Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    23. Ožujak 2021. 08:21

stani

Usporedba od jucer i danas:https://ibb.co/jWp8pZV

Staniiiii ❤❤

oharascarlett14@gmail.com

ma2013 👣
    23. Ožujak 2021. 08:31

stani

Usporedba od jucer i danas:https://ibb.co/jWp8pZV

😍😍😍😍
    Kak divno tamni 😍😍🍀

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Nadja81
    23. Ožujak 2021. 08:34

Lita.1234

Nadja81

Evo me sa novim jako razocaravajucim saznanjima. Sada ispada da su one dvije hemoragicne ciste koje su nastale tako sto je dr probusila dva folikula da bi dosla do onog do kojeg je namjeravala doci znatno manji problem nego sto se mislilo. Problem je sto imam bakterijsku upalu desnog jajovoda sa CRPom preko 200 a ta upala je nastala tako sto je doktorica prilikom aspiracije probusila jajovod i unijela bakteriju. A sada cete tek ostati iznenađene jer ovo nisam ni spominjala ali napisat cu zato da se to nekoj ne bi isto dogodilo. Naime, prije tog IVFa je moj bris pokazao bakteriju i doktorica me neovisno o tome uzela u postupak rekavsi "ma idemo u postupak, ta bakterija nije tako opasna", rekla sam to i svojoj ginekologici a ona je rekla "ma nece valjda nista biti" i eto ga sada. Nije me smjela uzeti u postupak sa bakterijom a nisam ni ja trebala pristati na to ali vjerovala sam joj. A to kako je probusila jajovod prilikom aspiracije … nemam rijeci. Meni je tijekom te aspiracije sve bilo cudno, dr. se nakon toga cudno ponasala kada je rekla da je folikul prazan i samo nestala iz sale a ja nekako nisam ni povjerovala da je taj folikul bio prazan jer je bila jako jako cudna i imala sam osjecaj da je nesto poslo po krivu ali da ne zeli reci. Moje misljenje tada je bilo da je mozda jajna stanica nezrela pa da je radije rekla "prazan folikul". Uglavnom, kuzilo se da nesto ne stima. Sad mislim da je mozda i skuzila sta je napravila pa je bila sva cudna. A na ovom zadnjem pregledu o kojem sam vam pisala, gdje je panicarila "ajme sta je ovo, meni to lici na endometriozu, ovo je prosiren jajovod, pa od cega je to ….." i hitno zvala drugu dr. koja nije mogla doci, mislim da je zapravo sve znala ali se, kao sto sam i tada napisala, pravila da nema pojma sve dok joj nisam rekla da je na desnom bila aspiracija. Nakon toga je rekla "aha, onda je to to" i u nalazu napisala samo dvije hemoragicne ciste a nije navela prosiren jajovod koji je inficirala bakterijom radi cega sada lezim u bolnici.

hej i ja imam streptokok b i meni u ivfu uzimaju u postupak i rekli su mi da ta bakterija ne smeta za to. Ja im vjerujem. Nezz koju ti imas ..

Enterococc

stani
    23. Ožujak 2021. 08:35

Hvala Bjelis i ma2013: nazalost nikad prije nisam vidila drugu crticu na testu i sad zaljubljeno gledam ove i molim se da napreduju 🙏🏻

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

stani
    23. Ožujak 2021. 08:36

Gdje nam je MTBica jutros🤔

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

blacksheep
    23. Ožujak 2021. 08:37

Stani, 🍀🍀🤞🤞

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

Rora8290
    23. Ožujak 2021. 08:37

stani

Hvala Bjelis i ma2013: nazalost nikad prije nisam vidila drugu crticu na testu i sad zaljubljeno gledam ove i molim se da napreduju 🙏🏻

Čestitam, neka nastavi tamniti 🥰🥳🥳

sbjelisi
    23. Ožujak 2021. 08:38

Stani hahha, i ja ih gledam zaljubljeno 😁😍❤

oharascarlett14@gmail.com

Nakapaka
    23. Ožujak 2021. 08:41

stani super 🥳🥳, sto kaze Bjelis i ja ih gledam zaljubljeno 🤣❤️❤️

👩🏽34god

Meto
    23. Ožujak 2021. 08:41

Stani sad je sigurno. ☺️ Necu cestitat jos ali mogu na pozitivnom testicu🥰 divno
    Tina to je jos brevactide, morat ces piskit iducih par jutara da mozes usporedjivati sjenice.. nemoj se rastuziti, samo je jos prerano🤞🤞🍀
    Mtb imam primjer u obitelji gdje je miom bio ogroman i trudnoca je bila rizicna a danas je to decko od skoro 10g🙂
    Mantram da miom ostane kakav je ili samo opcija da se smanji☝️ Dan po dan kao smo i naucili u ovom procesu, nema nam druge🍀 si pitala za smedjarenje? ❤️
    Sbjelis 😘😘 tek pred kraj smjeneee pregled😅
    Magnolia?? Nesto za prijaviti☺️
    Znaci ja jucer osim ujutro malo, cijeli dan ni “s” od smedjarenja i sinoc idem staviti utrice kad pljus, krv.. do sad najvise kolicinski.. meni to nista ne izgleda dobro😣 jutros sam ih popila, al nisam duphaston jer nisam znala jel ih smijem zajedno, da ne bi bio kontra efekat..🤦‍♀️ A manta li manta sad🤪

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.