MTB Sanjich MilaSt kad su pregledi? Da znam kad uletavam na forum…
Izasla taman ❤️❤️❤️ sve je odlicno. Doktor mi se smija jer sam usla pazusi mokri do bokova 🙄
Hvala cure 😘😘🍀
Woooohooooo!!!! S ovim si prošla najkritičnije razdoblje
Proslavi danas sa svojom bebicom
💔💔💔
MilaSt, MTB, Sanjich i Ruska1986 uživajte dns sa svojim bebicama i neka sve bude kak treba 🥰❤️ javite se😘
MTB eeej, vidjele smo Meto i ja sjenicu ovaj put!
Miss kako si ti?
Anitram wuhu, neka bude dobitni!! 🙏🤞
Tiki vjerujem da ti se sad strah pojačava i vjerujem da ćeš odmahnuti tek kad udes u 3.tromjesecje, ali biti će sve u redu ovaj put. Drugačija je ova trudnoća i još koristiš i roidakal... Bit će sve školski 🥰
Stani opaaa, tamni naocigled 😍😍 super, sad nek još tamni svaki dan, ali lijepa je crtica. Kad je beta?
Lykka, Šmattan ma rano je još. Za 2 dana ponovite i ima da se vidi!! Možda da nam nalijepiti i neka od nas i vidi sjenicu nekakvu? 🤔
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Izasla taman ❤️❤️❤️ sve je odlicno. Doktor mi se smija jer sam usla pazusi mokri do bokova 🙄
Hvala cure 😘😘🍀
Odlične vijesti 👏🏼👏🏼👏🏼 šta kaže za prestanak mučnina?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Hvala cure 😘😘🍀
U super🥳 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Tuma: beta je 27.03. tocno 14dnt, s tim da sam ja vracala 2 x 5dnevne
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Hvala cure 😘😘🍀
Odlične vijesti 👏🏼👏🏼👏🏼 šta kaže za prestanak mučnina?
Rekao je da sam se malo navikla i da ce to sad na refule ici malo da malo ne.. Beba je napredna po uzv je 9 +6 a po zadnjoj M 9+1 sam kao..
Malo zabave za dobro jutro:https://ibb.co/NTTd6m8
Sretno svim curama danas!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Vidi se crta
i ja blesim, i gledam, ali ima jos testova svaki dan…do bete
Tako treba, šteta je da se testisi bace.
Sad ćemo pratiti kako se crtica deblja
💔💔💔
Tuma, ma nije bilo sjenice, to ste si vi umislile jer me volite i navijate za mene. : ljubaf :
💔💔💔
Probat cu izdržati da sutra ne napravim nego čekam 9.dan 🙈 uzela sam Mullerove trakice :)
Jel vas muče noćna znojenja? Cijelu noć sam se vrtila, bas neugodan osjećaj, vruće i hladno u isto vrijeme…
Ja sam se noćas preznojavala i vrtila, uopće nisam mogla spavati, ali su mi počeli i lagani grčevi, a to mi se nimalo je sviđa jer mi oni krenu par dana prije menge. Meni je danas 6DPT
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Probat cu izdržati da sutra ne napravim nego čekam 9.dan 🙈 uzela sam Mullerove trakice :)
Jel vas muče noćna znojenja? Cijelu noć sam se vrtila, bas neugodan osjećaj, vruće i hladno u isto vrijeme…
Ja sam se noćas preznojavala i vrtila, uopće nisam mogla spavati, ali su mi počeli i lagani grčevi, a to mi se nimalo je sviđa jer mi oni krenu par dana prije menge. Meni je danas 6DPT
Identični grčevi su i znak trudnoće, tak da... ne možeš znati
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji