Ruska pa slozila si nirmalan tekst - za Rusku!!
Kako ja pamtim u slikama, jos uvijek mi je u glavi slika tvoj jutroanjeg posta
oharascarlett14@gmail.com
Ruska pa slozila si nirmalan tekst - za Rusku!!
Kako ja pamtim u slikama, jos uvijek mi je u glavi slika tvoj jutroanjeg posta
Prepričaj tu sliku nama koji nismo pratili na satu
💔💔💔
Blacksheep, sori, nisam te htjela prepasti, samo me zanimalo kako to rade u Repromedu. Neke klinike rutinski daju boostere ili nešto. Druge ne daju. Svako ima svoju filozofiju.
Ja sam dobila bila Decapeptyl 3 dana nakon ET. Osim toga, slično kao i ti - progesteron, folnu i clexane.
Ok, ok, sve pet.. ma nisi me ti prepala. Velim, brijem svašta zadnjih dan, dva.. bu prošlo!
Naravno da briješ. To je tvoje ustavno pravo, kao žene
I ne, naravno da ne bu prošlo
💔💔💔
Nadja81 pa tu doktoricu treba u zid malo zakucati, grozno. Nadam se da će proči sve ok, drži se 🙏
Aura držim fige sa se ove dvije prime za svoju mamicu 🙏
Pikysretno s postupkom i drago mi je da si dobro🤗Lineicajoš ima nade, znaš da su na ovom forumu svakakva čuda. Ja sam čula za BetaPlus da nisu produžili ugovor s HZZO-om, barem su tako pisale cure u facebook grupi. Ja sam ih zvala prije 10 dana pa mi je sestra rekla da se termin može dobiti kroz 2-3 dana kod obje doktorice.
MTBma beba će biti jača od mioma, to je mali borac na mamu. Vidiš, dok tebe nema na forumu, kako bi se reklo dok mačke nema, misevi kolo vode pa smo se raspisale 😁😂
Ruskablago tebi, još malo pa cura ode vanka🤗🤗
Nina985 hvala ti, to mi je vrijedna informacija. Budem ih zvala krajem tjedna da provjerim za ugovor. Ako nista, zovem za termin u IVF-u.
👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
2017- HSG 2/2020-HSC polip,
6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
FET 03/2021. beta 0
Prirodna trudnoća, ❤ kuca
Blacksheep, sori, nisam te htjela prepasti, samo me zanimalo kako to rade u Repromedu. Neke klinike rutinski daju boostere ili nešto. Druge ne daju. Svako ima svoju filozofiju.
Ja sam dobila bila Decapeptyl 3 dana nakon ET. Osim toga, slično kao i ti - progesteron, folnu i clexane.
Ok, ok, sve pet.. ma nisi me ti prepala. Velim, brijem svašta zadnjih dan, dva.. bu prošlo!
Naravno da briješ. To je tvoje ustavno pravo, kao žene
I ne, naravno da ne bu prošlo
😂😂😂❤️
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Ruska jesu, proteini u urinu se gledaju. Meni isto to svaki put rade u BetaPlus i tlak mi mjere i vazu me. Mislim da to uglavnom rade TA u bolnicama i privatnici, kod soc. gin su mi samo tlak mjerili i vagali me.
MilaSt cestitam, neka se tako nastavi i dalje 👏🤞
Da, i na Sv.Duhu se piske trakice, mjeri se tlak i tezina.. soc. gin. me samo vagao, cak mi ni tlak nije mjerio🙄
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Ruska jesu, proteini u urinu se gledaju. Meni isto to svaki put rade u BetaPlus i tlak mi mjere i vazu me. Mislim da to uglavnom rade TA u bolnicama i privatnici, kod soc. gin su mi samo tlak mjerili i vagali me.
MilaSt cestitam, neka se tako nastavi i dalje 👏🤞
I meni, u TA i privatno, prvo trakica, pa vaganjje i tlak. Jedino na odjelu baš urinokulturu dajem svaka 3 tjedna i krv, Al to jer je rizicna trudnoća
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Rita..❤️Nadja, jako mi je žao.. to je stvarno za tužbu.. al sad je prioritet da se oporaviš, kasnije ćeš u bitke.
MTB, ma ta tvoja beba se neće dat nekom miomu bavat, kaj ti je..
Aura, žao mi je zbog smrzlića, ali imaš ovo dvoje u buši koje sad trebaš čuvati i maziti i paziti!❤️ ( P.s. doći ćemo pomoć u sezonu, ne budi nam problem 😂)
Sve ste dobrodošle, samo nek bude posla!🤣❤
Nadja81 pa tu doktoricu treba u zid malo zakucati, grozno. Nadam se da će proči sve ok, drži se 🙏
Aura držim fige sa se ove dvije prime za svoju mamicu 🙏
Pikysretno s postupkom i drago mi je da si dobro🤗Lineicajoš ima nade, znaš da su na ovom forumu svakakva čuda. Ja sam čula za BetaPlus da nisu produžili ugovor s HZZO-om, barem su tako pisale cure u facebook grupi. Ja sam ih zvala prije 10 dana pa mi je sestra rekla da se termin može dobiti kroz 2-3 dana kod obje doktorice.
MTBma beba će biti jača od mioma, to je mali borac na mamu. Vidiš, dok tebe nema na forumu, kako bi se reklo dok mačke nema, misevi kolo vode pa smo se raspisale 😁😂
Ruskablago tebi, još malo pa cura ode vanka🤗🤗
05.12.2022 💗
Žabice, može!
Ribe, može!
Teletina ispod peke, daaa
oharascarlett14@gmail.com
Anksimoron evo samo za tebe ❤️ slikica povodom dana osoba s Down sindromom i druga koju je moja seka nacrtala našu obitelj 🥰
https://ibb.co/YhPdJLY
https://ibb.co/N3Fcfbw
MilaSt divno za srceko ❤️❤️
Plavimak navijamo za svih 5!!
MTB drago mi je da su ti orgazmi dopusteni, ima da budeš sad najrelaksiranija trudnica na forumu😂
Meto nadam se da si uspjela oprati kosu i sve obaviti. Sretno sutra!!!🥰🥰
I sretno svima sutra šta god imali🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji