Cure ja bi malo dramila a bez osuđivanja 🙈
Luuuuda sam već, ja već mjesec dana smedjarim.. odakle??? Odakle to izlazi????
Nije to ne znam kako obilno, samo na papiru nakon što se obrisem, maloprije mi je bilo malo vise, više puta sam morala brisati..
Izluđuje me, muž ide samnom na WC jer me stalno panika da će krenuti jače ili krv.. jedva čekam utorak..
Znam da ćete mi sad napisati da puno žena ima malo smedjarenja.. ali ovo već mjesec dana sad traje, jel imao itko mjesec dana a da je sve završilo ok? Strah me uopće guglati... stvarno me užasno strah 😢😢😢
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ina85, u tvom slučaju je super da idu to raditi 25dc. Ništa ti ne znači što "gubiš" jedan ciklus kad tebi ionako nije problem ostati trudna, problem je zadržati plod.
Lucka007, svi smo mi nekad biti mladi i naivni...
ribic, ne. Ne treba ti test, nego Duchesse trakice. Ove: https://www.mueller.de/p/duchesse-schwangerschaftsstreifen-2121499/
Nadalica
💔💔💔
Manemoj nismo sve isto osjetljive, vjerovatno dok se sve rasteze i beba pravi mjesta poneka zilica pukne, znam da se brines ali bit ce to sve uredu 🥰
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Nije to ne znam kako obilno, samo na papiru nakon što se obrisem, maloprije mi je bilo malo vise, više puta sam morala brisati..
Izluđuje me, muž ide samnom na WC jer me stalno panika da će krenuti jače ili krv.. jedva čekam utorak..
Znam da ćete mi sad napisati da puno žena ima malo smedjarenja.. ali ovo već mjesec dana sad traje, jel imao itko mjesec dana a da je sve završilo ok? Strah me uopće guglati… stvarno me užasno strah 😢😢😢
Neke žene imaju krvarenja cijelu trudnoću.
Neće te to utješiti jer je kod mene veoma upitan ishod, ali ja sad stalno smeđarim. Doduše, to me uopće ne uzrujava, dok nije svježa krv, dok ne boli i dok ne ispadaju oni ogromni beboliki komadi iz mene, dobro je.
miss ti je dugo krvarila, imala dugo svježu krv, kontrakcije i svašta nešta. Pa vidi je sad, hoda po frizerima i puca joj kifla.
💔💔💔
Znam da ćete mi sad napisati da puno žena ima malo smedjarenja.. ali ovo već mjesec dana sad traje, jel imao itko mjesec dana a da je sve završilo ok? Strah me uopće guglati… stvarno me užasno strah 😢😢😢
Neke žene imaju krvarenja cijelu trudnoću.
Neće te to utješiti jer je kod mene veoma upitan ishod, ali ja sad stalno smeđarim. Doduše, to me uopće ne uzrujava, dok nije svježa krv, dok ne boli i dok ne ispadaju oni ogromni beboliki komadi iz mene, dobro je.miss ti je dugo krvarila, imala dugo svježu krv, kontrakcije i svašta nešta. Pa vidi je sad, hoda po frizerima i puca joj kifla.
Mislis jetrica?
Pifff, pa ni oni ti nist ne znace🙈😂😂😂…
Mislim da ih cca bar kilu ispalo iz mene i niš'
#crnihumor
Ma ne mislim na jetrica, to stalno ispada. Mislim na ono gigantsko čudo koje je ispalo neki dan.
I da, u pravu si, ne znam što se cure uzrujavaju. Eto, ti smeđarila i krvarila i svašta i svejedno si ko nerabljena
💔💔💔
E da, Lucka, ne znam jesi li pratila, ali sad ti se i u HRV radi NK cells iz endometrija, IVF klinika to radi. To je vjerojatno JEDINA pretraga koju ti nisi radila.
💔💔💔
Dado daaa, ti si mi slikala te prekul iz Dm-a, ali kod nas u Slavoniji isto nema 🤷♀️
A u gradu u Mulleru radi frendica pa moram ići u drugi grad 😒😂 Ljekarne sam otpisala, tu mi nije niš zanimljivo.
Eventualno CB kad budem baš trudna 🥰
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Vuky nisi stara. Jednom mora upaliti. Odi na sve konzultacije pa izaberi doktora koji ti ulijeva najviše povjerenja.
Kod mene u okolini u zadnje vrijeme sam čula za 3 trudnice koje su navodno prirodno zatrudnile nakon 15-20 g braka u 40-im godinama. Dvije su već i rodile .
Jel vi vjerujete da netko nakon toliko godina prirodno zatrudni?
Ne znam za njih, ali moja mama je mene dobila u 39 prirodno, nakon 13 godina neuspjelih pokusaja. S time da imam stariju sestru 15 godina od sebe, takodjer prirodno. I nakon nje vise nije islo i samo odjednom kada doslovno vise nisu ni zeljeli. Ali uletila sam ;)
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Dado daaa, ti si mi slikala te prekul iz Dm-a, ali kod nas u Slavoniji isto nema 🤷♀️
A u gradu u Mulleru radi frendica pa moram ići u drugi grad 😒😂 Ljekarne sam otpisala, tu mi nije niš zanimljivo.
Pifff.. Amaterko.. Pa odes kad frendica nije u smjeni.. Mislis da meni poznanica ne radi NA KASI u mulleru?? 😂😂😂
Od straha sam i u suprotnoj smjeni se teti na kasi opravdavala da kupujem test ZA FRENDICU😂😂😂😂😂 (kao da me ista pitala 🤔😂😂)
Vidim scenu u kojoj žicate nepoznate ljude da vam kupe test kad uđu unutra i dajete im pare za njih
💔💔💔
Pifff.. Amaterko.. Pa odes kad frendica nije u smjeni.. Mislis da meni poznanica ne radi NA KASI u mulleru?? 😂😂😂
Od straha sam i u suprotnoj smjeni se teti na kasi opravdavala da kupujem test ZA FRENDICU😂😂😂😂😂 (kao da me ista pitala 🤔😂😂)
Hahaha nju ne možeš upratiti, imam dojam da stalno radi... Jednom je nije bilo, reko super, natrpala 5,6 komada uz ostale stvari dođem na blagajnu kad evo ti nje govori kolegico ja ću to 🙊 ja sam se kao sjetila da nisam nešto uzela još i brzo vratim te testove gdje sam ih našla 😂😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji