Bolje se vidi kad je na svjetlu danahttps://ibb.co/PC4YLng….
Mislim da je dosta testica od mene do bete 🤣🤣
Hahhahhaha meni ostao jos 1 mullerov, budem za dva dana opet..i onda beta isto 🥰
Sunny_, mene sad počela nervoza loviti. 🙈🙈 Sad nakon vještice idem ponavljat PAPA test za kojeg se nadam da bude uredan i ako bude onda imamo još malo do postupka. 🙈🙈🙏
U Petrovu idemo da. 😊
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Bolje se vidi kad je na svjetlu danahttps://ibb.co/PC4YLng….
Mislim da je dosta testica od mene do bete 🤣🤣
Hahhahhaha meni ostao jos 1 mullerov, budem za dva dana opet..i onda beta isto 🥰
Ja necu vise... al mislim da je testic i moj i tvoj vise nego pozitivan 🥰🥰🥰🥰
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
čestitke svim curama sa dobrim vijestima!pratim vas ali nisam kompetentna sudjelovati u većini razgovora pa se ubacim samo povremeno
Sunny,mi smo bili kupili malo šire tj s manje lastika, možda da par uzmete eventualno obzirom da će dosta ležat i sjedit poslije. Isto mirovanje, bolit će prvih par dana dosta al to je normalno… Moj je za nekih 7-8 dana profunkcionirao normalnije recimo šta se tiče mirovanja. S tim da je prilično ok preživio i odmah dan poslije kad smo se vozili 5 sati za doma sjedeći nije ga bolilo jako… Dat će mu sigurno i tableta za bolove za kući pa će bit puno lakše. Bili smo rez mazali sa Rivanolom i baš je brzo bilo zacijelilo sad se skoro ni ne vidi uopće da je bio rez, probaj pitati čime je najbolje…
Što se tiče psihičke pripreme, nemam savjet nažalost, iako on je prihvatio nalaz puno mirnije od mene. Mislim da se tada kad sam ja u sebi davala 100 posto sanse za tu tesu, on u sebi spremio na 50/50 pa zato. Nadam se da će vas rezultat pozitivno iznenaditi, fingers crossed!!
A reci, na Rebru će raditi u lokalnoj anesteziji je tako?
hvala ti na savjetima. Rekli su mu da će raditi u lokalnoj anesteziji. Koliko sam shvatila na Rebru to i rade samo u loklanoj.
mene nekako najviše strah kako će on prihvatiti nalaz, ako ne nađu ništa. Ja mislim da sam ja i nekako prihvatila tu opciju jer ne mislim da je tu kraj. Mislim da postoje i druge opcije da postanemo roditelji iako ih ni ja u ovom trenutku nisam spremna potpuno prihvatiti. Ali sam otvorena za razmišljanje o njima u nekom narednom periodu. On u ovom trenutku nije spreman prihvatiti te druge opcije, zato me baš strah da će se raspasti ako nalaz bude negativan.
Realni smo i svjesni da su veće šanse da nalaz bude negativan, ali eto nadamo se čudu
kako si ti? Ima li kakvih novosti kod vas? Jeste li istraživali neke nove opcije?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sunny_, mene sad počela nervoza loviti. 🙈🙈 Sad nakon vještice idem ponavljat PAPA test za kojeg se nadam da bude uredan i ako bude onda imamo još malo do postupka. 🙈🙈🙏
U Petrovu idemo da. 😊
ajme vjerujem držim fige na najjače
bit će to dobro 🥰🥰
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Cure samo da vam javim i odma zahvalim na podrsci.
Gibekologica me danas zvala i rekla da beta nije savrsena ali raste pa tek idem u cet na pregled.
Zelim vam svu srecuu🍀🍀🍀🍀🍀🍀
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
U Petrovu idemo da. 😊
ajme vjerujemdržim fige na najjače
bit će to dobro🥰🥰
❤️❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Sunflower, Matiškahvala vam puno na odgovorima . Meni bas nekako nije jasno odakle mi tako taj visok prolaktin . Menstruacije su mi bas redovne, ne variraju
Možda ti je stres. Uzrok je ili stres ili hipofiza ne radi kako treba. Ne znam ni ja, pretpostavljam da je stres, stalno smo pod nekim pritiskom pa me ne bi cudilo.😅
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Cure samo da vam javim i odma zahvalim na podrsci.
Gibekologica me danas zvala i rekla da beta nije savrsena ali raste pa tek idem u cet na pregled.
Zelim vam svu srecuu🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Sretno i tebi, javi nam se u četvrtak kako je prošlo
💔💔💔
Manemoj obzirom da si ti stručanjak za prvu stranicu, šta kaže za vit.D? Smije li se piti nekon ET?
Vidim da svi pišu da su smanjili količinu..
Smiješ samo ne mega doze više iako ja jesam popila i jednom nakon transfera, poslije toga više ne
I ja sam popila jednu mega dozu nakon feta 😂 neznam nisam se mogla suzdrzat 🤪😶
Sortiraj odgovore
Najstariji