MTB i sbjelisi, dogovoreno! Samo treba izabrat: u parku, uz vodu, na starom gradu ili gdje već! 😊
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
MTB ,ma nemoj hahah miss je bome dobro platila danasnjeg frizera..popodne sam imala jaka probadanja+ zgarvicu+ nesanicu + nenormalan živčanluk pa je muz platio, i nakon 100 god sam popila normabel jer san vidila sa nema vise smisla ,ubacio me u komu ,spavala sam do sad. Sad sam malo bolje . Nekad mislim da bi mi dobro došla boks vreca da iskalim svoj bijes kad me uhvate ti bolovi .jako jakooo je iritantno i nadam se da nijedna od vas nece to imati .
Šta se smedarenja tice,mozda ti jednostavno pucaju te zilice i kapilarice oko posteljice i zato ti to tako dugoo dosadno curka ..znam da te zivcira ali bolje to nego svjeza krv, to kad vidis dozivis infarkt vjeruj mi. Bit ce to sve dobro..brzo je pregled 🙏
MTB drzimo fige sutra za tvoju veeeliku betu ,nadan se da si mi ti dobro i da odmaras .
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
blacksheep, kad budemo išli u GK možemo prvo jutarnju kavicu popiti u Karlovcu
Iako, ne voliš utriće od 100, nisam sigurna da se želim družiti s tobom.
A ovo za spontane trudnoće, to je OK, oni ionako ne mogu znati točno kad im je bila ovulacija i implantacija. Mi u postupcima znamo.
sbjelisi, mislim da nakon implantacije i LH raste.
Ma žeeeliiššš! Ti šašava na svoju stranu, ja na svoju, to će biti divotica! 😁
A kolikoj minimalnoj beti se onda nadam u utorak?
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
MTB i sbjelisi, dogovoreno! Samo treba izabrat: u parku, uz vodu, na starom gradu ili gdje već! 😊
Pih, čemu birati. Svaki put ćemo na drugu lokaciju
miss, briga te. Ionako te svako toliko boli, sad si barem lijepa dok te boli
Hvala što navijaš za mene.
💔💔💔
MTB, svi navijamo za tebe!!!😊😊 Onaj dan kad si išla pregled, ja zaboravila mob doma, jurila s posla doma samo da vidim kak je prošlo! Ručak kasnio dok sam sve isčitala, bio je više ručkovečera! 😂
blacksheep, kad budemo išli u GK možemo prvo jutarnju kavicu popiti u Karlovcu
Iako, ne voliš utriće od 100, nisam sigurna da se želim družiti s tobom.
A ovo za spontane trudnoće, to je OK, oni ionako ne mogu znati točno kad im je bila ovulacija i implantacija. Mi u postupcima znamo.
sbjelisi, mislim da nakon implantacije i LH raste.
Ma žeeeliiššš! Ti šašava na svoju stranu, ja na svoju, to će biti divotica! 😁
A kolikoj minimalnoj beti se onda nadam u utorak?
Sve preko prosjeka za taj DNO je super. Iako imamo lijepe priče i sa betom ispod prosjeka.
A koji je prosjek, pitaš? Vrati se na prve tri stranice teme
💔💔💔
skoljka, kužim da ne želiš odugovlačiti ali sa 34 godine ti stvarno nije tolika žurba da sad ne možeš zabušavati mjesec ili dva.
Inače, meni je danas 5tt+5. Vadim betu jer mi je doktor rekao, krvarim i imam dosta velike ugruške, GV izgleda čudno i želi provjeriti razvija li se plod i dalje ili odumire. Kako sam na heparinu, ni on ni ja ne želimo da budem na terapiji duže nego je potrebno. S obzirom na veličinu bete, znam da se sad više ne dupla u dva dana, bitno na je samo da vidimo da pristojno raste.
MajaRingeRaja, jednom kad si u postupku, trebala bi prestati sa vrkutom.
Tiinaa, meni se sad polako čini da je to to…
Matkiša, ako se ne varam, ovaj put su i Nina92 i Meto imali slične sjenice, pa vidi ih sad… Nešto se nazire, sutra vadiš betu! I nije ti beta rano, tako i ja uvijek vadim (11DNT trodnevnih).
TirelessIvy, woooohoooo!!! Dobre vijesti!Nina985, žao mi je.
A joj.. Danas nisam stigla citati.. Preko 30 stranica me docekalo.. Nadam se da ima dosta lijepih i sretnih vjesti 🤞🏻🥰
Mtb iskreno se nadam da ce ipak sve biti dobro 🤗
Zab sam pitati jel se mozda Lemon javljala?
.
Htjela sam jos sinoc pisati za one komentare umjetna oplodnja/beba 🙈.. Vidjet ce te kad rodite kad pocnu komentari na kog lici beba 🙈tek ce da vam onda svi odu na zivce.
.
Vi koje ste oko 20 tt pa osjetite pravilne razmake laganih titranja, to vam je stucanje 😉
Ribic vidi se sjenica. A meni je ovaj test bio super koji si kupila, tako da bi sutra mogao pokazat. Meni je na 11 dno (9 dnt dvodnevnog) taj test pokazao crtu i to s popodnevnim. Držim fige 🤞 a muz, moj j e isti takav 😂
Women_name ma dobro, idući put ću valjda izvadit kako treba 😅 i neću jesti navečer nakon vađenja za svaki slučaj ništa, a kamoli pizzu 😅 malo sad razmišljam, ako ja rodim u terminu a tebi induciraju 2 tj ranije možda rodimo u isto vrijeme 😊 a i Samara je tu između nas 🥰
Bome, zadnji put u 19 😂 iako ne mora ti to znacit, ak imaš dobar šećer izregulirat će. Uostalom to 0,1 povišenje je ništa 🤦🏻♀️ oni malo i drame oko tog svega. Danas mi je ova moja digla tlak, kaže morate papat manje mesa, beba dobiva malo više, koliko ste vi dobili. Ja reko kilu (valjda je očekivala da sam 10 🤷♀️).. A ja stvarno pazim, al jbmu pa nemogu bit samo na kuhanom povrću, pojedem i meso nekad Al kuhamo naravno il peceno na onom papiru. Pa da, moguce da ćemo bit tu negdje 🥰 jesi ti kupila kolicaa?
Ma da, kod mene su mislim da stvarno malo izdramili. Oh Bože, a kaj očekuju da budeš na mrkvi i vodi? I šta ti je rekla kad si rekla samo kilu? Ja sam smršavili 1 kg ovaj tjedan uz tu dijetu 😅 baš me zanima kolika će beba biti u ponedjeljak…. Cijelo vrijeme je točno po danu ZM, čak kasni dan dva za oplodnjom a oni mene još na dijetu stavili 😅 bit ćemo sigurno negdje blizu 🥰 joj nisam jos. Samo to mi je ostalo. Na akciji su sad 10 % i nez dal da ih uzmem ili pričekam još malo jer su bila i 20% snižena. Brijem da kad ih ja kupim će snizit još 😂 zab sam jesi li ti uzela kolica?
Ma baš drame, ja mislim da tu ipak ima neke i genetike. Pa moj suprug je imao 4 kg, ko kaže da ona neće. Samo ti papaj, pri pazi malo na šećer kad vadis i ok. Jer ja sam fkt pazila i šećer je bio u nebesima, ako imaš gestacijski imaš ga. Nisam ja uspjela ogtt spustit, makar sam pazila par dana prije. 🤷♀️ Nissam još, ali sljd tjedan idem kod svog privatnika baš na pregled cijeli, tad ću bit 29 plus nešto, pa sam mislila onda ak bude sve ok kupit.. Tak da oko 30 tt počnem ( nisam ništa osim onog jastuka), ja sve neću nis kupovat jer me strah, Al ak me hosppitaliziraju malo prije muž će mi ic sam u šoping 😂 čekamo tih 30 tt. Ajde nadam se da ćeš usspijet nac popust sad za Uskrs pa da ih kupite 🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ono kad se moraš tuširati a najradije ne bi jer te stvarno ne zanima što će sad ispadati iz tebe 🙄🙄🙄
Preživjeh.
💔💔💔
skoljka, nije se Lemon javljala. Taman sam došla na rasplet njene priče u Vol2, srce mi krvari 😭 U Vol3 su je spominjali ali nije se više javljala.
Tuma, *. Woman_name. *, slažem se da neki dr pretjeruju. Drže se svojih tablica ko pijan plota a ne gledaju kontekst. Moja poznanica je rodila krasno dijete. I tokom prvih par mjeseci su je izluđivali da joj je dijete premalo i premršavo, čak joj je dr zaprijetila da će joj oduzeti dijete jer ga izgladnjuje i da će dijete staviti na infuziju. Naravno, ona ludila, što je više pokušavala hraniti dijete to je ono više odbijalo sisu. Kakva je ona majka, ubija svoje dijete, postajala je histerična, vagala dijete dok ga je dojila... Dok nije pukla, promijenila doktora, odlučila pratiti svoje instinkte pa što bude. Dijete počelo opet jesti. A novi dr potvrdio da iako je dijete ispod donje granice težine, da je to ok jer.... Zamislite, i ona i muž su metar i palac 🙄
Koju godinu kasnije sam čula sličnu priču ali od roditelja giganata - njih su maltretirali da im je dijete preveliko i preteško. A on 2m, ona preko 1.8.
Skraćeno, to što netko ima diplomu ne znači da sve zna.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji