MTB, ja imam miom i jedino sto ti mogu reci da je meni tako izgledao svaki ulozak u menstruaciji, za ostalo stvarno ne znam i nadam se najboljem za tebe 🤗😘
Ma i meni, svaka menstruacija je puna želatine i komada svega, na to sam navikla. Na ovo nisam. Vidjet ćemo.
Lucka007, pitala sam Gića, kaže da je ovo prerano i premalo za citogenetiku, da nema smisla čuvati plod.
Ako je uopće plod, a ne neki poremećeni ugrušak kojem je zabavno glumiti plod
Puno se bolje osjećam, ispuhala sam se, izbacila strahove iz sebe, još da mi dođe termin za heparin pa mogu na spavanac.
Hvala cure. Bolje ste od 100 normabela.
Mislim, nisam nikad popila normabel, ali pretpostavljam
Da nazalost i mislila sam da je premala trudnoća za to no neka si bar pitala…
Nista… Jutro je pametnije od veceri a do tad pokusaj spavati 💆♀️💆♀️💆♀️…
❤️❤️❤️
Je, uskoro idem na spavanac, čim se riješim heparina.
💔💔💔
Postovane dame, vjerovatno će vam biti smiješno sve što ću napisati ali ovaj forum vidim kao pomoć u ovoj situaciji.Imam jedno pitanje za vas posto mislim da nis dovoljno educirana kad su ovakve stvari u pitanju.Nikada nisam imala spolni odnos sa dečkom.Medjutim imam strah od trudnoće o kojem ne bih razmišljala da mi se nešto čudno nije desilo ovaj menstrualni ciklus.Zadnju menstruaciju sam imala 22.02.i bila je sasvim uredna.Medjutim nakon te menstruacije nikada nisam imala čisto bijelo pranje, možda samo 2 dana.Cijeli ciklus me prati smeckasti iscjedak koji varira od svijetlo smedje pa do tamno smedje koja bude 5/6.dan menstruacije.U dva navrata je bilo i tragova krvi ili rozog iscjetka.Bijeli iscjedak ae ponovo juce pojavio nakon te nenormalnosti.Znam da uzrok može biti prehldala jer sam jednu noć imala temperaturu,zacepljen nos duže vremena,slabo sam se i oblačila ovaj mjesec,bila pod stresom zbog navedenog straha. Novu menstruaciju trebam dobiti za dan dva.Decko i ja nikad nismo imali spolni odnos medjutim znalo se desiti da on izvadi polni organ želeći da mu ja masturbiram što nikad nisam radila.Oboje smo uvijek bili odjeveni ali ja imam toliko strah od trudnoće da bih ukoliko on prelazni polnim organom po mom tijelu,trlja (i on je odjeven i ja) drzim drzim ruku na njegovom polnom organu kako ne bi slucajno nesto preko odjeće dospjelo na moje tijelo i nekako stiglo do vagine.Ne znam da li je uopšte moguće da dodje do ejakulacije na taj način jer drugogo kontakta izmedju nas nije bilo.Moj strah je šta ako je nešto slučajno bilo na polnom organu iako on tvrdi da nije kad ga je htio vratiti u donji veš nakon što mu odbijem masturbirati pa mu to ostalo na ruci i tom rukom me dirao po goloj straznnici.Da li je moguće da je na taj način nešto uspjelo doći do vagine i da ostanem trudna na taj način?
Na jednom forumu doktor mi je odgovorio kako trudnoća nije moguća jer sam nevina ali onda sam ja pomislila šta ako je himen nekad pukao jer prije nekoliko mjeseci je znao prelaziti prstom preko otvora vagine,opet preko odjeće,nekada je to bio samo donji ves i strample.Znam da je to jako teško,ali se sjećam da me znalo zaboliti pa sam sad utripovala i da mi je možda himen pukao pa da je onda u tom slučaju trudnoća možda moguća..molim vas da mi kažete svoje iskreno mišljenje o ovome
Ti obučena, a dirao te osjemenjenom rukom po goloj stražnjici… cccc nevaljalice jedna..
Bila sam obucena,ruku je zavukao
Eh sad ovako. Neko nam ima rodjendan, matkisa ako se ne varam, sve naj 🥰🤩🥳
Sanjich ❤️
Ruska meni su rekli kada dobije ljubicastu boju da ce da otpadne 😂 mm je gledao stalno da li ima promjena, nista se dole nije desilo osim da su dlake rasle trilijardu puta brze, ja kontala pustit neka raste pa plesti pletenice, pri pregledu samo razmaknem spomenute i opleti.. jel se ja mogu jos izvlacit na posle porodjajne hormone ? 😂😂😂
Sbjelis vidim bavis se lopovlukom, fino. I sa srecom. ❤️
Tiina rano je za test, stanii tvoj test je savrsen
Nada86, suncokret, plavimak navijamooooo ❤️
Meto, Mila presretna sam radi vas 🤩🥰
Nadja to je nemar, nadam se da ces biti bolje uskoro, zao mi je zbog toga sto prolazis .
