Lita.1234, briga te, to ti je zadnja menstruacija u duuugo vremena, mora malo zajebavati.Nina92, hvala! Kako ste nam vas dvoje danas?
manemoj, ovisno koliko me se dečko uželio, novosti od mene ćete dobiti oko 1.30, 2.
Kača, hvala.Ruska1986, moje će bebe u njeno ime pozdraviti Gića danas.
Nek odma izbace pisu(ako je imaju) i stave 🦶🏻 pokraj glave 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lita.1234, briga te, to ti je zadnja menstruacija u duuugo vremena, mora malo zajebavati.Nina92, hvala! Kako ste nam vas dvoje danas?
manemoj, ovisno koliko me se dečko uželio, novosti od mene ćete dobiti oko 1.30, 2.
Dobro sam, slozila sam si trenutno u glavi da na nista nemogu utjecati, sta bude bude, nadam se najboljem 🤞
Prestalo mi je krvarenje sad smedarim.
Dobro je da ne krvaris vise... Bit ce to ok 🙂🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sretno svima danas ❤️
Ja nisam izdržala i napravila sam test danas (7. Dan od transfera trodnevnog), i negativan je. Mislila sam da se broji od aspiracija 10 dana, a sad sam pročitala na početku foruma da tek 11. DPT kućni test na trudnoću moze pokazati plusic . Jel netko dobio i ranije plusic? Mtb znam da si mi već negdje napisala da su ti dobila ranije, ali ne mogu naci tvoj post..
Heej, ja sam isto radila danas. Meni je 5dnt nako petodnevnog tako da dođemo na isto. Moj je snješko.. Mislim rano je još, ako računamo da je prosječna beta 6, 7 dnt nakon transfera oko 30... Tako da testić od 25 ne može baš pokazati nešto oku vidljivo :)
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTB pisi me za transfer 30.3,endo je danas na 10dc 8, transfer u ponedjeljak. 😎🙏
Dan prije rockasa 🤭
Zvuči super! Neka bude najljepši poklon za ročkas 🥳🥳🥳
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure sretno danas, MTB, sanjich i ostale
Ja izvadila Estradiol i progest.i cekam svoj ultrazvuk.
Dr. Je prosli put izjavio "a jel vama uvek ovako jako curi.... ⁉️" hihi ne zna sta ga sad čeka, ko komadi dzigerice
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Cure sretno danas, MTB, sanjich i ostale
Ja izvadila Estradiol i progest.i cekam svoj ultrazvuk.
Dr. Je prosli put izjavio "a jel vama uvek ovako jako curi…. ⁉️" hihi ne zna sta ga sad čeka, ko komadi dzigerice
Neka, bolje ćeš se očistiti.
💔💔💔
Sretno svima danas! Druzite se sa svojim bebicama na uzv i neka sve bete budu visoke 🤞🤞🙏❤️
Inter ja stalno isto jedem rajcice i zelene jabuke. Par puta dnevno 😂😂
Anitram mora to biti uspjesno draga, tvoj transfer je na moj rođendan, a moj uzv na tvoj rođendan 😂❤️😘
Danas mi je bolje puno sto se tice glavobolje. Boljela me 5 dana glava i sam sam lezala, a nista mi nije pomagalo. Sve sam metode ispucala. 🙄... Dok me lupka ovo malo cudo, nek me boli koliko hoce, samo da mi je ona dobro, cvjetic mamin 🌺
Malo sam sentimentalna, jos malo pa ulazimo u 20.tjedan i nekako pocinju moji strahovi... Nadamo se i molimo da bude sve ok kao i do sada. 🙏
Uzivajte cure. Kasnije kad sve obavite i dođu rezultati, skicnem da cestitam sto trebam. 😘
Dobrodosle sve nove cure!!
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
MTB pisi me za transfer 30.3,endo je danas na 10dc 8, transfer u ponedjeljak. 😎🙏
Dan prije rockasa 🤭
Vidim, već si trudna.
Ponedjeljak je 29.3.
E jbg...zajebala sam se onda..no dobro..nije dan neg dva 🤣🤣🤣kako god idemo dalje 💪💪
Sretno svima danas! Druzite se sa svojim bebicama na uzv i neka sve bete budu visoke 🤞🤞🙏❤️
Inter ja stalno isto jedem rajcice i zelene jabuke. Par puta dnevno 😂😂
Anitram mora to biti uspjesno draga, tvoj transfer je na moj rođendan, a moj uzv na tvoj rođendan 😂❤️😘
Danas mi je bolje puno sto se tice glavobolje. Boljela me 5 dana glava i sam sam lezala, a nista mi nije pomagalo. Sve sam metode ispucala. 🙄… Dok me lupka ovo malo cudo, nek me boli koliko hoce, samo da mi je ona dobro, cvjetic mamin 🌺
Malo sam sentimentalna, jos malo pa ulazimo u 20.tjedan i nekako pocinju moji strahovi… Nadamo se i molimo da bude sve ok kao i do sada. 🙏
Uzivajte cure. Kasnije kad sve obavite i dođu rezultati, skicnem da cestitam sto trebam. 😘
Dobrodosle sve nove cure!!
Ma to je to 😎🤣🤭
Dobro sam, slozila sam si trenutno u glavi da na nista nemogu utjecati, sta bude bude, nadam se najboljem 🤞
Prestalo mi je krvarenje sad smedarim.
Nina92 i ja isto dva puta sam krvarila. Prvi pit bilo implatacijsko. Upozorio me ginić da bi moglo biti al svejedno me presjeklo pošteno. Baš sam se uplašila. Samo iscurilo i prestalo. Onda nakon drugog pregleda me opet upozorio da ima još malo sukrvice i da mi mogla još krvarit i eto jučer opet iscurilo samo odjednom i odmah stalo. Nadam se da je to bila ta sukrvica. Opet šokovi. Nema veze kaj on mene upozori nikom nike svejedno to vidjeti. Kaže mi da ne dramim, a ne neću dramit. Nisam ja zatrudnjela kad sam htjela i kao od šale.
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Sortiraj odgovore
Najstariji