Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    26. Ožujak 2021. 13:37

Women_name ja čitala neku žensku na instagramu, pojma nemam više koji je profil ali piše o mpo mukama i to spomenula...
    Nadalice naravno, vidi da to može koristiti. I moj je bio takav. Onda nabaciš osjećaj krivnje i napraviš se bolesnija nego što jesi. Samo ti zalegni i kukaj 😂😂 Miša mu maloga i ti muževi ko drugo dijete, kod tebe treće,treba ga po guzi 😂 Al nemoj trljat da ne bi bilo još djece... 
    I hvala cure za podršku 🧡

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Ruska1986
    26. Ožujak 2021. 13:39

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Ruska1986

Sara🌻

Ruska1986

Sara🌻

Ruska1986

Pa vec sam poprilicno u sigurnim tjednima tako da cekamo 🙂 ono, kad osjetis da se dogadja neka promjena…Moze potrajat a moze i brzo… Osjetim ja i te trudove jer idu bas iz ledja, ali 2 puta dnevno valjda tako da nije neko mjerilo.. Cekamo 🙂🤱🏻

Zlice jedna, dogovorile smo se lipo 🤪
    Samo strpljivo! 🌸💕🌸 Dolazi nan Katarinaaa 😍

A tiiiii?????

Punih 37. tjedana danas! Al nisam još spremna, nek se krčka još malo. 🙆🏻‍♀️😂

Pa cestitam 🙂🙂🙂🙂🥰🥰🥰🥰 nemas neki osjecaj? Ja ne znam, evo vec drugi put 💩 a inace bas borba.. I muka.. Al cekam neke konkretne bolove. Sad me bolucka, svuda al ova moja unutra valjda salto radi 😂😂 Ko zna sta vikend nosi 🙂

Baš baš ništa kod mene. Al iskreno, malo si me pripala. Iden sad čistit kuću od vrha do dna, pa nek dolazi onda 😂
    I navijat cu za tebe i osvježavat forum ovaj vikend stalno. 😊🌸💕🌸

Aaaa, sredila si potpis, bas mi je drago 🤗🤗🤗 beba je zasluzila da bude najavljena 💜❤💜❤ osvjezavaj ti, osvjezavaj 🙂 sad kad budes ti prije mene 🤭🤭🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Nadalica
    26. Ožujak 2021. 13:46

Women name ❤️❤️❤️💪🏼 
    Ruskaa da jedna uzasna bolest za koju nema lijeka 😥 ali eto sta da radim, popijem koji normabel kada vidim da bol ide na gore i ignorisem i idem dalje.. 
    Pmak, mattan  bas tako, ali razumijem i njega, kakvi su mu roditelji i kako su ga odgajali on je opet perfekt, sa godinu dana ga dali u vrtic, posle vrtica ga cuvala jedna stara komsinica preko puta njih, samo je prespavo kod kuce doslovno.. opet je bolji sada nego na samom pocetku, vidi se napredak i trud ❤️ meni je to tesko i gledati jer sam ja odgojena u porodici s max ljubavlju.. Jadan on.

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Ožujak 2021. 13:46

Aura, kao prvo, moje testove nitko ne želi gledati, bili bi krvavi. 
    Kao drugo, meni su LH trakice UVIJEK pozitivne u drugom dijelu ciklusa, bila ja trudna ili ne
    D vitamin možeš nastaviti, ali ne konjske doze koje mi ovdje uzimamo, od 25000 IU
    Hvala na navijanju 

Matkiša, hihihi, sad imaš D vitamina.
    Ja parfeme ne koristim otkad sam u postupcima.

Tanja79, to je super rezultat. A endo je ekstra!!! To što su manji nije problem, malo će duže trajati stimulacija, ali će biti turbo kvalitetni.

Nadalica  ti si naša herojka 

💔💔💔

Lucyinthesky
    26. Ožujak 2021. 13:48

Nadalice ti si žena i pol, inspiracija čista, barem meni. Uz dvoje male djece još se i s tom bolesti nosiš + luda svekrva, mislim...to zaista treba moći Vjerujem da je muž inače super,pa svašta ste prošli skupa,nadam se da će se i ovdje malo više "trgnuti",možda da pokušate popričati o tome,čisto da malo više počne sudjelovati.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• T_Ivy
    26. Ožujak 2021. 13:48

Sunny mene vasa prica kao sto znas jako podseca na nasu. Sto se tice procesa i oporavka, i kod MM je bila operacija u lokalnoj anesteziji i prosla je bez komplikacija. Takodje i nekih sat vremena voznje kuci (bio je jos pod dejstvom lekova protiv bolova). Iskreno, prvi dan MM je proveo u krevetu, cista posteljina, malo zamracena soba i nije nosio nikakav donji ves, tako mu je najvise odgovaralo. Bolelo ga je dosta prvi dan i drugi onako. Ta dva dana je pio brufene, ali opet ne mnogo, mozda 2x400 mg ta dva prva dva dana (on ne voli lekove, mnogo je oko toga tvrdoglav, a i ima visok prag boli). Vec od treceg dana je to vec dolazilo na svoje i mislim da je od cetvrtog dana vec sve mogao da radi manje-vise kao pre. 
    A sto se ovog drugog pitanja tice - prvo - buduci da kod vas nije bilo nekih dramaticnih zahvata, ja sam skoro sigurna da ce nesto naci. Ali u slucaju da ne nadju (sto je bilo u nasem slucaju), samo strpljenja. Ja ti savetujem samo da mu prvih nekoliko nedelja dizes samopouzdanje. Ne samo po tom pitanju. Ja sam znala tako bas za svako nesto malo sto lepo uradi pohvalim (a stvarno je pazljiv i mnogo toga radi za mene i za nas, da mu ja cesto ni hvala ne kazem), da gledam da mu kazem iskreno kad mi bas lepo izgleda ili kada nesto za nekoga drugog uradi. Mislim da je to mnogo pomoglo. I malo-pomalo, na kraju je posle jedno 6 meseci sam predlozio da sednemo i otvoreno o svemu razgovaramo. Rekao mi je koji su njegovi strahovi, ali na kraju je sve to video otprilike kao bolest koju covek moze da tretira. Kaze - da je u bolnici ne bi birao od koga dobija krv, ako mu je potrebna. Tako on na to gleda - otprilike kao na transfuziju  Tome se oboje malo smejemo, ali dosli smo stvarno dotle da je sa tim potpuno okej, a da na pocetku o donaciji nije hteo ni da cuje. Samo polako, s puno ljubavi i srecno pre svega na TESE!!! Mislim da sva ova akrobacija sa transfuzijom nece biti ni potrebna 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Pami
    26. Ožujak 2021. 13:49

Cure evo nas s pregleda.. sve je super, cerviks 45mm, moj dečkić lijepo raste, čak je za 2 tjedna veći. Anomaly scan je uredan, a doktorica je rekla da hematom ne vidi nigdje. Ja happy 😊😊 Preporučila mi je da počnem sa aktivnostima, da skuham, prošetam (naravno uz faze odmaranja) jer je jako bitno da mi mišići ponovo ojačaju. Od ležanja su mi lagano atrofirali,  kaže da iskoristim ovo vrijeme da se posvetim sebi i malo ojačam. Sljedeći put će mi dati uputnice za pretrage koje idu u toj fazi trudnoće- ogtt sigurno i neznam još šta.. Čak me i pohvalila što sam se samo 5kg do sad udebaljala, pa se na uzv sve jako lijepo vidi, ali opet je ruka bila preko glavice i nije se dao lijepo uslikati 😄 Pitala sam je za pokrete koje nisam bila sigurna da osjećam, pa mi je rekla da to kad mislim da osjetim crijeva da je to zapravo bebica. A moja je jako živahna, rekla je da se vidi da skače u trbuhu- izgleda da će biti živahan na mamu 🙈😋 ugl, sljedeći pregled je 16.04., do tad se lagano vraćam u život 😁😁

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Anavi985
    26. Ožujak 2021. 13:49

Liora i Tinaa - testivi su top kak treba!
    Stani - nek se beta dupla i bit ce ok!
    Mattan - žao mi je, al bit ce valjda sljedeci put! 
    Pmak - mi se mozda sutra i vidimo 😉

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

Nadalica
    26. Ožujak 2021. 13:50

Mtb vi ste moji heroji ❤️❤️ kad je beta ? Dobit cu cir na glavi iscekujuci ..💪🏼💪🏼

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Anči 💕
    26. Ožujak 2021. 13:55

Sunny navijam svom snagom da nađu spermiće 🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.