Bajo porod u helikopteru, wow 🤩 to je bio leteci porodjaj ❤️
Rita zao mi je, drzi se ❤️ vrlim
Aura tebi ne trebaju smrzlici, ti nosis blizance ❤️
Ova sto se trljala s deckom, zaboravila sam nick , sada nisi trudna hvala bogu jer od tebe tesko dobrog roditelja, sljedeci put se ne trljaj, ne mazi po straznjici i ne pipaj muske organe ako se nisi educirala o posljedicama. Uzmi bar pa izguglaj sta je to snosaj, kako se desava, ko kome stavlja, u koju rupu i tak. Svu srecu zelim.
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Eh sad ovako. Neko nam ima rodjendan, matkisa ako se ne varam, sve naj 🥰🤩🥳Sanjich ❤️Ruska meni su rekli kada dobije ljubicastu boju da ce da otpadne 😂 mm je gledao stalno da li ima promjena, nista se dole nije desilo osim da su dlake rasle trilijardu puta brze, ja kontala pustit neka raste pa plesti pletenice, pri pregledu samo razmaknem spomenute i opleti.. jel se ja mogu jos izvlacit na posle porodjajne hormone ? 😂😂😂
Meto, Mila presretna sam radi vas 🤩🥰Nadja to je nemar, nadam se da ces biti bolje uskoro, zao mi je zbog toga sto prolazis .
Ova sto se trljala s deckom, zaboravila sam nick , sada nisi trudna hvala bogu jer od tebe tesko dobrog roditelja, sljedeci put se ne trljaj, ne mazi po straznjici i ne pipaj muske organe ako se nisi educirala o posljedicama. Uzmi bar pa izguglaj sta je to snosaj, kako se desava, ko kome stavlja, u koju rupu i tak. Svu srecu zelim.
Ja na to dodajem 🤣🤣🤣
https://ibb.co/RbgrXS1
Mtb jesam, propustila sam, meni je jako bitno i stalo do onog sto se vama svima ovdje desava jer ste brate i sestro ❤️ ako se mi tu necemo podrzavati, pitati, jaditi, veseliti zajedno onda ne pricamo o ovom forumu. I moja pipica, ima nadimak mikica, mm je to strucno rijesio, tipa mi u gostima, a on meni sta ima, kako je mikica ? A ja njemu, pricat cu ti kasnije.. niko ne konta sem nas 😂😂 nije sto je moja al bas je divna ❤️
10/19 promjena klinike
2 🐧🐧
Eh sad ovako. Neko nam ima rodjendan, matkisa ako se ne varam, sve naj 🥰🤩🥳Sanjich ❤️Ruska meni su rekli kada dobije ljubicastu boju da ce da otpadne 😂 mm je gledao stalno da li ima promjena, nista se dole nije desilo osim da su dlake rasle trilijardu puta brze, ja kontala pustit neka raste pa plesti pletenice, pri pregledu samo razmaknem spomenute i opleti.. jel se ja mogu jos izvlacit na posle porodjajne hormone ? 😂😂😂
Meto, Mila presretna sam radi vas 🤩🥰Nadja to je nemar, nadam se da ces biti bolje uskoro, zao mi je zbog toga sto prolazis .
Ja na to dodajem 🤣🤣🤣
https://ibb.co/RbgrXS1
Pa naravno da ne ide na glavu, to ona mora napuhati balon, i kad on svrsi ona probusi balon, spermiji se prepadnu, dozive sok, razbjese se i nista od trudnoce... Ccc bajo, ja sam mislila da ti barem znas za sta to sluzi 😂
10/19 promjena klinike
2 🐧🐧
Daj aj nemoj više, forsiraš. Dobila si odgovor, sad se makni, upali crtić, popij kakao, jer seks još nije za tebe draga moja.
Educiraj se! Znanje ti nitko ne može uzet, za razliku od nevinosti naprimjer. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Daj aj nemoj više, forsiraš. Dobila si odgovor, sad se makni, upali crtić, popij kakao, jer seks još nije za tebe draga moja.
Educiraj se! Znanje ti nitko ne može uzet, za razliku od nevinosti naprimjer. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Napravit cu joj ja flasicu, kad vec pravim dvije, mogu i trecu 😂
10/19 promjena klinike
2 🐧🐧
MTB ma ne zamaras ti ovde draga moja nikoga,svi se mi ovde jadamo,placemo,kukamo a i veselimo jedna drugoj,mislim da bi svak reagirao kao ti jer ko nije vidio svjezu krv i ugruske u trudnoci ne zna kakav je to stres.. dobro je definitivno sto nisi imala bolove,pa se nadamo svi pozitivnom ishodu.. sto se normabela tice ,kako Aura kaze ,ne znas sta propustas ,meni je normabel bio najbolji prijatelj nekoliko tjedana i punoo mi je to pomoglo,ali ako mozes bez njega ,super..definitvno se normabela ne treba bojati uzeti jer kako svi dr kazu bolje mirna mama nego nemirna jer beba sve osjeti.. zelim ti svu srecu sutra i da nam se javis s lijepim vijestima nakon pregleda!! Drzi se i svi smo tu za tebe i molimo za tebe i tvoju bebicu ❤️❤️❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji