Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    22. Ožujak 2021. 08:25

Mtb 🤗🤗🤗🤞🙏 sretno danas 
    P.s vidila sam trecu betu vrlim najace❤️
    I ostalim curama sretno.
    Sanjic bit ce to sve školski kod tebe ne brini❤️

• Lykka
    22. Ožujak 2021. 08:25

Sretno svima danas ❤️

Ja nisam izdržala i napravila sam test danas (7. Dan od transfera trodnevnog), i negativan je. Mislila sam da se broji od aspiracija 10 dana, a sad sam pročitala na početku foruma da tek 11. DPT kućni test na trudnoću moze pokazati plusic . Jel netko dobio i ranije plusic? Mtb znam da si mi već negdje napisala da su ti dobila ranije, ali ne mogu naci tvoj post.. 

40 god.
    Ivf 7 oplodenih, 2 bastociste
    Transfer 15.3, 2 trodnevna
    Beta 26.3 negativna
    FET 4 mj, 2 blastice

BAJOMA
    22. Ožujak 2021. 08:26

Ruska1986

BjeliS 💕👣

Ruska1986

Ruska1986

BjeliS 💕👣

Ruska ..

O joj, ja stvarno ne znam sta je sa mojom glavom 😂😂😂

A jos lijepo pise i vrijeme i sve… 🤭🤭🤭 Hvala ti 😘
    Ruska samo reci jesi nasla raspored TA Petrova sta sam ti digla ovdje?

Naslaaaaaa 😘😘

Joj jos 5 dana i u terminu juhuhu

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Ožujak 2021. 08:27

MilaSt

Mtb moram nasmijala si me za dobro jutro, priznajem, varalica sam 😂😂😂 moram vam rec, da me od sinoc drzi nervoza, bila sam kao skulirana, medutim…. Mtb zelim nam miran dan, da se obje vratimo kuci sretne i zadovoljne ❤️

Mah, kao što rekoh, ne smatramo mi tebe manje vrijednom što si na taj poremećeni način došla do bebe. 
    Mislim, ti si se ipak morala seksati sa svojim mužem. Možda i više puta. To ti je dovoljna kazna. 
    Mi to ovdje radimo više higijenski i civilizirano.  

💔💔💔

• Lykka
    22. Ožujak 2021. 08:27

Kača 🌺

I cure koji pijete vitamin e i omegu3?

Ja sam uzela Almagea, vitamine za trudnice koje sadrže omegu 3.

40 god.
    Beta 26.3 negativna
    FET 4 mj, 2 blastice

Ruska1986
    22. Ožujak 2021. 08:29

Sestre, sretno svima danaaaaaaaas 😘😘😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ovako mutava sam ipak uspjela doc i nac i nadajmo se da je sve ok..  i cekamo... 🙏🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Ožujak 2021. 08:30

BAJO1, hvala! 

Lykka, pogrešno, meni je oba puta 7DNT trodnevnog bio snješko. Prvi put su cure tvrdile da vide nešto, ja nisam vidjela ništa. Drugi put se nitko nije ni usudio tvrditi da se nešto vidi.  Nakon toga sam 9DNT testirala, i onda se vidilo. S tim da preporučujem Mullerove trakice.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Ožujak 2021. 08:31

Ruska1986

Sestre, sretno svima danaaaaaaaas 😘😘😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ovako mutava sam ipak uspjela doc i nac i nadajmo se da je sve ok.. i cekamo… 🙏🏻

Naravno da je OK, samo je moja omiljena gimnastičarka malo tužna jer je neće pipati moj dečko, nego tamo neki bezveznjakovići. 

💔💔💔

Lita.1234
    22. Ožujak 2021. 08:34

Jutro cure drage, nije me bilo za vikend jer su nam bili prijatelji pa smo cijeli vikend u djiru i puna kuca. Ugl evo ja se testirala sada na Covid, jer sam dogovorila tako u petak jer je menstruacija trebala doci jucer a nema je. Naravno da kad treba doc i nikada al nikada ne kasni sada kasni jer zasto bi krenula sto prije, bolke da se jos malo mucim 🤣 I tako inace dodje 27 najkasnije 28 dan. Evo 29 i cekam. Trudna nisam jercsam naravno prije dva dana radila 2 testa i bijeli su ko snijeg 🤣 valjda ce stici danas. eto. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Lykka
    22. Ožujak 2021. 08:36

Probat cu izdržati da sutra ne napravim nego čekam 9.dan 🙈 uzela sam Mullerove trakice :)

Jel vas muče noćna znojenja? Cijelu noć sam se vrtila, bas neugodan osjećaj, vruće i hladno u isto vrijeme... 

40 god.
    Beta 26.3 negativna
    FET 4 mj, 2 blastice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.