Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nirvana2024
    23. Ožujak 2021. 22:54

Super, cure, hvala vam 🤗♥️

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Lineica
    23. Ožujak 2021. 22:55

Ina85

Dali je netko od vas radio histeroskopiju? Ja idem za 2 tjedna i bas me strah iako je pod totalnom anestezijom.

Ina85 ne trebaš se zabrinjavati, ništa strašno. Meni je bilo gore pražnjenje crijeva gorkom soli prije. U Petrovoj je bila opcija da to obaviš doma pa dođeš na zahvat i isti dan te puste ako ne želiš spavati tamo. Po meni je najbolja opcija klistir. Od gorke frče dolje satima, a kad krene špricanje, haos. Oporavak je dosta brz, za par dana si ko nova. 

👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
    AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
    2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
    2017- HSG 2/2020-HSC polip,
    6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
    1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
    FET 03/2021. beta 0
    Prirodna trudnoća, ❤ kuca

ANKSIMORON

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Vau, koji broj vas je ovo pogledao, impresionirana sam
    Da nema ovog mjehura i ja bih mislila da je ugrušak. Mjehur je baš velik i kompaktan i izgleda otprilike kako bi GV trebala izgledati. Nije izgubio oblik ni nakon 2h stajanja. Sad je napokon u freezeru.
    Blizanac ne može biti, bila sam jučer na UZVu i Gić ga je tražio, našao bi ga da je ovako velik. Kao što rekoh, nitko sretniji od mene ako sam si zabrijala, budemo sutra sve skupa slavile
    Ja imam opciju ili ne reći ovdje uopće ništa ili glumiti da vjerujem da je ugrušak - u tom slučaju bih do sad već bila u histeriji.
    Ovako sam izrekla i napisala svoje najveće strahove i osjećam se opušteno i slobodno. Mrvcu osjećam grižnju savjesti što vas koristim kao ispušni ventil, ali jebiga. Tko vam kriv
    Inače sam osoba koja sve uvijek drži u sebi, i nikad ne dijeli svoje najgore strahove već nabrijava druge optimizmom. Strah me da se drugi brinu za mene, pa im onda ni ne govorim što mislim. Paše mi da imam mjesto gdje mogu i ovaj dio sebe podijeliti.

Sta muz kaze?

Glasno hrče.
    Naravno da njemu nisam sve ovo rekla, njega volim
    Rekla sam mu da je ispalo nešto, da je možda spontani a možda ugrušak, i da ujutro idem na kontrolu pa ćemo znati više.
    On nije paničar, flegma je lik, ne donosi odluke dok stvari nisu gotove, tako da sad spava snom pravednika.

Koda gledam svog mm... ali znas sta cu ti reci blago im se... ja ti se stvarno, ali stvarno ne kuzim u ovo sto je izaslo iz tebe tako da svoj sud necu iznijeti... ali ono sto mogu reci je to da se toplo nadam da je ugrusak i mantrat cemo da je tako a sutra cemo biti pametniji...
    Vrlim te puno i drzi se 🥰🥰

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Nina985

Nirvana2020

Evo ga, nema mi MM doma, ovo bijelo sto nije strelica je stapic za usi kojim sam si pomagala da uslikam.. sad kad gledam na slici, izgledaju mozda ko afte.. ajme, bas me blam sto vas s time zamaram..
    https://ibb.co/27swpLq
    Imam Canesten kremu i one 3 vaginalete vec u pripremi..

I meni ovo izgledaju kao afte. Za usta pomaže "grgljamje" čaja od lista kadulje, ali za dolje ne znam

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

Dashuri
    23. Ožujak 2021. 22:56

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nirvana2020

MTB, ja imam miom i jedino sto ti mogu reci da je meni tako izgledao svaki ulozak u menstruaciji, za ostalo stvarno ne znam i nadam se najboljem za tebe 🤗😘

Ma i meni, svaka menstruacija je puna želatine i komada svega, na to sam navikla. Na ovo nisam. Vidjet ćemo.
    Lucka007, pitala sam Gića, kaže da je ovo prerano i premalo za citogenetiku, da nema smisla čuvati plod.
    Ako je uopće plod, a ne neki poremećeni ugrušak kojem je zabavno glumiti plod
    Puno se bolje osjećam, ispuhala sam se, izbacila strahove iz sebe, još da mi dođe termin za heparin pa mogu na spavanac.
    Hvala cure. Bolje ste od 100 normabela.
    Mislim, nisam nikad popila normabel, ali pretpostavljam

Nikad normabel popila nisi? A šta ti ženo propuštaš🤣 šalim se, vjerujem da si nam svima u molitvama vcrs i kad to sve ode u nebo, bit ce sutra sve u redu! Probaj se naspavati.. vrlimo te❤

05.12.2022 💗

Nirvana2024

Prestala sam s utricima prije tjedan i pol, dotad me gin na njima drzao, sad mi je ostao samo Duphaston.
    Vrlo vjerojatno iritiraju i ulosci

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nadalica

Mtb ja dok djecu uspavam, kao i uvijek sve propustim.. ali vjerujem da bi osjetila neke grceve jace od menstrualnih da je to plod bio.. sutra cemo saznati, a veceras sve molimo za tebe ❤️
    Nirvana meni to lici na gljivice, mozda si prenijela rukama dok si si stavljala utrogestane vaginalno 🙂
    Tiki, tuma, ruska ❤️ rez mogu staviti sutra dom ga slikam.. od jednog kuka do drugog.. cijelom duzinom.. ali i on je prelijep ❤️

mah, nisi ništa propustila. Cure ovdje uopće ne podržavaju moju dramu nego tu sad nešto realno analiziraju. Pih. Where is fun in that???
    Što se reza tiče, jebe ti se, zato ti je pipica ko nova. Takva će i moja biti - uščuvana, skoro pa nerabljena. 

💔💔💔

BAJOMA

daly56

Tuma

MTB udem na forum i vidim ovo. Baš mi je žao što prolazis kroz ove stresove… Zakasnila sam na sliku, ali nadam se da je ugrušak. Vjerujem da je i ovaj tvoj humor način na koji se nosiš s time što prolazis da ne prevlada strah, tuga i patnja. Iako do sutra ništa od toga ne dolazi u obzir, stvarno se nadam da je ugrušak u pitanju. Pogotovo mi je čudno da je GV i plod a bez bolova i grceva. Sumnjam da bi to tako samo otišlo. Vrlim te i tu smo, nikoga ne zamaras, ti su tu za sve nas i mislim da sve ovdje posebno navijamo za tebe ❤️❤️
    Nirvana i ja mislim da su gljivice, ali nazovi ginekologa i provjeri sutra ujutro.
    Nadalica divan mamin trbuh 🥰
    Daly56 htjela sam ti napisat poruku skoro od riječi do riječi kao što je MTB napisala. Ako si zaista trol i došla si tu trolati na ovu temu di žene kao što vidiš možda upravo prolaze kroz spontani, gdje ne mogu prirodno zatrudnit a neke već i godinama pomoću pomognute onda te sram može biti! Ako stvarno ne znaš odgovor na ovo što postavljaš po svim temama, najbolje bi bilo da se ni ne u puštaš u takve stvari s dečkom, niti da imaš dečka dok ne popričaš s roditeljima, profesorico, psihologom ili nekime pretpostavljam u školi.

Naravno da ne,da vam dragi Bog svima pomogne da ostvarite želje koje imate!
    Izvinite još jednom.Samo me zanimalo šta vi mislite da li je moguća trudnoća ukoliko je bilo malo sperme na njegovim rukama dok me dirao po stražnjici..

Zeno božija imam sina od 13 g vise zna od tebe o zacecu i trudnoci tj kako do nje dolazi , uzmi mob il sta god imas u ruke i googlaj po int kako dolazi do trudnoce.

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    23. Ožujak 2021. 22:57

Nirvana2020 mislim da ti je ovo tipični vaginitis. Jednom sam imala baš jake bijele mrlje ali jače od ovoga a to je kad sam imala  cin2, liječila antibiotikom 2 tjedna. Ali ovo tvoje nije tako strašno, mislim da se radi o običnoj bakterijskoj infekciji. Canasten mislim da smiješ u trudnoći, koristile su ga i žene u mojoj blizini za koje znam da su bile trudne i imale takve probleme.
    Za par dana ti to bude prošlo ali ako smatraš da bi bolje bilo otići doktoru, možda da ipak odeš da budeš mirna ❤️❤️❤️

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Ožujak 2021. 22:59

Nirvana2020

Prestala sam s utricima prije tjedan i pol, dotad me gin na njima drzao, sad mi je ostao samo Duphaston.
    Vrlo vjerojatno iritiraju i ulosci

Prestani nositi uloške, mene su baš počeli iritirati, otkad sam se pomirila da se balavim po svoj odjeći  i da nema uložaka, preporodila mi se mala.

Neeego, ima li ti muž u ustima afte kojim slučajem? 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.