Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    22. Ožujak 2021. 22:04

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Samara, a ni dude nisu loše. Sad će ti AuroraB početi slati poruke da te želi upoznati.Ruska1986, ma ja sam pozitivka. Malo sam ridala, malo tulila, malo dramatizirala, malo čitala što sve može otići loše. I mene je to smirilo, jer sam vidjela i što može otići dobro. A moje derište će otići u dobrom smjeru jer me jedva čeka upoznati i biti moja beba.
    Da, za Gića točno znamo o čemu govorimo kad je zabrinut, sve njegove pacijentice to znaju prepoznati. Ali svejedno je optimističan, to mi je super kod njega. I nije ga spriječilo da me opet zajebava oko nečeg.
    Nego, meni jebe tko kako?: ima dozvolu za seks i orgazme :

blacksheep, hvala!
    Nego, ajde me podsjeti, jesu tebi nešto dali u Repromedu nakon transfera? Booster, decapeptyl?

Nina985, i IVF i BetaPlus su dobili produženje do 30.6., očekuju da će im uskoro produžiti i do kraja godine.
    Hvala na navijanju!

Ha, probaj odgonetnut 🤭🤭 ako uspijes.... 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

22. Ožujak 2021. 22:05

Milaaaa 🤗🤗🤗🤗🤗🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️🤰

🌼TiKi🌼
    22. Ožujak 2021. 22:09

Ruska jesu, proteini u urinu se gledaju. Meni isto to svaki put rade u BetaPlus i tlak mi mjere i vazu me. Mislim da to uglavnom rade TA u bolnicama i privatnici, kod soc. gin su mi samo tlak mjerili i vagali me.
    MilaSt cestitam, neka se tako nastavi i dalje 👏🤞

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

blacksheep
    22. Ožujak 2021. 22:10

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Samara, a ni dude nisu loše. Sad će ti AuroraB početi slati poruke da te želi upoznati.Ruska1986, ma ja sam pozitivka. Malo sam ridala, malo tulila, malo dramatizirala, malo čitala što sve može otići loše. I mene je to smirilo, jer sam vidjela i što može otići dobro. A moje derište će otići u dobrom smjeru jer me jedva čeka upoznati i biti moja beba.
    Da, za Gića točno znamo o čemu govorimo kad je zabrinut, sve njegove pacijentice to znaju prepoznati. Ali svejedno je optimističan, to mi je super kod njega. I nije ga spriječilo da me opet zajebava oko nečeg.
    Nego, meni jebe tko kako?: ima dozvolu za seks i orgazme :

blacksheep, hvala!
    Nego, ajde me podsjeti, jesu tebi nešto dali u Repromedu nakon transfera? Booster, decapeptyl?

Nina985, i IVF i BetaPlus su dobili produženje do 30.6., očekuju da će im uskoro produžiti i do kraja godine.
    Hvala na navijanju!

Ništa osim utrića, prenatal vitamina i preporuku za clexane. Sad me malo strašiš, ionak brijem zadnjih dan,dva.. su mi trebali neš dat?

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Ožujak 2021. 22:10

Ruska1986

Ha, probaj odgonetnut 🤭🤭 ako uspijes…. 😂😂😂

: polako rekonstruira današnji pregled :
    Rekao mi je da se skinem i namjestim, ležala sam na leđima raširenih nogu i zurila u strop, on mi se smjestio između nogu, bilo je penetracije, nisam osjetila ništa, on se smijao i vidno uživao, povremeno je nešto nerazumljivo mrmljao, divio se mojim narančama, moj orgazam je postojao samo u priči, dobila sam preporuku za Desanku Šakić....
    Predavno je bio zadnji seks, ali da, možda je to to. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Ožujak 2021. 22:15

Blacksheep, sori, nisam te htjela prepasti, samo me zanimalo kako to rade u Repromedu. Neke klinike rutinski daju boostere ili nešto. Druge ne daju. Svako ima svoju filozofiju.
    Ja sam dobila bila Decapeptyl 3 dana nakon ET. Osim toga, slično kao i ti - progesteron, folnu i clexane.

💔💔💔

Lucyinthesky
    22. Ožujak 2021. 22:19

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS, čisto me strah zamisliti kako tvoj seks izgleda. Meni nitko ništa ne gura u mozak.Nadja81, i mislila sam da ti neće dati napismeno da je koza koza, ali može sve ovo ostalo, pa se to može dokazati na sudu - da je znala da postoji bakterija, da je napravila rupturu, da je nije primijetila/zapisala na nalazu na kontroli.
    Guska.
    Nije problem što je napravila grešku. Već što je tebe skoro sjebala jer nije htjela priznati grešku.

Lucyinthesky, kažeš, ako treba, ulovit ćeš me, vezati, i na silu nahraniti čvarcima i janjetinom da siroto dijete dobije i poštenu hranu i ima veće šanse.

I za desert žabe, of course 🐸

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Ožujak 2021. 22:22

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS, čisto me strah zamisliti kako tvoj seks izgleda. Meni nitko ništa ne gura u mozak.Nadja81, i mislila sam da ti neće dati napismeno da je koza koza, ali može sve ovo ostalo, pa se to može dokazati na sudu - da je znala da postoji bakterija, da je napravila rupturu, da je nije primijetila/zapisala na nalazu na kontroli.
    Guska.
    Nije problem što je napravila grešku. Već što je tebe skoro sjebala jer nije htjela priznati grešku.

Lucyinthesky, kažeš, ako treba, ulovit ćeš me, vezati, i na silu nahraniti čvarcima i janjetinom da siroto dijete dobije i poštenu hranu i ima veće šanse.

I za desert žabe, of course 🐸

mmmmm 

💔💔💔

blacksheep
    22. Ožujak 2021. 22:25

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Blacksheep, sori, nisam te htjela prepasti, samo me zanimalo kako to rade u Repromedu. Neke klinike rutinski daju boostere ili nešto. Druge ne daju. Svako ima svoju filozofiju.
    Ja sam dobila bila Decapeptyl 3 dana nakon ET. Osim toga, slično kao i ti - progesteron, folnu i clexane.

Ok, ok, sve pet.. ma nisi me ti prepala.  Velim, brijem svašta zadnjih dan, dva..  bu prošlo! 

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1

blacksheep
    22. Ožujak 2021. 22:26

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

Ha, probaj odgonetnut 🤭🤭 ako uspijes…. 😂😂😂

: polako rekonstruira današnji pregled :
    Rekao mi je da se skinem i namjestim, ležala sam na leđima raširenih nogu i zurila u strop, on mi se smjestio između nogu, bilo je penetracije, nisam osjetila ništa, on se smijao i vidno uživao, povremeno je nešto nerazumljivo mrmljao, divio se mojim narančama, moj orgazam je postojao samo u priči, dobila sam preporuku za Desanku Šakić….
    Predavno je bio zadnji seks, ali da, možda je to to.

😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.