Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    26. Ožujak 2021. 06:41

Aura

sbjelisi 💕👣💕👣

Aura

sbjelisi 💕👣💕👣

ribic

Sbjelisi

Ma isla sam na 10dpo popodnevni urin (cca sat i pol zadrzan) piskit na lh i hcg trakicu.

I lh je imala dobru drugu crtu, a na hcg mi se cini da sjena.

Vidim je! Lh trakice ne kuzim kako testirate trudnocu

Legenda kaže da je Lh trakica full pozitivna u trudnoci. 🤷‍♀️

Kako? Ne razumijem.
    Full pozitivna je 24 prije O.
    I tada testna crta tamnija od kontrolne.

Citiram članak s googla:
    I ovulacija i trudnoća ovise o razini hormona u urinu. Unatoč činjenici da su hormoni različiti, takvi jednostavni testovi lako se mogu zamijeniti s drugim. Hladni hormon s ovulacijom i tijekom začeća za njih izgleda otprilike isto. Zato je moguće potvrdno odgovoriti na pitanje mogu li testovi za ovulaciju pokazati trudnoću, ali točnost ove metode uvijek će biti u pitanju..
    Znam da tete s Lh trakica imaju primjera trudnoce sa pozitivnom Lh trakicom. Ali bas mora bit full Peak. 🤷‍♀️

Ja to nisam nasla na netu. Nisam nista nasla na tu temu.. 

oharascarlett14@gmail.com

AuroraB
    26. Ožujak 2021. 07:00

Tiinaa

Jutro cure 🥰🥰 ..sretno svima danas što god da vas čeka 😊
    Ja sam napokon uhvatila prvi jutarnji 🤪😜.. ova skroz desno slika, slikano na mojoj nozi, dobro je i uslikano s obzorom da sam se skrivala u wc-u da muž neskuži da radim test pošto mu ništa nisam rekla dosada… iiiii čini mi se da tamniiii…. šta vi mislite il su mi sjene u mislima pa mi se previđa 🤔🤔🤔https://ibb.co/swtRjpw

Jako lijepi testić😊😊😊 Kad ideš vaditi betu?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    26. Ožujak 2021. 07:02

ribic

Jutro!

Muller (ljubicasti) je negativan. Ja sam skroz ok, to sam i ocekivala

Žao mi je... drž' se😘 Planiranjem novog postupka postane lakše...

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

• Tiinaa
    26. Ožujak 2021. 07:05

AuroraB

Tiinaa

Jutro cure 🥰🥰 ..sretno svima danas što god da vas čeka 😊
    Ja sam napokon uhvatila prvi jutarnji 🤪😜.. ova skroz desno slika, slikano na mojoj nozi, dobro je i uslikano s obzorom da sam se skrivala u wc-u da muž neskuži da radim test pošto mu ništa nisam rekla dosada… iiiii čini mi se da tamniiii…. šta vi mislite il su mi sjene u mislima pa mi se previđa 🤔🤔🤔https://ibb.co/swtRjpw

Jako lijepi testić😊😊😊 Kad ideš vaditi betu?

U ponedjeljak me je ☺

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

AuroraB
    26. Ožujak 2021. 07:08

Aura

sbjelisi 💕👣💕👣

Aura

sbjelisi 💕👣💕👣

ribic

Sbjelisi

Ma isla sam na 10dpo popodnevni urin (cca sat i pol zadrzan) piskit na lh i hcg trakicu.

I lh je imala dobru drugu crtu, a na hcg mi se cini da sjena.

Vidim je! Lh trakice ne kuzim kako testirate trudnocu

Legenda kaže da je Lh trakica full pozitivna u trudnoci. 🤷‍♀️

Kako? Ne razumijem.
    Full pozitivna je 24 prije O.
    I tada testna crta tamnija od kontrolne.

Citiram članak s googla:
    I ovulacija i trudnoća ovise o razini hormona u urinu. Unatoč činjenici da su hormoni različiti, takvi jednostavni testovi lako se mogu zamijeniti s drugim. Hladni hormon s ovulacijom i tijekom začeća za njih izgleda otprilike isto. Zato je moguće potvrdno odgovoriti na pitanje mogu li testovi za ovulaciju pokazati trudnoću, ali točnost ove metode uvijek će biti u pitanju..
    Znam da tete s Lh trakica imaju primjera trudnoce sa pozitivnom Lh trakicom. Ali bas mora bit full Peak. 🤷‍♀️

Ja sam testirala sa LH trakicama kako napreduje beta, jer nisam imala pri ruci prave testove stalno, a LH trakica punu ladicu. One zaista počnu tamniti u trudnoći, ali tek dan dva nakon menstruacije. Već na betu cca 500 bude testna trakica crna ko noć🙂

AuroraB
    26. Ožujak 2021. 07:09

Sbjelis više puta znam razmišljati o štoperici i ja sam si to prevela kao :"Folikuli STOP, prestanite rasti, samo dozrijte!"😂😂 Hvala što si to objavila😊

sbjelisi
    26. Ožujak 2021. 07:17

AuroraB

Sbjelisviše puta znam razmišljati o štoperici i ja sam si to prevela kao :"Folikuli STOP, prestanite rasti, samo dozrijte!"😂😂 Hvala što si to objavila😊

😜

BAJOMA
    26. Ožujak 2021. 07:23

sbjelisi 💕👣💕👣

AuroraB

Sbjelisviše puta znam razmišljati o štoperici i ja sam si to prevela kao :"Folikuli STOP, prestanite rasti, samo dozrijte!"😂😂 Hvala što si to objavila😊

😜

Juhuhu ulovila te 
    https://ibb.co/n3Hsfdc

BAJOMA
    26. Ožujak 2021. 07:24

Bjelish evo ti i jucerašnja 
    https://ibb.co/CbqhV6F

sbjelisi
    26. Ožujak 2021. 07:25

BAJO1

sbjelisi 💕👣💕👣

AuroraB

😜

Juhuhu ulovila te
    https://ibb.co/n3Hsfdc

Ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee slatkoceeeeeeeeeeeeeee ❤❤❤😍😍😍
    Bozemooj ❤😍
    Prava zenska, sama se porodila 😎😜😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.