Ruska se valjda spakirala 😁
Keep us posted jesi li ostala 🐥😛
Ma ona se preselila tamo
Dobar dan, dobar dan, ja odavdje ne odlazim u jednom komadu pa vi vidite što ćete sa mnom
💔💔💔
Ruska1986 ❤️❤️ sretno danas
MilaSt i tebi 🥰
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Mtb moram nasmijala si me za dobro jutro, priznajem, varalica sam 😂😂😂 moram vam rec, da me od sinoc drzi nervoza, bila sam kao skulirana, medutim.... Mtb zelim nam miran dan, da se obje vratimo kuci sretne i zadovoljne ❤️
Sanjich zelim ti sricu svita, da ti padne kamen sa srca i da cujes srce svoje ❤️
Ruska sretno ❤️
Miss kako si ti?
Meto nam se ne javlja par dana... Jeli ziva.
Cure, svima zelim sretan ponedjeljak ❤️🌹💎
🤍
Pozdrav cure! Pošto me moj ginić 3 godine nije nigdje slao, otišla sam privatno gdje me je gin. poslao na vađenje hormona i muža na spermiogram. U utorak sam bila sa nalazima i na UZV-u i kod mene je sve u redu, jedino imam nešto malo povišen prolaktin(imam ovulacije svaki mjesec, pratim LH trakicama, išla sam na folikulometrije, a i osjetim po probadanju)muž ima smanjen broj progresivno pokretnih (13%) pisala sam vam nedavno već pa mi je jedna od vas dala savjet i rekla da smo super poboljšali spermiogram..i po svemu tome doktor bi nas poslao na AIH, kaže misli da bi nam to bilo uspješno. U srijedu idem još jednom na pregled(folikulimetriju) i da nas pošalje kome da se obratimo i sve ostalo. Ima li netko iskustva? Da je nekome uspjelo? Ili da znate nekoga kome je uspjelo? 🙈☺️
Pozdrav peggy95!
Vidim da imamo slične dijagnoze, spermiogram imate malo lošiji ili možda smo sad i na istom kad ste ga poboljšali (super za to!🙂), a ja isto imam samo povišen prolaktin.
Uzimaš li što kako bi ga spustila na normalne brojke?
Mi smo direktno išli na IVF iako sam očekivala da bi nam mogli prvo predložiti AIH tj.ginekologica je odmah rekla IVF.
Jeste probali prvo folikulometrije plus tempirani ili je odmah preporucen IVF? I za koliko mjeseci si bila zapisana za IVF od dolaska na konzultacije? ❤️
Odmah na IVF. Bili smo zapisani za 4mj, a u međuvremenu smo radili jos neke testove.
Sretno danas svima!🤗
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Ruska ..
O joj, ja stvarno ne znam sta je sa mojom glavom 😂😂😂
A jos lijepo pise i vrijeme i sve… 🤭🤭🤭 Hvala ti 😘Ruska samo reci jesi nasla raspored TA Petrova sta sam ti digla ovdje?
Naslaaaaaa 😘😘
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bjelis ti si zadnja narucivala s Vitacosta? Mozes li mi reci koji Q10 i od koliko mg? 😊
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Ne treba meni cure ni UZV ni baby watcher..
Muž mi ljubio trbuh i odusevljeno me pogleda i kaže čujem srce… Eno ga sjedi u kutu i duri se koliko sam mu se smijala 😂😂😂😂😂😂
A zakon 😂😂😂
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Pozdrav cure! Pošto me moj ginić 3 godine nije nigdje slao, otišla sam privatno gdje me je gin. poslao na vađenje hormona i muža na spermiogram. U utorak sam bila sa nalazima i na UZV-u i kod mene je sve u redu, jedino imam nešto malo povišen prolaktin(imam ovulacije svaki mjesec, pratim LH trakicama, išla sam na folikulometrije, a i osjetim po probadanju)muž ima smanjen broj progresivno pokretnih (13%) pisala sam vam nedavno već pa mi je jedna od vas dala savjet i rekla da smo super poboljšali spermiogram..i po svemu tome doktor bi nas poslao na AIH, kaže misli da bi nam to bilo uspješno. U srijedu idem još jednom na pregled(folikulimetriju) i da nas pošalje kome da se obratimo i sve ostalo. Ima li netko iskustva? Da je nekome uspjelo? Ili da znate nekoga kome je uspjelo? 🙈☺️
Pozdrav peggy95!
Vidim da imamo slične dijagnoze, spermiogram imate malo lošiji ili možda smo sad i na istom kad ste ga poboljšali (super za to!🙂), a ja isto imam samo povišen prolaktin.
Uzimaš li što kako bi ga spustila na normalne brojke?
Mi smo direktno išli na IVF iako sam očekivala da bi nam mogli prvo predložiti AIH tj.ginekologica je odmah rekla IVF.
Jeste probali prvo folikulometrije plus tempirani ili je odmah preporucen IVF? I za koliko mjeseci si bila zapisana za IVF od dolaska na konzultacije? ❤️
Odmah na IVF. Bili smo zapisani za 4mj, a u međuvremenu smo radili jos neke testove.
Sretno danas svima!🤗
Hvala ti❤️ sretno na IVF ✨💗
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
I cure koji pijete vitamin e i omegu3?
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Bjelis ti si zadnja narucivala s Vitacosta? Mozes li mi reci koji Q10 i od koliko mg? 😊
Kača narucila sam ovaj
[table][tr][td][/td]
[td]Jarrow Formulas Ubiquinol QH-absorb® -- 200 mg - 60 Softgels
SKU# 790011060260[/td]
[/tr]
[/table]
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji