Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    25. Ožujak 2021. 21:33

Bjelis jesi tu

• ribic
    25. Ožujak 2021. 21:40

Aura Hvala :)

Javim se svakako sutra koje god da su vijesti.

Lucka nece mi otvorit link za muller test 😏

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Tuma

Ribic vidi se sjenica. A meni je ovaj test bio super koji si kupila, tako da bi sutra mogao pokazat. Meni je na 11 dno (9 dnt dvodnevnog) taj test pokazao crtu i to s popodnevnim. Držim fige 🤞 a muz, moj j e isti takav 😂
    Women_name ma dobro, idući put ću valjda izvadit kako treba 😅 i neću jesti navečer nakon vađenja za svaki slučaj ništa, a kamoli pizzu 😅 malo sad razmišljam, ako ja rodim u terminu a tebi induciraju 2 tj ranije možda rodimo u isto vrijeme 😊 a i Samara je tu između nas 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️

Matkiša, Lucka, ovdje kod nas u dm ima kupiti trakica identična Müller, neznam kak u hrvatskoj...matkiša vidjela si onu sliku šta sam ti slala, znači identičan... A one tanke trakice su komaaaa blago rečeno, znaš i sama 😁
    ribic meni je taj šta su kupila fantastičan, pokazao mi je super crtu, taj dan sam radila 4 različita 😂😂😂
    Mislim da mi je bio 7dnt kad sam eksperimentirala 😁 samo je moj bio rozi, ali potpuno isti 🤗🥰

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Ožujak 2021. 21:46

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

vuky ja bih na tvojem mjestu svima na konzultacijama rekla točno što i tu nama i pitala ih da li imaju neku bolju ideju i plan i da ti to sve obrazlože. Odabrala bi kasnije prema feelingu.
    Za godine te kužim,često i sama razmišljam slično.
    Bit će to sve ok 💪

Ova Lucky je bistra, iako nema ukusa. Ja bih je poslušala.

Misliš za doktore ili 😎

Za hranu i cugu nemaš ukusa.
    Za doktore imaš iznenađujuće dobar ukus.

🐸🐑🐽(čvarci), 🐟(šaran) 🍺😘

Bljakica 

💔💔💔

Nadalica
    25. Ožujak 2021. 21:47

Mjau mjau evo ja uspavala djavolcice, snahe i zetove 😂 dada i nina92 prelijepe vijesti ❤️ 
    Mtb sutra cekam betu, iako ja ne stignem pisati, pratim, ja taman krenem da pisem ovo dvoje il se sasrali il gladni il hoce da se maze, dok ja to sve, zaboravim sta je pisac htio rec 🙈🤷 i kazes gv ide na spic, pa logicno da ide na spic to beba zajebana na mamu, zaspicila se da izbode miom u tri lijepe ❤️ bas sam nesto raspolozena trenutno 🥰

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

blacksheep

sanjass

blacksheep ni da ni ne 🤣🤣😜💃🏼

sanjass, onda bumo to jednostavno morali popravit!😉

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

Nadalica

Oprostite mi druge sestro ja sam sve zaboravila, i ovo malo sto sam zapamtila je napredak 🤷

10/19 promjena klinike
    2 🐧🐧

• *.Women_name.*
    25. Ožujak 2021. 21:48

Tuma

Ribic vidi se sjenica. A meni je ovaj test bio super koji si kupila, tako da bi sutra mogao pokazat. Meni je na 11 dno (9 dnt dvodnevnog) taj test pokazao crtu i to s popodnevnim. Držim fige 🤞 a muz, moj j e isti takav 😂
    Women_name ma dobro, idući put ću valjda izvadit kako treba 😅 i neću jesti navečer nakon vađenja za svaki slučaj ništa, a kamoli pizzu 😅 malo sad razmišljam, ako ja rodim u terminu a tebi induciraju 2 tj ranije možda rodimo u isto vrijeme 😊 a i Samara je tu između nas 🥰

Bome, zadnji put u 19 😂 iako ne mora ti to znacit, ak imaš dobar šećer izregulirat će. Uostalom to 0,1 povišenje je ništa 🤦🏻‍♀️ oni malo i drame oko tog svega. Danas mi je ova moja digla tlak, kaže morate papat manje mesa, beba dobiva malo više, koliko ste vi dobili. Ja reko kilu (valjda je očekivala da sam 10 🤷‍♀️).. A ja stvarno pazim, al jbmu pa nemogu bit samo na kuhanom povrću, pojedem i meso nekad Al kuhamo naravno il peceno na onom papiru. Pa da, moguce da ćemo bit tu negdje 🥰 jesi ti kupila kolicaa? 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Nadalica
    25. Ožujak 2021. 21:51

Sjetila sam se necega, neko je spominjao zgaravicu, imala sam je cijelu trudnocu, bademi !!! Grickati posle jela, prije jela, dok spavas, svejedno samo grickati ❤️ i rennie tablete kao i suha plazma. 

10/19 promjena klinike
    2 🐧🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.