manemoj 😘
Ja sam odavno shvatila cime se MTBica bavi. Ona je u cjeloj ovoj prici da napumpa dude i dobro ih unovci! Da su djabe, vec bi ih pokazala! 😂
Nego ona nama ugrusak.. A sunce ti kalajsano.
MTBica molim te rjesi ovu Vuky 😎😎
38 su mi bild najbolje godine 😎😎
oharascarlett14@gmail.com
Al muci me ovaj pad temp tak da se bojim da je evaporacijska. A budemo sutra vidjeli.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Mattane trebam.te nesto pitat.. jesi tu? 😀
Evo meee
E de mi reci tko je tebi uzeo briseve prije FET-a? Jel u bolnici ili tvoj soc gin? I tko ti je dao terapiju ono za stertokok kad si imala?
I još nesto, tko te uputio na ono ispitivanje za andolsku astmu? Ne sjećam se gdje si rekla da to ideš
Kod socijalnog sam briseve radila, a kad sam imala strepto javila, sam mpo doktoru, on mi je rekao koje su vaginalete najbolje. Socijalni mi onda prepisao antibiotik i te vaginalete.
A to za andol sam se natezala s njima, na kraju mi jedna mpo doktorica rekla za Kliničku farmakologiju u Os, dr. Mimica je glavna. Ona je uzela anamnezu preko telefona zbog kovida kao 🤷♀️ i ugl nema ispitivanja za to, nego je po mom ISCRPNOM izvještaju zaključila da mi smeta i da ga ne trebam koristiti. Tj morala bi biti 4,5 dana u bolnici, piti andol i čekat pogoršanje i gušenje da bi oni rekli DA, SMETA TI ANDOL … Pa je to htjela izbjeći.
Ali što se tiče briseva oni ih u Os više ne uzimaju, mpo doktori, zbog covida… Nego priznaju i samo iz urina testiranje… Ali ja uvijek odradim i bris jer realno nije isto….
Hvala ti puno!!
Ja više ne znam što bih. Vučem taj enterokok i na antibiogram mi stave stalno točno 1 antibiotik, penicilin kojeg ne smijem. I tako mi davaju antibiotike onak random mi izgleda. Pa sam mislila da mi možda može uzet prof u OS bris pa bi možda bio još koji drugi antibiotik da predam tamo na mikrobiologiju. Znači od toga ništa.
A za ovo ispitivanje alergije pitam jer sam se raspitala kod svoje dr može li me poslati na testiranje za alergiju na penicilin. Jer sam ga cijeli život normalno pila do prije godinu dana kad sam pila silapen i dobila svrbež i neki kratkotrajni osip. I sad mi vode kao alergiju na penicilin to. A ova moja beštija očito ne reagira na ništa drugo. Pa mi je rekla da se za to ide u ZG, ali je pitanje rade li to sad zbog korone i da me to onda treba ginekolog uputit.. jooj očajna sam već zbog cijele te situacije
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
vuky ja bih na tvojem mjestu svima na konzultacijama rekla točno što i tu nama i pitala ih da li imaju neku bolju ideju i plan i da ti to sve obrazlože. Odabrala bi kasnije prema feelingu.
Za godine te kužim,često i sama razmišljam slično.
Bit će to sve ok 💪
Ova Lucky je bistra, iako nema ukusa. Ja bih je poslušala.
💔💔💔
Women_name Baš sam to htjela reći, nećemo ih mi moci zbog sebe ostaviti, a ne samo zbog njih 😂 iako kažem, ja sam najviše obožavala s dedom biti. On mi je kuhao, vodio u šetnje, pričao priče.... Bio je najbolji deda na svijetu 🥰
Da, kužim kaj mislis, pokazala mi je žena dns dok je vadila. Ja sam sve zakrvarila, krv je bila po cijelim rukama, stolu, s vanjske strane epruvete🙈 valjda ću idući put znati bolje 😅 lakše mi je puno dati si injekciju nego izvaditi krv iz prsta 😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
AMH 22 . Pomagajte. Jeli to puno, malo, dovoljno. S obzirom da mi je 35 god. 🤷♀️
Pa ja sa 28 imala 19 🤷♀️ ko ga šiša dok antralaca ima.. 😎
A sad sa 30 kao imam 30, moš mislit…
Bitno da se ima što dobiti stimulacijom :)
Ahaaa. Nisam znala da taj amh moze varirati tako. Ja mislila sto starija da ga imas sve manje. Pa uprpala 😅. Kako god ja u plodnim danima a nesmijemo hopa cupa pravit bebicu jer za 10ak dana me ceka histeroskopija 😭
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
sbjelisi, ja sam uzela u ljekarni utriće jučer, i od 100 su.
Ali ih ne guram, kmeeeee. Moram ih piti.
I nije stvar samo u guranju. Nego one zalutaju u tunelima, pa ih tražiš, i vraćaš na pravi put, i ...
*.Women_name.*, skoro propustih. Četvrtak? Petrova? TA? Netko jako visok i zgodan? Do tell! Ime, slikica, dimenzije?
ribic, temperatura ti sad ništa ne znači, pod utrićima si. Nema sad prirodne temperature. Čekamo testić sutra.
💔💔💔
AMH 22 . Pomagajte. Jeli to puno, malo, dovoljno. S obzirom da mi je 35 god. 🤷♀️
Ahaaa. Nisam znala da taj amh moze varirati tako. Ja mislila sto starija da ga imas sve manje. Pa uprpala 😅. Kako god ja u plodnim danima a nesmijemo hopa cupa pravit bebicu jer za 10ak dana me ceka histeroskopija 😭
Samo ti daj hopa cupa, nema veze histeroskopija sa time. Ja sam bila jucer a prije sam pitala da mogu hopa cupa 🤣🤣 Ona se ionako radi 7-10dc. Tako da ako i ostaneš trudna znat ces prije histeroskopije 😁😁 iskoristi ove plodne dane
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Vezano za prilog na tvu o mpo..
Ja, sam tamo samo cula hvalospjeve o Petrovoj… Oni su the Best. Imaju super rezultate.. Bla bla bla… Malo o super tehnologiji kod muske neplodnosti.. Pa opet Petrova je super bla bla blaaa… NE ODGADJAJTE ROĐENJE bla bla bla….
Petrova ima najbolju aparaturu..bla bla blas… Nakon 35-e plodnost rapidno opada bla bla bla..
Petrova je super bla bla bla
I secer na kraju mi je bio kad je rekla da sansa nakon 40-e za zdravo rodjeno dijete je 10 posto..
Bla bla bla…
Majko mila u zadnje vrijeme oko mene sve trudnice od cca 38 na dalje za koje ZNAM da su prirodno zanjele(bliske frendice) jer prije toga nisu niti imale partnera s kojim bi htjele dijete..
Uglavnom NISTA novo ni pametno nisu rekli
Osim da je PETROVA super.. Imala, sam osjećaj da su samo dosli reklamirati njihovu bolnicu! 🖕
Ahahahahahahaaaaaa 😂😂😂😂😂😂😂
oharascarlett14@gmail.com
Pa u pravilu imaš ga manje, ne može se on podići...
Nego ovisi o labosu, i nizu stvari.....
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji