Jutro cure 🥰🥰 ..sretno svima danas što god da vas čeka 😊
Ja sam napokon uhvatila prvi jutarnji 🤪😜.. ova skroz desno slika, slikano na mojoj nozi, dobro je i uslikano s obzorom da sam se skrivala u wc-u da muž neskuži da radim test pošto mu ništa nisam rekla dosada… iiiii čini mi se da tamniiii…. šta vi mislite il su mi sjene u mislima pa mi se previđa 🤔🤔🤔https://ibb.co/swtRjpw
Taamni 🎉🎉🎊😍😍🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Jutro!
Muller (ljubicasti) je negativan. Ja sam skroz ok, to sam i ocekivala
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
A muz i ja spavamo odvojeno (jer on jako hrce). I naravno da me on od jucer kuzi.
Ja sad u sobi, xy kutija, papira i testova i sam me pogleda i pocne se smijat i da kak je znao da nes smjeram.
Veli on: nisam uopce tuzan jer vidis da imam jedno veliko nevaljalo dijete koje me nece slusati (misleci na mene)
😂😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ja sam napokon uhvatila prvi jutarnji 🤪😜.. ova skroz desno slika, slikano na mojoj nozi, dobro je i uslikano s obzorom da sam se skrivala u wc-u da muž neskuži da radim test pošto mu ništa nisam rekla dosada… iiiii čini mi se da tamniiii…. šta vi mislite il su mi sjene u mislima pa mi se previđa 🤔🤔🤔https://ibb.co/swtRjpw
Tamni!! 😊
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Tamniiii🎉🎉🎉
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Jutro!
ribić,ako si sigurna, žao mi je...
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Tinaa i ja vidim da tamni :)
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Ja cu jos sutra ujutro otici vadit betu (cisto da mirne duse prestanem pit terapiju) i to je to.
A onda zovem Vinogradsku u pon da dogovorimo za ivf. Ne znam da li uvode neke restrikcije s obzirom na novi val corone ili ne.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Jutro!
Ja bi svakako na tvom mjestu izvadila betu... nikad se nezna 🙂
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Tiina tamniiiii ❤❤
Ribic sutra cemo znati sve. 😘😘
Malo edukacije
Što je to „štoperica“ i čemu ona služi?
„Štoperica“ ili „stop-injekcija“(vjerojatno samo kod nas u HR i zemljama regije) uvriježeni je naziv za lijek koji je po sastavu Korionski gonadotropin (HCG), isti onaj hormon kojeg određujemo putem testova na trudnoću.
Oba su naziva potpuno pogrešna i trivijalna te ničim ne odražavaju pravu prirodu lijeka, njegovu funkciju te djelovanje. Nazivi su vjerojatno skovani na samim počecima MPO postupaka u našoj najstarijoj klinici (KBC Zagreb, popularna „Petrova bolnica“), u svrhu podvlačenja činjenice da se 34 do 38 sati nakon davanja lijeka jajne stanice moraju aspirirati. Izraz se međutim toliko udomaćio na razini kliničkog žargona da ga danas gotovo jednako koriste kako pacijenti, tako i osoblje MPO centara.
HCG (komercijalnih naziva Ovitrell, Pregnyl, Brevactid, itd) se u MPO postupcima koristi kao triger za finalno sazrijevanje naraslih folikula, luteinizaciju i unutrašnju proizvodnju progesterona u žutom tijelu, izbacivanje polarnog tjelešca i pokretanje niza biokemijskih reakcija koje na koncu vode prsnuću folikula i oslobađanju jajne stanice.
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji