Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tiinaa
    26. Ožujak 2021. 10:26

*.Women_name.*

Tiinaa

Bolje se vidi kad je na svjetlu danahttps://ibb.co/PC4YLng….
    Mislim da je dosta testica od mene do bete 🤣🤣

Ja nemoguu otvorit sliku

https://ibb.co/PC4YLng

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

⭐ Miss_Ivy ⭐
    26. Ožujak 2021. 10:28

Dada predivna vijest! Ovo će vam biti stvarno predivan Uskrs!
    MTB a valjda budem s vremenom! I tako ne planiram biti dugo na listi! 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Sara 🌸
    26. Ožujak 2021. 10:32

Ruska1986

Sara🌻

Ruska1986

Sara🌻

Ruska1986

Pa vec sam poprilicno u sigurnim tjednima tako da cekamo 🙂 ono, kad osjetis da se dogadja neka promjena…Moze potrajat a moze i brzo… Osjetim ja i te trudove jer idu bas iz ledja, ali 2 puta dnevno valjda tako da nije neko mjerilo.. Cekamo 🙂🤱🏻

Zlice jedna, dogovorile smo se lipo 🤪
    Samo strpljivo! 🌸💕🌸 Dolazi nan Katarinaaa 😍

A tiiiii?????

Punih 37. tjedana danas! Al nisam još spremna, nek se krčka još malo. 🙆🏻‍♀️😂

Pa cestitam 🙂🙂🙂🙂🥰🥰🥰🥰 nemas neki osjecaj? Ja ne znam, evo vec drugi put 💩 a inace bas borba.. I muka.. Al cekam neke konkretne bolove. Sad me bolucka, svuda al ova moja unutra valjda salto radi 😂😂 Ko zna sta vikend nosi 🙂

Baš baš ništa kod mene. Al iskreno, malo si me pripala. Iden sad čistit kuću od vrha do dna, pa nek dolazi onda 😂
    I navijat cu za tebe i osvježavat forum ovaj vikend stalno. 😊🌸💕🌸

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Samara
    26. Ožujak 2021. 10:32

Lucka007

Matkiša 😎

Dado daaa, ti si mi slikala te prekul iz Dm-a, ali kod nas u Slavoniji isto nema 🤷‍♀️
    A u gradu u Mulleru radi frendica pa moram ići u drugi grad 😒😂 Ljekarne sam otpisala, tu mi nije niš zanimljivo.
    Eventualno CB kad budem baš trudna 🥰

Pifff.. Amaterko.. Pa odes kad frendica nije u smjeni.. Mislis da meni poznanica ne radi NA KASI u mulleru?? 😂😂😂
    Od straha sam i u suprotnoj smjeni se teti na kasi opravdavala da kupujem test ZA FRENDICU😂😂😂😂😂 (kao da me ista pitala 🤔😂😂)

Ovo me podsjetilo na moju priču. Idem ja u muller kupiti trakice i sve si mislim tu mi šogorica zna kupovati jer joj je blizu posla ali koja je šansa da naletim na nju. Ono sredina tjedna popodne. I tak ja uzmem 2 testa i krenem prema blagajni i kak sam se okrenula vidim nju gleda lakove za nokte, okrenuta mi leđima.. Ja probljedila, okrenem se brzo i vratim testove na policu i ubacim u kosaricu maramice za ciscenje. Prođem opet pored nje i kao ono iznenađena: bok skoro te nisam skužila 😂 naravno da je odma pogledala u košaricu i pitala kaj kupujem, a ja ono hladno: ma neke maramice zaa čišćenje koje samo tu imaju 😆 pomogla sam joj izabrat lak, rekla da moram napravit krug da vidim kaj još moram kupiti i pratila sam kad ode van da mogu natrag do police po svoje trakice 😂 e to je bilo uzbudljivo 🤭

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Sunny_🐣
    26. Ožujak 2021. 10:35

ma2013

Sunny_

ma2013

Sunny_

moj M iduci tjedan ide na TESE… ufff
    znaci iduca 2 tjedna ce biti kidanje zivaca. Ne znam kako se psihicki pripremiti na ishod
    cure ciji su muzevi bili na tese da li mi mozete dati par uputa za oporavak nakon postupka? Kakve hladne obloge preporucujete, kakve gace?
    ustvari bilo kakve informacija su mi je dobrodošla. Hvala vam unaprijed

Mirovanje, ležanje, boljet će ga vrlo vjerojatno dosta (ibuprofen pomaže). Gače je mm nosio kakve i uvijek, dobio je jednu "lopticu" koju si je morao stavljati ispod testisa kad je ležao. Hladne obloge nismo stavljali (popio je samo tabletu protiv bolova).
    Kod nas je bilo okej da nije bilo komplikacija nikakvih. Sve super zacjelilo.
    I da, ujutro ga otpeljaš u bolnicu u popodnevnim satima ideš po njega (kad mu isteknu u krv sve infuzije protiv bolova). 🙂

hvala ti❤️

Ništa, držim 🤞 da će i nalazi biti super. 🙂 Samo smireno. 😊😊
    Idete na Rebro ili?

da, na Rebro idemo 
    nadamo se će proći ok i da će naći bar za postupak 🙏
    jel se ti pripremaš? još malo 
    gdje ćete ići u postupak? U petrovu ili?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunflower14
    26. Ožujak 2021. 10:41

Matkiša 😎

Sunflower i meni su tako rekli, da je full bitan. Zato sam i poludila, jer nije dobar 1000 ali nije ni 20 bogme 🤷‍♀️
    Baš me zanima sad sa pola tbl kako će biti.
    Meni je bilo muka samo prvih dana dok nisam naučila na tu dozu veliku, ali poslije ništa…

Ma da, kužim. Mislim da nije problem ako je nizak, ali nema smisla da piješ tableta više nego što je stvarno potrebno.🤷‍♀️  
    Traži da vadis krv cesce dok ne ustimas terapiju, ako ti uopce i treba. Ja sam u jednom trenutku prema uputi smanjivala i prestajala piti (prvo jednu, pa presla na pola, pa svaki drugi dan pola...) i vratio se na staro. I onda sam bila kod dr.Š iz IVF-a i rekao mi je da ne moze to tak i nek se vratim na jednu dnevno i odem vaditi krv za 10dana i vratio mi se u granice. 
    Tak da bi vec za 10ak dana mogla znati pase li ti terapija. Mozda vise nema uzroka zbog kojeg ti je bio povisen i ne treba ti terapija.

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

petra30
    26. Ožujak 2021. 10:45

D_Štoperica 🐼

Cure moje upravo mi stiže vijest od šogorice da je trudna.. Tek 5 tjedana, pa je rekla samo nama.. Ali ta sreća, rasplakala sam se… Znači čekamo da dođemo dolje i da kažemo našu sretnu vijest i nemaju pojma šta ih čeka 🥰🥰🥰❤️ muževi će postati dupli baka i djed 🥰❤️ ima da se ubijem u sokićima na fešti 😁😁😁😁😁😁 evo plačem već sat vremena 🙈🙈🙈🙈 šta ti hormoni rade…
    Ali nevaljala divljakuša se trljala po guzi i ostala trudna, sram ju bilo… Ali eto postat ću ako Bog da ujna taman mjesec dana nakon što postanem majka 🤗❤️🙏🙏 samo daj Bože da sve bude u redu.
    Morala sma podijeliti sa vama 🤗❤️ baš sam sretna.

Ajme kakav divan Uskrs cete vi imati🥰🥰🥰🥰!

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Matkiša 😎
    26. Ožujak 2021. 10:50

Samara 😂😂😂 Baš je problem taj Muller!
    Sunflower14 ma da, svako treba provjeravati. Na ni ne uvidjeti vađenja ne budu dobri, tako da su ti rezultati upitni.
    Dado prekrasno, kako će samo svi biti sretni 💖💖💖💖

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sunshine10
    26. Ožujak 2021. 10:51

Sunflower, Matiška hvala vam puno na odgovorima . Meni bas nekako nije jasno odakle mi tako taj visok prolaktin . Menstruacije su mi bas redovne,  ne variraju 

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

sofi
    26. Ožujak 2021. 11:15

čestitke svim curama sa dobrim vijestima!  pratim vas ali nisam kompetentna sudjelovati u većini razgovora pa se ubacim samo povremeno 

Sunny, mi smo bili kupili malo šire tj s manje lastika, možda da par uzmete eventualno obzirom da će dosta ležat i sjedit poslije. Isto mirovanje, bolit će prvih par dana dosta al to je normalno... Moj je za nekih 7-8 dana profunkcionirao normalnije recimo šta se tiče mirovanja. S tim da je prilično ok preživio i odmah dan poslije kad smo se vozili 5 sati za doma sjedeći nije ga bolilo jako... Dat će mu sigurno i tableta za bolove za kući pa će bit puno lakše. Bili smo rez mazali sa Rivanolom i baš je brzo bilo zacijelilo sad se skoro ni ne vidi uopće da je bio rez, probaj pitati čime je najbolje...
    Što se tiče psihičke pripreme, nemam savjet nažalost, iako on je prihvatio nalaz puno mirnije od mene. Mislim da se tada kad sam ja u sebi davala 100 posto sanse za tu tesu, on u sebi spremio na 50/50 pa zato. Nadam se da će vas rezultat pozitivno iznenaditi, fingers crossed!! 

A reci, na Rebru će raditi u lokalnoj anesteziji je tako? 

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.