Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    22. Ožujak 2021. 11:51

Tuma

Bajo ček, stvarno si se porodila u helikopteru?? 😅😂😂
    Malala da, vrijedi 1 god da ju iskoristiš, ali kad iskoristiš taj postupak ide nova uputnica.
    Meto sretno sutra, neka sve prođe u redu i vidiš svoju mrvicu 🙏🤞🥰 a za kosu…. Ja ju cijelu trudnoću perem 1 tjedno, nemam uopće potrebe češće. Ali vjerujem da se neće ništa pojačati smedarenje ako budeš malo duže na nogama 1 dan da ju operes 😊

Finis je bia lud u mene 😜

Tuma
    22. Ožujak 2021. 11:53

MISS

Bajo hahhaa kraljice,kako nam to prije nisi rekla 😂😂 show !! Imat ces joj sta prepricavat za koju godinu..
    Sanjich ❤️Meto super sta je sutra pregled,samo ti odmaraj i ne peri kosu,moze pundzica i za kod doktora ..bit ce sve super sutra i vidit ces svog bebaca .🙏🙏💪
    MTB,Mila cekamo vas.
    Stani ovo izgleda supeeer..🥰🥰
    Tiki skupa mi odbrojavamo minimalno do 37. Bit ce sve ok. Drago mi je da je glavobolja stala ❤️
    Mila,Tuma ok sam, osjecam još bolove vaginalno i kroz straznjicu, ne stalno ,ali recimo pola dana…i kao neku tezinu u stomaku abdominalno ( najcesce u krevetu dok se preokrecem) valjda sam vec i otupila.
    Malo mi je lakse jer osjecam bebine pokrete ,ne pijem vise normabele,nema smisla vise kljukat se time, Roidakal mi nije pomogao za bolove ali sam ga nstavila pit i tako…vise đanje sve isto,samo nije stalno ..2 dana me boli jace i duze,pa 2 dana skroz sitno..pa se te dane uspijem malo odmorit,ali u principu to je stalno prisutno..nadam se da ce do 24.-25.tj stat bolovi ,kako dr kaze do tad sve sta se treba formirat se formira pa i bolovi popuste.. 🙏🙏🙏

Ajde sad je sigurno lakše kad osjećaš svog princa.... A  što se tiče težine dok se preokrećes, to i ja osjećam. I moram se skroz polako okrenuti jer me sve zaboli i baš bude teško... Ta probadanja više nemam, al ja ih nisam ni imala tako dugo i često kao ti.... Al to su ti kruzni ligamenati, glavno je da se bebica lijepo razvija. 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    22. Ožujak 2021. 11:54

BAJO1

Tuma

Bajo ček, stvarno si se porodila u helikopteru?? 😅😂😂
    Malala da, vrijedi 1 god da ju iskoristiš, ali kad iskoristiš taj postupak ide nova uputnica.
    Meto sretno sutra, neka sve prođe u redu i vidiš svoju mrvicu 🙏🤞🥰 a za kosu…. Ja ju cijelu trudnoću perem 1 tjedno, nemam uopće potrebe češće. Ali vjerujem da se neće ništa pojačati smedarenje ako budeš malo duže na nogama 1 dan da ju operes 😊

Finis je bia lud u mene 😜

A hahahha kraljice 😂😂

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Meto
    22. Ožujak 2021. 11:54

Miss hvala ti, mozda i uspijem sa pundjicom🙈
    Sjetih te se jucer, nezz jesu to te munjice, u par navrata sam kroz guzu imala munjice, kratko al intezivno.. odvalila se smijati i mislim se pa sta da me negdje ovako uhvati u javnosti😂
    Nadam se da ce ti prestati sve boljke uskoro, vrijeme je da uzivas u trudnoci❤️ 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• *.Women_name.*
    22. Ožujak 2021. 11:56

MTB, Meto pa da, a ja i sad tako jer imam tuš kabinu bez kade, nemogu se sjest, dole se ni ne vidim. A noge ako brijem zavrti mi se, pa ja tako na kutnoj. I da, ko ima problem s gljivama, sad sam kupila onaj lactogyn za intimno pranje, ajmee milina 👌👌👌 inače s vodom, ali obrijat se nemogu bez sapuna, a oni niveini i slično, odma nakon 5 min peckanje 🤦🏻‍♀️
    Bajoo kraljice 🎉🎉🎊🙈 nisam znala!! Svaka čast!! 👸
    Što sekose tiče, ja sam stavljala preljev prije malo tamniji nego koja kosa, i to mi je malo isusilo kosu pa je bila duže čista. Sada ga ne stavljam i kosa mi je komaa nakon dan već 🤦🏻‍♀️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Meto
    22. Ožujak 2021. 11:59

Tuma dok se ja svega sjetim.. crtez seke je prekrasan😍🥰
    Hvala ti, bas sam nervozna i nadam se da ce biti sve ok, ta nije da ce bit da sam se kupala za dzaba😅🤦‍♀️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Dia85
    22. Ožujak 2021. 12:00

Bajo pa ne mogu vjerovat, koja si ti lavica!!!
    Mtb ušla nakratko da vidim jesi se javila s novostima, navijam i mislim na tebe🥰

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

• *.Women_name.*
    22. Ožujak 2021. 12:01

MISS

Bajo hahhaa kraljice,kako nam to prije nisi rekla 😂😂 show !! Imat ces joj sta prepricavat za koju godinu..
    Sanjich ❤️Meto super sta je sutra pregled,samo ti odmaraj i ne peri kosu,moze pundzica i za kod doktora ..bit ce sve super sutra i vidit ces svog bebaca .🙏🙏💪
    MTB,Mila cekamo vas.
    Stani ovo izgleda supeeer..🥰🥰
    Tiki skupa mi odbrojavamo minimalno do 37. Bit ce sve ok. Drago mi je da je glavobolja stala ❤️
    Mila,Tuma ok sam, osjecam još bolove vaginalno i kroz straznjicu, ne stalno ,ali recimo pola dana…i kao neku tezinu u stomaku abdominalno ( najcesce u krevetu dok se preokrecem) valjda sam vec i otupila.
    Malo mi je lakse jer osjecam bebine pokrete ,ne pijem vise normabele,nema smisla vise kljukat se time, Roidakal mi nije pomogao za bolove ali sam ga nstavila pit i tako…vise đanje sve isto,samo nije stalno ..2 dana me boli jace i duze,pa 2 dana skroz sitno..pa se te dane uspijem malo odmorit,ali u principu to je stalno prisutno..nadam se da ce do 24.-25.tj stat bolovi ,kako dr kaze do tad sve sta se treba formirat se formira pa i bolovi popuste.. 🙏🙏🙏

Tako i ja osjećam sve više težinu kad se okrećem u krevetu kao da sam tenk 😂 i imam neka čudna probadanja u rebrima sad kad se okrenem tak me zaboli da se nemogu pomaknuti. Bitno da je s bebicom sve dobro, proći će i ti bolovi, ti odmaraj i mek te čuvaju. Sve će to brzo proći, a za cilj je vrijedno, ti si baš jaka ženica 😊❤️ nek ti što brže prođe to sve 🙏🤞

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    22. Ožujak 2021. 12:02

Tuma jeel odbrojavas do 30tt?? 😍😍😍😍 Jooos malooo, sitno brojis 😁 

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Dashuri
    22. Ožujak 2021. 12:06

Bajo kraljiceeeee🤣🤣🤣😍😍😍
    Ne sican se da je to pisalo u Slobodnoj, kako su to propustili??? 🤣🤣🤣

05.12.2022 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.