Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    22. Ožujak 2021. 09:55

Cure koje koriste ili su koristile..Gledam ovaj filmic kako si dati REKOVELLE sve mi je jasno samo nije prikazano gdje se daje u trbuh.. kod pupka, vise bocno prema struku ili? i dajem po 90 stupnjeva znaci ravno i igla skroz do kraja unutra? 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

manemoj
    22. Ožujak 2021. 09:57

Sanjich 👶🤱

manemoj

Sanjich 👶🤱

manemoj

MTB Sanjich MilaSt kad su pregledi? Da znam kad uletavam na forum…

Izasla taman ❤️❤️❤️ sve je odlicno. Doktor mi se smija jer sam usla pazusi mokri do bokova 🙄
    Hvala cure 😘😘🍀

Odlične vijesti 👏🏼👏🏼👏🏼 šta kaže za prestanak mučnina?

Rekao je da sam se malo navikla i da ce to sad na refule ici malo da malo ne.. Beba je napredna po uzv je 9 +6 a po zadnjoj M 9+1 sam kao..

A pa super... I meni je prije tjedan dana rekao da računam još 2 do 3 tjedna.. to taman dodje otprilike koliko si ti sad.. iako jučer bila na kavi s curom koja je imala mučnine do 7 mj trudnoće 😱😱😱

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Ožujak 2021. 09:59

Lita.1234

Cure koje koriste ili su koristile..Gledam ovaj filmic kako si dati REKOVELLE sve mi je jasno samo nije prikazano gdje se daje u trbuh.. kod pupka, vise bocno prema struku ili? i dajem po 90 stupnjeva znaci ravno i igla skroz do kraja unutra?

Ispod pupka par centimetara, malo lijevo ili desno. Svaki dan ćeš u drugu stranu.
    Ja si dajem pod 90, možeš malo i ukositi ako hoćeš.

💔💔💔

Lita.1234
    22. Ožujak 2021. 10:01

manemoj

Sanjich 👶🤱

manemoj

Sanjich 👶🤱

manemoj

Izasla taman ❤️❤️❤️ sve je odlicno. Doktor mi se smija jer sam usla pazusi mokri do bokova 🙄
    Hvala cure 😘😘🍀

Rekao 

A pa super… I meni je prije tjedan dana rekao da računam još 2 do 3 tjedna.. to taman dodje otprilike koliko si ti sad.. iako jučer bila na kavi s curom koja je imala mučnine do 7 mj trudnoće 😱😱😱

da i ja sam imala do 7 mjeseca trudnoce .. uzas dobila sam intoleranciju na gluten i nisam doslovno mogla nista jesti sve bi povratila. Do 7 mj trudnoce bila sam -4kg a rodila sam sa plus 2 kg. Bebu od 2.500 kg mjesec dana prije termina. Tako da bebe 
    rastu i razvijaju se povracale mi ili ne, jele ili ne jele. One uvijek uzmu koliko i sto njima treba od nas !

9 oplodeno 🥰🤞

Dashuri
    22. Ožujak 2021. 10:02

Stani to je crta!!! Ajmeeee 😍😍😍😍 nek tamni!!!!
    Sanjich 💝
    Anitram to je sad to, treca sreca! 💕
    Milast i Mtbica sretno danas na uzv!!! ❤

05.12.2022 💗

Lita.1234
    22. Ožujak 2021. 10:03

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

Ispod pupka par centimetara, malo lijevo ili desno. Svaki dan ćeš u drugu stranu.
    Ja si dajem pod 90, možeš malo i ukositi ako hoćeš.

hvala, vrijeme bitno ili? moze popodne oko 19 h ili bolje ranije ujutro pojma nemam kako to ide. 

9 oplodeno 🥰🤞

Sara 🌸
    22. Ožujak 2021. 10:05

Sanjich, jesan ti reklaaa?! 💕🌺🌸🌺
    -
    Mtb, sretno! 
    -
    Ruska, jesi ti to opet na pregledu? Drzim fige da je sve ok i dalje sa malom divljakušom 💕

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Ivanaka

Pozdrav svima 😀 molim vas iskustva nakon laparoskopije dali ste sljedeci ciklus imale obilno krvarenje..?

👱‍♀️ 32 god ( policisticni jajnici,neprohodni jajovodi utvrdeno laparoskopijom) AHM➡️13.4
    🤵 36 god (sve ok)
    Pokusavamo 3 god.
    06/2021➡️1.stimulirani IVF(Ovitrelle,Orgalutran),12 zrelih 🥚,oplodenih 9 🥚(smrzlica)
    07/2021➡️Polip(uklonjen 2cm)
    09/2021➡️estrofem,cyclogest(uskoro transfer🙏)
    BETA ➡️11.10 ✖
    LAPAROSKOPIJA 🔜 (11 mj.)

manemoj

Sanjich 👶🤱

manemoj

Sanjich 👶🤱

manemoj

Hvala cure 😘😘🍀

Rekao je da sam se malo navikla i da ce to sad na refule ici malo da malo ne.. Beba je napredna po uzv je 9 +6 a po zadnjoj M 9+1 sam kao..

A pa super… I meni je prije tjedan dana rekao da računam još 2 do 3 tjedna.. to taman dodje otprilike koliko si ti sad.. iako jučer bila na kavi s curom koja je imala mučnine do 7 mj trudnoće 😱😱😱

Maaa dok ih imas  je i cini se da nece nikad stat.. Sad kad je stalo i kad je potvrdio da je sve odlicno lakse mi je a nadam se i vama svima koje to ceka u sljedeci tjednima.. Barem taj sok malo da laksi bude.. Jer kako god okrenes nama je svaka promjena šok jer nas je strah...

Želim ostalim curama danas srecu sad kad sam napokon ukljucila mozak i opustila se vidim da nisam nikom danas napisala to 🤗🤗

Anči 💕
    22. Ožujak 2021. 10:07

Sanjich drago mi je da je sve uredu ❤️
    Cure sretno danas 🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.