Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    22. Ožujak 2021. 11:06

Women tako sam pred aspiraciju jer me jako boljelo, razmisljam da tako barem nogice sredim i sad.. meni nije smijesno, i samoj mi je tako😉😁😁

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Nina92
    22. Ožujak 2021. 11:08

Meto totalno te razumijem, bit ce sve ok❤️❤️

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Ožujak 2021. 11:10

VM, pa da, to da je važan samo jedan uvijek vrijedi samo za nas sa IVF/ICSI. Za spontane trudnoće su važni veliki brojevi.

perlla, kolagen ti je važan da budeš lijepa. Nema nikakve veze sa trudnoćom i začećem po mom saznanju.

*.Women_name.*, nije to ništa za smijanje, to je sve normalno za nas kojima je samo bitno da mi i bebe preživimo. 

Meto, pih, dok nije spetljana kosa u obliku majice na glavi, dobro je. Jasno mi je sve, ja sam danas prala kosu i pojačalo mi se smeđarenje, nije mi svejedno. Srećom sam udana i trudna, neće me muž ovakvu ostaviti. 

💔💔💔

manemoj
    22. Ožujak 2021. 11:12

E kad smo kod kose.. meni se inače kosa jako masti, ono ako ju večeras operem sutra je super, preksutra ujutro već koma.. suhi šampon i rep..
    Sad.. uopće mi se ne masti i super izgleda.. ja ju od mučnina nisam prala od prošlog ponedjeljka i izgleda mi kao da sam ju sinoć oprala.. 
    Jel moguće da već imam taj benefit trudnoće..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    22. Ožujak 2021. 11:16

Cureee danas divne vijesti pršte sa svih strana 🤗🤗❤️
    stani ovo je mrak, jedva čekam da sutra ponovo piškiš 🥰🥰🥰
    Nina, manemoj, Meto drago mi je da ste dobro ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Mila, MTB, Ruska, za najdivnije druženje i najdivnije vijesti 🤗🤗🤗❤️
    Sanjich pao mi je kamen sa srca, noćas sam te sanjala da smo se srele kod moje ginekologice i da si plakala jer si čula srčeko 🥰❤️ tako da sam prije tebe znala da je sve ok, sorry što ti nisam javila 🤪
    Baš mi je drago, nadam se da će i kod mene biti sve ok u četvrtak ❤️❤️❤️
    Noćas sam imala u par navrata mučnine i munje, ponovo sanjala seksić i tada me presjeklo (u drugom snu nakon pauze za wc) 😁 i tako... 
    Čekam do četvrtka 🙏❤️🥰🤗 a čini se tako daleko. 
    Dobila sam termin za Nifty, zvali su me iz Agrama.. Rekla sam da neću ništa još potvrditi jer čekam sad ovaj uzv... Pa je teta rekla da će ona mene zapisati svejedno kako nebi izgubila red pošto su praznici i manje rade u ta 2 tjedna. Također sam se naručila i na Covid test u četvrtak navečer jer bismo u subotu u noći trebali krenuti za hr. Baš sam korak ispred vremena a bojim se išta previše planirati unaprijed. 
    A Božjom pomoći za dalje 🙏❤️❤️❤️❤️

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Ožujak 2021. 11:19

manemoj

E kad smo kod kose.. meni se inače kosa jako masti, ono ako ju večeras operem sutra je super, preksutra ujutro već koma.. suhi šampon i rep..
    Sad.. uopće mi se ne masti i super izgleda.. ja ju od mučnina nisam prala od prošlog ponedjeljka i izgleda mi kao da sam ju sinoć oprala..
    Jel moguće da već imam taj benefit trudnoće..

Nu, gledajte me, trudna sam i prekrasna. 

Nije ni čudo da si na crnoj listi. 

💔💔💔

VM
    22. Ožujak 2021. 11:21

MTBica....beta je predobra! <3  kaj imaš danas ultrazvuk? jel sad već mogu vidjeti koliko se embrija ulovilo i/ili podijelilo?

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Nadalica
    22. Ožujak 2021. 11:22

Mtb bas je koma kad nema spermica, ali ono malo sto ima treba iskoristiti da se ne baca 😂😂😂 
    Sanjich ❤️ 
    Stani lijepa crta 🤩 
    Meto pa u poodmaklim tjednima trudnoce, ja fino rucnik, gola do kukova, na bracnom krevetu, a mm brije sve sto treba, pa posle probamo i prohodnost jel valja 😂🙈 naplatio mi svaki put 😈 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

BAJOMA
    22. Ožujak 2021. 11:24

Sanjich 👶🤱

BAJO1

Mtb 🤗🤗🤗🤞🙏sretno danas
    P.s vidila sam trecu betu vrlim najace❤️
    I ostalim curama sretno.
    Sanjic bit ce to sve školski kod tebe ne brini❤️

Bajo aj kad uhvatis vremena napisi nam malo kak je protekao porod i kako vam je sada, kako provodite dan ❤️❤️
    I pliz koji si ti bila test radila i gdje? Ja bi trebala odlucit se ovih dana pa me zanima.. Sjecam se ata si ti prolazila to vrime 😘😘😘🤗🤗🤗🍀❤️

Evo ti moj porod 😂😂😂😂 
    https://ibb.co/XFxs3dG

Kacusha
    22. Ožujak 2021. 11:27

Nina985

Lykka

Probat cu izdržati da sutra ne napravim nego čekam 9.dan 🙈 uzela sam Mullerove trakice :)

Jel vas muče noćna znojenja? Cijelu noć sam se vrtila, bas neugodan osjećaj, vruće i hladno u isto vrijeme…

Ja sam se noćas preznojavala i vrtila, uopće nisam mogla spavati, ali su mi počeli i lagani grčevi, a to mi se nimalo je sviđa jer mi oni krenu par dana prije menge. Meni je danas 6DPT

Same here 😐🤣

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.