Curke, evo dosla ja s palacinki (bila s frendicama). Nisam nikome nista rekla (pa ni muzu) nego samo vama.
Uglavnom, poslije palacinki svratila u Muller tako da cu sutra ujutro sve znati.
Cak sam isla probat slikati sad medutim iz ne znam kojeg razloga mi nece mob zoom nego mi sve zamuti. A nemrem muza sad za to pilat jer ce reci da kaj mi to sad treba😂
Curke, evo dosla ja s palacinki (bila s frendicama). Nisam nikome nista rekla (pa ni muzu) nego samo vama.
Uglavnom, poslije palacinki svratila u Muller tako da cu sutra ujutro sve znati.
Cak sam isla probat slikati sad medutim iz ne znam kojeg razloga mi nece mob zoom nego mi sve zamuti. A nemrem muza sad za to pilat jer ce reci da kaj mi to sad treba😂
Šta ti ono reče?
Ja te ništa ne razumijem 😵
oharascarlett14@gmail.com
Mare0208 Najbolje pitaj profesora, može li ti dati internu uputnicu za kod njih? Možda to onda on da terapiju neku drugu kad je iz njihovog labosa nalaz.. Meni je moj doktor jednom dao sve te interne i rekao da ako ne stignem kod nas, da dođem kod njega ali ja u međuvremenu dobila M...
A imaš broj od ambulante na internetu Klinička farmakologija u sklopu dnevne bolnice i pitaš tamo sestre, mene su na kraju spojile s doktoricom, i divna je stvarna. Pa možda može kod njih da ne ideš u Zg....
Meni je u biti samo napisao ispitati preosjetljivost na andol, i onda sam žicala uputnicu od dr opće prakse....
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Woman namesuper za rezz. Ko smirgla sok, kad mozes jesti janjetinu!
Blacksheep Karlovac je preeedivan ❤❤
Dia opa, akcijaaaaa
Anavi985 nadam se da ce se do subote jos koji folikulic ugurati ❤❤❤❤❤❤❤ Stop, stopericaaaaa
Ruska, ispuhale se (.)(.), stvarno? Ja sam sada, za razliku od prve stimulacije, suha i prazna loda se nista ne dogadja. 😭😭😭😭😭
Ja ne volim gurati kuglice. 😖Tuma hahaaaaa 37.i onda mir 😂😂😂 Onda tel parti pocinje 😊😜
Aura suosjecam 😭😭 Kakalica nista 😭😭 Sjednem i cekam, sta cu…
Miss wow friz! Woe izlet od 4 sata!! Brava!!
Radije bi gurala utrice s aplikatorom, samo kako se to sterilizira? Kao flasice za male bebe? Utrici su sada od 200 😎😎 Tako da tko voli gurati, zakinut je za pola guranja 😎😎😎😂😂
Nina92 preeeeeeedivne vijestiii ❤❤❤❤ Ruska ti je sve rekla, a znas da se mju mora slusati 😊
TirelessIvy prvi Apdil je na vratima 😜😊
Dadaaaa WOOOOOOOOOOOOW predivan snjeskic!!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Jedvacekam ❤❤
Sunflower jos malo pa PUPO ❤
Da! Prvi put bas nabujale, a nisam bila trudna, ovaj put se ispuhale i trudna. Ali u pocetku, poslije su se pocele solidno pumpat 🤭 da bi sad dosle i fazu da ih mogu prebacit preko ramena 😂😂😂 ako dobro nategnem 🤭🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Women_nameBaš sam to htjela reći, nećemo ih mi moci zbog sebe ostaviti, a ne samo zbog njih 😂 iako kažem, ja sam najviše obožavala s dedom biti. On mi je kuhao, vodio u šetnje, pričao priče…. Bio je najbolji deda na svijetu 🥰
Da, kužim kaj mislis, pokazala mi je žena dns dok je vadila. Ja sam sve zakrvarila, krv je bila po cijelim rukama, stolu, s vanjske strane epruvete🙈 valjda ću idući put znati bolje 😅 lakše mi je puno dati si injekciju nego izvaditi krv iz prsta 😅
Samo jako pritisni prst da ti ne može ostat krvi nego da tak obrises sve, pa onda i stisneš novu kapljici. Budeš se ispraksirala 🥰 ja sam obožava la bit s bakom i dedom. Išla sam i na more po 2 mjeseca, vikende, ali već sam bila osnovna škola 😁 i sretna sam što imam uspomene s njima koje moja seka npr nema. Jer nikad nije voljela ic spavat tamo 🤷♀️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ja imam zgaravicu vec 2 tjedna, nema veze s T.
Mrzim kad imam zgaravicu ili reflux, sve od stresa.
Ovaj lut ili dobro podnosim sve fe hormone kojima se tovim ili blah 😖
Ali do tada, nas troje uzivamo i jedva cekamo vikend da malo odmorimo ❤❤❤
oharascarlett14@gmail.com
https://ibb.co/Rgwbz2Z
Ja poskrivecki fotkam u sobi. Prestrasno🙈
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sbjelisi
Ma isla sam na 10dpo popodnevni urin (cca sat i pol zadrzan) piskit na lh i hcg trakicu.
I lh je imala dobru drugu crtu, a na hcg mi se cini da sjena.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Drage moje ❤️ hvala vam svima još jednom. Naravno da se osjećam lakše i bolje, bar do idućeg uzv 🙈😁😁 ali pošto sad imam opet za 2 tjedna bit će mi lakše 🙈🙈
Želim vam svima uskoro da osjetite ovo 🤗❤️
Čekam te pišalice do kraja ovog tjedna... Od svih 14 javile se 3 cure 🤭🤭🤭
Ajde ajde 🥰🥰🥰🥰❤️
endometrioza
https://ibb.co/Rgwbz2Z
Ja poskrivecki fotkam u sobi. Prestrasno🙈
Sjenica se vidi, ali to je krivi test
Čekamo Mullerov sutra, on sigurno nema evaporacijske
💔💔💔
MTB to je taj od popodne. Necu novi sutra do ujutro.
Makar doduse nisam nikad imala sjene pa me to malo tjesi ali me pad temp brine.
Vidjet cemo sutra ujutro..
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji