Sbjelisi
Ma isla sam na 10dpo popodnevni urin (cca sat i pol zadrzan) piskit na lh i hcg trakicu.
I lh je imala dobru drugu crtu, a na hcg mi se cini da sjena.
Vidim je! Lh trakice ne kuzim kako testirate trudnocu
Legenda kaže da je Lh trakica full pozitivna u trudnoci. 🤷♀️
Kako? Ne razumijem.
Full pozitivna je 24 prije O.
I tada testna crta tamnija od kontrolne.
Citiram članak s googla:
I ovulacija i trudnoća ovise o razini hormona u urinu. Unatoč činjenici da su hormoni različiti, takvi jednostavni testovi lako se mogu zamijeniti s drugim. Hladni hormon s ovulacijom i tijekom začeća za njih izgleda otprilike isto. Zato je moguće potvrdno odgovoriti na pitanje mogu li testovi za ovulaciju pokazati trudnoću, ali točnost ove metode uvijek će biti u pitanju..
Znam da tete s Lh trakica imaju primjera trudnoce sa pozitivnom Lh trakicom. Ali bas mora bit full Peak. 🤷♀️
Ja to nisam nasla na netu. Nisam nista nasla na tu temu..
oharascarlett14@gmail.com
Jutro cure 🥰🥰 ..sretno svima danas što god da vas čeka 😊
Ja sam napokon uhvatila prvi jutarnji 🤪😜.. ova skroz desno slika, slikano na mojoj nozi, dobro je i uslikano s obzorom da sam se skrivala u wc-u da muž neskuži da radim test pošto mu ništa nisam rekla dosada… iiiii čini mi se da tamniiii…. šta vi mislite il su mi sjene u mislima pa mi se previđa 🤔🤔🤔https://ibb.co/swtRjpw
Jako lijepi testić😊😊😊 Kad ideš vaditi betu?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Jutro!
Muller (ljubicasti) je negativan. Ja sam skroz ok, to sam i ocekivala
Žao mi je... drž' se😘 Planiranjem novog postupka postane lakše...
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Jutro cure 🥰🥰 ..sretno svima danas što god da vas čeka 😊
Ja sam napokon uhvatila prvi jutarnji 🤪😜.. ova skroz desno slika, slikano na mojoj nozi, dobro je i uslikano s obzorom da sam se skrivala u wc-u da muž neskuži da radim test pošto mu ništa nisam rekla dosada… iiiii čini mi se da tamniiii…. šta vi mislite il su mi sjene u mislima pa mi se previđa 🤔🤔🤔https://ibb.co/swtRjpw
Jako lijepi testić😊😊😊 Kad ideš vaditi betu?
U ponedjeljak me je ☺
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Sbjelisi
Ma isla sam na 10dpo popodnevni urin (cca sat i pol zadrzan) piskit na lh i hcg trakicu.
I lh je imala dobru drugu crtu, a na hcg mi se cini da sjena.
Vidim je! Lh trakice ne kuzim kako testirate trudnocu
Legenda kaže da je Lh trakica full pozitivna u trudnoci. 🤷♀️
Kako? Ne razumijem.
Full pozitivna je 24 prije O.
I tada testna crta tamnija od kontrolne.
Citiram članak s googla:
I ovulacija i trudnoća ovise o razini hormona u urinu. Unatoč činjenici da su hormoni različiti, takvi jednostavni testovi lako se mogu zamijeniti s drugim. Hladni hormon s ovulacijom i tijekom začeća za njih izgleda otprilike isto. Zato je moguće potvrdno odgovoriti na pitanje mogu li testovi za ovulaciju pokazati trudnoću, ali točnost ove metode uvijek će biti u pitanju..
Znam da tete s Lh trakica imaju primjera trudnoce sa pozitivnom Lh trakicom. Ali bas mora bit full Peak. 🤷♀️
Ja sam testirala sa LH trakicama kako napreduje beta, jer nisam imala pri ruci prave testove stalno, a LH trakica punu ladicu. One zaista počnu tamniti u trudnoći, ali tek dan dva nakon menstruacije. Već na betu cca 500 bude testna trakica crna ko noć🙂
Sbjelis više puta znam razmišljati o štoperici i ja sam si to prevela kao :"Folikuli STOP, prestanite rasti, samo dozrijte!"😂😂 Hvala što si to objavila😊
Sbjelisviše puta znam razmišljati o štoperici i ja sam si to prevela kao :"Folikuli STOP, prestanite rasti, samo dozrijte!"😂😂 Hvala što si to objavila😊
😜
Sbjelisviše puta znam razmišljati o štoperici i ja sam si to prevela kao :"Folikuli STOP, prestanite rasti, samo dozrijte!"😂😂 Hvala što si to objavila😊
😜
Juhuhu ulovila te
https://ibb.co/n3Hsfdc
😜
Juhuhu ulovila te
https://ibb.co/n3Hsfdc
Ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee slatkoceeeeeeeeeeeeeee ❤❤❤😍😍😍
Bozemooj ❤😍
Prava zenska, sama se porodila 😎😜😂
Sortiraj odgovore
Najstariji