Mtb 🤗🤗🤗🤞🙏 sretno danas
P.s vidila sam trecu betu vrlim najace❤️
I ostalim curama sretno.
Sanjic bit ce to sve školski kod tebe ne brini❤️
Sretno svima danas ❤️
Ja nisam izdržala i napravila sam test danas (7. Dan od transfera trodnevnog), i negativan je. Mislila sam da se broji od aspiracija 10 dana, a sad sam pročitala na početku foruma da tek 11. DPT kućni test na trudnoću moze pokazati plusic . Jel netko dobio i ranije plusic? Mtb znam da si mi već negdje napisala da su ti dobila ranije, ali ne mogu naci tvoj post..
40 god.
Ivf 7 oplodenih, 2 bastociste
Transfer 15.3, 2 trodnevna
Beta 26.3 negativna
FET 4 mj, 2 blastice
Ruska ..
O joj, ja stvarno ne znam sta je sa mojom glavom 😂😂😂
A jos lijepo pise i vrijeme i sve… 🤭🤭🤭 Hvala ti 😘Ruska samo reci jesi nasla raspored TA Petrova sta sam ti digla ovdje?
Naslaaaaaa 😘😘
Joj jos 5 dana i u terminu juhuhu
Mtb moram nasmijala si me za dobro jutro, priznajem, varalica sam 😂😂😂 moram vam rec, da me od sinoc drzi nervoza, bila sam kao skulirana, medutim…. Mtb zelim nam miran dan, da se obje vratimo kuci sretne i zadovoljne ❤️
Mah, kao što rekoh, ne smatramo mi tebe manje vrijednom što si na taj poremećeni način došla do bebe.
Mislim, ti si se ipak morala seksati sa svojim mužem. Možda i više puta. To ti je dovoljna kazna.
Mi to ovdje radimo više higijenski i civilizirano.
💔💔💔
I cure koji pijete vitamin e i omegu3?
Ja sam uzela Almagea, vitamine za trudnice koje sadrže omegu 3.
40 god.
Beta 26.3 negativna
FET 4 mj, 2 blastice
Sestre, sretno svima danaaaaaaaas 😘😘😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ovako mutava sam ipak uspjela doc i nac i nadajmo se da je sve ok.. i cekamo... 🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
BAJO1, hvala!
Lykka, pogrešno, meni je oba puta 7DNT trodnevnog bio snješko. Prvi put su cure tvrdile da vide nešto, ja nisam vidjela ništa. Drugi put se nitko nije ni usudio tvrditi da se nešto vidi. Nakon toga sam 9DNT testirala, i onda se vidilo. S tim da preporučujem Mullerove trakice.
💔💔💔
Sestre, sretno svima danaaaaaaaas 😘😘😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ovako mutava sam ipak uspjela doc i nac i nadajmo se da je sve ok.. i cekamo… 🙏🏻
Naravno da je OK, samo je moja omiljena gimnastičarka malo tužna jer je neće pipati moj dečko, nego tamo neki bezveznjakovići.
💔💔💔
Jutro cure drage, nije me bilo za vikend jer su nam bili prijatelji pa smo cijeli vikend u djiru i puna kuca. Ugl evo ja se testirala sada na Covid, jer sam dogovorila tako u petak jer je menstruacija trebala doci jucer a nema je. Naravno da kad treba doc i nikada al nikada ne kasni sada kasni jer zasto bi krenula sto prije, bolke da se jos malo mucim 🤣 I tako inace dodje 27 najkasnije 28 dan. Evo 29 i cekam. Trudna nisam jercsam naravno prije dva dana radila 2 testa i bijeli su ko snijeg 🤣 valjda ce stici danas. eto.
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Probat cu izdržati da sutra ne napravim nego čekam 9.dan 🙈 uzela sam Mullerove trakice :)
Jel vas muče noćna znojenja? Cijelu noć sam se vrtila, bas neugodan osjećaj, vruće i hladno u isto vrijeme...
40 god.
Beta 26.3 negativna
FET 4 mj, 2 blastice
Sortiraj odgovore
Najstariji