Ne treba meni cure ni UZV ni baby watcher..
Muž mi ljubio trbuh i odusevljeno me pogleda i kaže čujem srce… Eno ga sjedi u kutu i duri se koliko sam mu se smijala 😂😂😂😂😂😂
Hahaha dobar je. Moj vec danima jede stalno kisele krastavce. Kaze traze mi se nenormalno, sigurno cemo zatrudniti
Pa da, ja se davim u kiselim krastavcima otkad sam trudna, a ne znam jesam li prije pola tegle u životu pojela sveukupno.
Daj ti njemu da pišne testić, možda ti se posrećilo
💔💔💔
Hvala puno 😊 moram ga nabildati onda vitaminima ako nam iduci fet ne uspije 💪💪
Želim ti svu sreću 🍀🍀🍀🍀
E i mislim da mu je matična mliječ najveći faktor za poboljšanje
Hvala 😊
Da,baš ju guglam 😊 jer stvarno je odličan pomak napravio…a kako ju je uzimao? Žlicu dnevno? I gdje ste ju nabavljali? 😊
Matična mliječ se uzima 1 ili može i 2x dnevno (ujutro i naveče) uglavnom se uz nju dobije drvena ili plastična malena žličica, to se uzima jako malo otprilike koliki je grašak i stavi se pod jezik. Imaš na stranici "pčelarstvo Radošević" ali je kod njega skuplje.. ja sam zadnju naručila na stranici "kuća meda"
Neotvorenu matičnu mliječ moraš držati u zamrzivaču, a kad je otvoriš u frižideru mora obavezno stajati
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Mtb sretno sutra 🤩
Nina92 ja sam oko 5 tt imala krvarenje, trajalo je cijeli dan, i sljedeca dva dana je to vise bilo smedarenje.. na uzv nisu nista nasli, pretpostavljaju da je neka zilica 🤷🤷 nadam se da ce sve biti ok, odmaraj, nigdje iz kreveta, ako treba i rucak u krevet da ti nosi 🤩
Samara predivna slicica ❤️❤️❤️
Tuma crtez je san snova, vidim beba se jos nije okrenula 🙈❤️
Manemoj hahah ajoj imaju oni tih provala tek je pocelo 🙈❤️ i svim pupo drzim fige ❤️
Ruska sretan rodjendan brate i sestro sa zakasnjenjem, vrlim te ❤️
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Nadalice, hvala
Baš su se okupile sad cure koje se plaču što imaju samo 10% dobrih spermića na 100 miliona. Nisam znala da li da potežem tvoj primjer ili ne
Skraćeno, djevojke, Nadalica vam je primjer da je nekad stvarno jedan spermić (ili dva, ili devet, ovisno kako gledamo ) i više nego dovoljan.
💔💔💔
Women_name hvala na pojašnjenju... Moja meni nije izlistala te nalaze, al je gledala pretklijetke i klijetke i taj protok i kontrast.... Kak je tebi svrbez sad?
Nadalica hahah da, u poprečnom je stavu izgleda 😅😂 šaljem klincima ❤️❤️
MTB sretno sutra🥰🥰
Nina92 i Nadja mislim na vas, neka sve bude oke kod obje 🤞🙏🙏
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Women_name hvala na pojašnjenju… Moja meni nije izlistala te nalaze, al je gledala pretklijetke i klijetke i taj protok i kontrast…. Kak je tebi svrbez sad?
Nadalica hahah da, u poprečnom je stavu izgleda 😅😂 šaljem klincima ❤️❤️
MTB sretno sutra🥰🥰
Nina92 i Nadja mislim na vas, neka sve bude oke kod obje 🤞🙏🙏
Nije ni meni neg njemu se onak na ekranu pojavi nekakav prozor s nekim brojevima. Pa svrbi me tu i tamo ali ni blizu onog onih par dana kad sam po noći htjela poludit 😂 dobro je 😊😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Pozdrav cure! Pošto me moj ginić 3 godine nije nigdje slao, otišla sam privatno gdje me je gin. poslao na vađenje hormona i muža na spermiogram. U utorak sam bila sa nalazima i na UZV-u i kod mene je sve u redu, jedino imam nešto malo povišen prolaktin(imam ovulacije svaki mjesec, pratim LH trakicama, išla sam na folikulometrije, a i osjetim po probadanju)muž ima smanjen broj progresivno pokretnih (13%) pisala sam vam nedavno već pa mi je jedna od vas dala savjet i rekla da smo super poboljšali spermiogram..i po svemu tome doktor bi nas poslao na AIH, kaže misli da bi nam to bilo uspješno. U srijedu idem još jednom na pregled(folikulimetriju) i da nas pošalje kome da se obratimo i sve ostalo. Ima li netko iskustva? Da je nekome uspjelo? Ili da znate nekoga kome je uspjelo? 🙈☺️
Pozdrav peggy95!
Vidim da imamo slične dijagnoze, spermiogram imate malo lošiji ili možda smo sad i na istom kad ste ga poboljšali (super za to!🙂), a ja isto imam samo povišen prolaktin.
Uzimaš li što kako bi ga spustila na normalne brojke?
Mi smo direktno išli na IVF iako sam očekivala da bi nam mogli prvo predložiti AIH tj.ginekologica je odmah rekla IVF.
Jeste probali prvo folikulometrije plus tempirani ili je odmah preporucen IVF? I za koliko mjeseci si bila zapisana za IVF od dolaska na konzultacije? ❤️
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Ne treba meni cure ni UZV ni baby watcher..
Muž mi ljubio trbuh i odusevljeno me pogleda i kaže čujem srce… Eno ga sjedi u kutu i duri se koliko sam mu se smijala 😂😂😂😂😂😂
😂❤️
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Dobro jutro cure!
MTB sretno danas! Vidim da ides mojim stopama sto se tice odabira hrane pa da ti napomenem da su iduce zelene jabuke, one kisele😍 mjac mljac
Nakon toga rajcica u svim oblicima, top izbor su pljukanci u umaku od rajcice sa cesnjakom i maslinovim uljem.. da se pripremis😂
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Dobro jutro spavalice 🥰
MTB sretnoooooo danas i odmah se javi ❤️
Sanjich sretno, sve ga ispitaj da nam možeš javiti šta da čekamo 😉 i sibni slicicu s UZV 🥰❤️
Sretno i ostalim curama danas koje nešto rade/čekaju 🤞🏻
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji