

D_Štoperica 🐼

Cure moje upravo mi stiže vijest od šogorice da je trudna.. Tek 5 tjedana, pa je rekla samo nama.. Ali ta sreća, rasplakala sam se… Znači čekamo da dođemo dolje i da kažemo našu sretnu vijest i nemaju pojma šta ih čeka 🥰🥰🥰❤️ muževi će postati dupli baka i djed 🥰❤️ ima da se ubijem u sokićima na fešti 😁😁😁😁😁😁 evo plačem već sat vremena 🙈🙈🙈🙈 šta ti hormoni rade…
    Ali nevaljala divljakuša se trljala po guzi i ostala trudna, sram ju bilo… Ali eto postat ću ako Bog da ujna taman mjesec dana nakon što postanem majka 🤗❤️🙏🙏 samo daj Bože da sve bude u redu.
    Morala sma podijeliti sa vama 🤗❤️ baš sam sretna.

Ooo kraano, cestitke 🥳 sad cete uzivati u razmjenjivanju iskutava u trudnoci.. Ono e danas me nesto probada tu, e sutra tu, e nocas nisam spavala, e jutros me pocela lupat 😂😂😂pa onda kad rodite.. Ma nema vam kraja 👏🏻🤞🏻

skoljka
    26. Ožujak 2021. 12:16

Tiinaa

*.Women_name.*

Tiinaa

Bolje se vidi kad je na svjetlu danahttps://ibb.co/PC4YLng….
    Mislim da je dosta testica od mene do bete 🤣🤣

Ja nemoguu otvorit sliku

https://ibb.co/PC4YLng

👏🏻🤩

Sara 🌸
    26. Ožujak 2021. 12:17

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Sara🌻

Popodne. Načekat ćemo se.
    Treba biti 48h razmaka, a prije 2 dana sam vadila popodne.

Dobro, onda se odjavljujem do pridvečer,  Ruska me stvarno potresla, odoh sređivat. 😂
    Sanjich, ❤️ 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Ožujak 2021. 12:21

Ela, to su dobre vijesti! Super se pripremaš za svoj dobitni postupak 

Sara, ti baš želiš požuriti taj porod 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    26. Ožujak 2021. 12:23

skoljka

D_Štoperica 🐼

Cure moje upravo mi stiže vijest od šogorice da je trudna.. Tek 5 tjedana, pa je rekla samo nama.. Ali ta sreća, rasplakala sam se… Znači čekamo da dođemo dolje i da kažemo našu sretnu vijest i nemaju pojma šta ih čeka 🥰🥰🥰❤️ muževi će postati dupli baka i djed 🥰❤️ ima da se ubijem u sokićima na fešti 😁😁😁😁😁😁 evo plačem već sat vremena 🙈🙈🙈🙈 šta ti hormoni rade…
    Ali nevaljala divljakuša se trljala po guzi i ostala trudna, sram ju bilo… Ali eto postat ću ako Bog da ujna taman mjesec dana nakon što postanem majka 🤗❤️🙏🙏 samo daj Bože da sve bude u redu.
    Morala sma podijeliti sa vama 🤗❤️ baš sam sretna.

Ooo kraano, cestitke 🥳 sad cete uzivati u razmjenjivanju iskutava u trudnoci.. Ono e danas me nesto probada tu, e sutra tu, e nocas nisam spavala, e jutros me pocela lupat 😂😂😂pa onda kad rodite.. Ma nema vam kraja 👏🏻🤞🏻

🤗🤗❤️❤️❤️❤️
    Jedva čekam da um kažemo 🥰
    Bome tako će biti... Još ona ima više iskustva pa će mi dobro doći bez obzira što je sad tek 5tt, ali već ima dvije djece pa je lako. Za sve što trebam zvat ću nju 😂😂

endometrioza

sofi
    26. Ožujak 2021. 12:23

Sunny, da i meni se čini da kad smo razmatrali bili Zg da su bili rekli da samo u lokalnoj. Joj, ne znam iskreno ta opća u tom trenu nama se činila kao super opcija, tj njemu je jedini uvjet bio da bude opća jer ga je bilo strah i šta se toga tiče je super. Ali poslije ono dok se probudi, pa pocne dolazit sebi a jos uvijek nismo imali nalaze pa onako čekamo polusvjesno, loše. 

ja ne znam ja mislim da koliko god ih razumijemo da zapravo ni pola toga što je njim sad iznutra ne možemo si predočiti, tako da razumijem taj strah kako će to podnijeti... ne znam možda sam preskočila pročitati, već imate termin za tese?  

I nemoj se brinuti sada oko toga da li ste sada spremni za druge opcije. Možda vam i neće trebati nadajmo se.  Možda se i stav promijeni nakon tese, nastojte samo biti realni i dalje u razmišljanju i promišljanju dok ne vidite nalaze  :)
     ( nisam jedna od onih savjetnika  ''samo se opustite'' to mi je strašno išlo na živce 

Mi evo stagniramo, i dalje, s tim da koliko je na početku on bio loše oko sveg ovog, toliko sam sad ja... Ali i dalje ne razmatramo još uvijek opcije posvajanja i donora... Možda griješimo, vjerojatno griješimo, ali eto,  zasad je tako... ako budeš trebala podršku iz kluba nespremnih, tu smo 

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.