Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tiinaa
    26. Ožujak 2021. 10:15

Bolje se vidi kad je na svjetlu dana https://ibb.co/PC4YLng....
    Mislim da je dosta testica od mene do bete 🤣🤣

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    26. Ožujak 2021. 10:17

Cure moje upravo mi stiže vijest od šogorice da je trudna.. Tek 5 tjedana, pa je rekla samo nama.. Ali ta sreća, rasplakala sam se... Znači čekamo da dođemo dolje i da kažemo našu sretnu vijest i nemaju pojma šta ih čeka 🥰🥰🥰❤️ muževi će postati dupli baka i djed 🥰❤️ ima da se ubijem u sokićima na fešti 😁😁😁😁😁😁 evo plačem već sat vremena 🙈🙈🙈🙈 šta ti hormoni rade...
    Ali nevaljala divljakuša se trljala po guzi i ostala trudna, sram ju bilo... Ali eto postat ću ako Bog da ujna taman mjesec dana nakon što postanem majka 🤗❤️🙏🙏 samo daj Bože da sve bude u redu.
    Morala sma podijeliti sa vama 🤗❤️ baš sam sretna. 

endometrioza

• Tiinaa
    26. Ožujak 2021. 10:19

https://ibb.co/PC4YLng  posto se gornja nece da ucita... 

Ja 32g, muz 31g
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• Tiinaa
    26. Ožujak 2021. 10:21

D_Štoperica 🐼

Cure moje upravo mi stiže vijest od šogorice da je trudna.. Tek 5 tjedana, pa je rekla samo nama.. Ali ta sreća, rasplakala sam se… Znači čekamo da dođemo dolje i da kažemo našu sretnu vijest i nemaju pojma šta ih čeka 🥰🥰🥰❤️ muževi će postati dupli baka i djed 🥰❤️ ima da se ubijem u sokićima na fešti 😁😁😁😁😁😁 evo plačem već sat vremena 🙈🙈🙈🙈 šta ti hormoni rade…
    Ali nevaljala divljakuša se trljala po guzi i ostala trudna, sram ju bilo… Ali eto postat ću ako Bog da ujna taman mjesec dana nakon što postanem majka 🤗❤️🙏🙏 samo daj Bože da sve bude u redu.

Predivna vijest ❤❤❤

Ja 32g, muz 31g
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

ma2013 👣
    26. Ožujak 2021. 10:21

Sunny_

ma2013

Sunny_

moj M iduci tjedan ide na TESE… ufff
    znaci iduca 2 tjedna ce biti kidanje zivaca. Ne znam kako se psihicki pripremiti na ishod
    cure ciji su muzevi bili na tese da li mi mozete dati par uputa za oporavak nakon postupka? Kakve hladne obloge preporucujete, kakve gace?
    ustvari bilo kakve informacija su mi je dobrodošla. Hvala vam unaprijed

Mirovanje, ležanje, boljet će ga vrlo vjerojatno dosta (ibuprofen pomaže). Gače je mm nosio kakve i uvijek, dobio je jednu "lopticu" koju si je morao stavljati ispod testisa kad je ležao. Hladne obloge nismo stavljali (popio je samo tabletu protiv bolova).
    Kod nas je bilo okej da nije bilo komplikacija nikakvih. Sve super zacjelilo.
    I da, ujutro ga otpeljaš u bolnicu u popodnevnim satima ideš po njega (kad mu isteknu u krv sve infuzije protiv bolova). 🙂

hvala ti❤️

Ništa, držim 🤞 da će i nalazi biti super. 🙂 Samo smireno. 😊😊
    Idete na Rebro ili? 

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Ruska1986
    26. Ožujak 2021. 10:22

D_Štoperica 🐼

Cure moje upravo mi stiže vijest od šogorice da je trudna.. Tek 5 tjedana, pa je rekla samo nama.. Ali ta sreća, rasplakala sam se… Znači čekamo da dođemo dolje i da kažemo našu sretnu vijest i nemaju pojma šta ih čeka 🥰🥰🥰❤️ muževi će postati dupli baka i djed 🥰❤️ ima da se ubijem u sokićima na fešti 😁😁😁😁😁😁 evo plačem već sat vremena 🙈🙈🙈🙈 šta ti hormoni rade…
    Ali nevaljala divljakuša se trljala po guzi i ostala trudna, sram ju bilo… Ali eto postat ću ako Bog da ujna taman mjesec dana nakon što postanem majka 🤗❤️🙏🙏 samo daj Bože da sve bude u redu.

🥰🥰🥰🥰

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

ma2013 👣

D_Štoperica 🐼

Divna vijest. 🥰🥰

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• *.Women_name.*

Tiinaa

Bolje se vidi kad je na svjetlu danahttps://ibb.co/PC4YLng….
    Mislim da je dosta testica od mene do bete 🤣🤣

Ja nemoguu otvorit sliku

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    26. Ožujak 2021. 10:24

D_Štoperica 🐼

Čestitam oo 🥰🥰 baš lijepoo

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Ožujak 2021. 10:25

D_Štoperica 🐼

Vidim da se u toj obitelji volite trljati po guzi.
    ccccc 
    Čestitam 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.