Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petra30
    21. Ožujak 2021. 22:03

peggy95

petra30

peggy95

Jana85

peggy95

Pozdrav cure! Pošto me moj ginić 3 godine nije nigdje slao, otišla sam privatno gdje me je gin. poslao na vađenje hormona i muža na spermiogram. U utorak sam bila sa nalazima i na UZV-u i kod mene je sve u redu, jedino imam nešto malo povišen prolaktin(imam ovulacije svaki mjesec, pratim LH trakicama, išla sam na folikulometrije, a i osjetim po probadanju)muž ima smanjen broj progresivno pokretnih (13%) pisala sam vam nedavno već pa mi je jedna od vas dala savjet i rekla da smo super poboljšali spermiogram..i po svemu tome doktor bi nas poslao na AIH, kaže misli da bi nam to bilo uspješno. U srijedu idem još jednom na pregled(folikulimetriju) i da nas pošalje kome da se obratimo i sve ostalo. Ima li netko iskustva? Da je nekome uspjelo? Ili da znate nekoga kome je uspjelo? 🙈☺️

Nova sam u svemu, ali meni su isto svi nalazi ok, tek sam na sonoHSG vidjela da se jedan jajovod nije prikazao, drugi tek s odgodom propustio tekucinu. Sad cu ici na folikulometrije s tempiranim odnosima (tako mi je preporucila ginek.spec.humane reprodukcije) i ako ne uspije IVF.

Ja sam prošle god ostala prirodno trudna,ali nažalost bio je spontani. Ljetos sam išla na folikulometrije i ništa 🤷 ali eto, uskoro ćemo na inseminaciju pa se nadam 🙏🏼🤞🏼
    Sretno ti!! 😘

Sigurno u nekom postotku i inseminacije budu uspjesne (MTB sigurno raspolaže info i u kojem 😊). Tak da nema razloga da se ne nadas uspjehu i ne mislis pozitivno♥️.

Da naravno, pozitiva je tu 😁🙏🏼
    Vidim sutra na prve konzultacije ideš, sretno! ☺️☺️

Hvala♥️😊!

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Sunflower14
    21. Ožujak 2021. 22:04

peggy95

Pozdrav cure! Pošto me moj ginić 3 godine nije nigdje slao, otišla sam privatno gdje me je gin. poslao na vađenje hormona i muža na spermiogram. U utorak sam bila sa nalazima i na UZV-u i kod mene je sve u redu, jedino imam nešto malo povišen prolaktin(imam ovulacije svaki mjesec, pratim LH trakicama, išla sam na folikulometrije, a i osjetim po probadanju)muž ima smanjen broj progresivno pokretnih (13%) pisala sam vam nedavno već pa mi je jedna od vas dala savjet i rekla da smo super poboljšali spermiogram..i po svemu tome doktor bi nas poslao na AIH, kaže misli da bi nam to bilo uspješno. U srijedu idem još jednom na pregled(folikulimetriju) i da nas pošalje kome da se obratimo i sve ostalo. Ima li netko iskustva? Da je nekome uspjelo? Ili da znate nekoga kome je uspjelo? 🙈☺️

Pozdrav peggy95!
    Vidim da imamo slične dijagnoze, spermiogram imate malo lošiji ili možda smo sad i na istom kad ste ga poboljšali (super za to!🙂), a ja isto imam samo povišen prolaktin.
    Uzimaš li što kako bi ga spustila na normalne brojke?
    Mi smo direktno išli na IVF iako sam očekivala da bi nam mogli prvo predložiti AIH tj.ginekologica je odmah rekla IVF.

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Ožujak 2021. 22:05

Hihi, BjeliS se sprema za vođenje trudnoće u Petrovoj. 

peggy95, uspješnost inseminacije je oko 10-12% po postupku. S jedne strane, to je tri puta manje nego kod stimulacije. S druge strane, ne prolaziš kroz stimulaciju i ne truješ si tijelo hormonima. Imamo cure ovdje koje su uspjele preko inseminacije, čitala sam one koje su rodile poslije inseminacije. U tvojim godinama i s vašim dijagnozama, ima smisla isprobati par puta tako prije nego potegnete tešku artiljeriju. 

💔💔💔

nika0302
    21. Ožujak 2021. 22:09

peggy95

Pozdrav Peggy :) moj suprug jeprvo imao 30% progresivno pokretnih i onda smo hodali na tempirane odnose a kasnije,kad je ponavljao spermiogram je imao 10%progresivno pokretnih i rekli su da cak ni na IVF ne bi gubili vrijeme a kamoli AIH. Odmah smo isli na ICSI. Tako je reko moj soc.ginić, i u dvije poliklinike MPO doktori. :) evo ovo je moje iskustvo, jos uvijek bez uspjeha. 

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

peggy95
    21. Ožujak 2021. 22:10

Sunflower14

peggy95

Pozdrav peggy95!
    Vidim da imamo slične dijagnoze, spermiogram imate malo lošiji ili možda smo sad i na istom kad ste ga poboljšali (super za to!🙂), a ja isto imam samo povišen prolaktin.
    Mi smo direktno išli na IVF iako sam očekivala da bi nam mogli prvo predložiti AIH tj.ginekologica je odmah rekla IVF.

Ne, nisu mi ništa prepisali jer je gornja granica ako se ne varam oko 470, a meni je 530.. 

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

peggy95
    21. Ožujak 2021. 22:14

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Hihi, BjeliS se sprema za vođenje trudnoće u Petrovoj.peggy95, uspješnost inseminacije je oko 10-12% po postupku. S jedne strane, to je tri puta manje nego kod stimulacije. S druge strane, ne prolaziš kroz stimulaciju i ne truješ si tijelo hormonima. Imamo cure ovdje koje su uspjele preko inseminacije, čitala sam one koje su rodile poslije inseminacije. U tvojim godinama i s vašim dijagnozama, ima smisla isprobati par puta tako prije nego potegnete tešku artiljeriju.

Nadam se da nećemo morati 🙏🏼

AIH 05/21 ❌
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    FET 🐧🐧- 21.12.
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Ožujak 2021. 22:16

peggy95

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Hihi, BjeliS se sprema za vođenje trudnoće u Petrovoj.peggy95, uspješnost inseminacije je oko 10-12% po postupku. S jedne strane, to je tri puta manje nego kod stimulacije. S druge strane, ne prolaziš kroz stimulaciju i ne truješ si tijelo hormonima. Imamo cure ovdje koje su uspjele preko inseminacije, čitala sam one koje su rodile poslije inseminacije. U tvojim godinama i s vašim dijagnozama, ima smisla isprobati par puta tako prije nego potegnete tešku artiljeriju.

Nadam se da nećemo morati 🙏🏼

Propuštaš jako puno zabave 

💔💔💔

peggy95
    21. Ožujak 2021. 22:18

nika0302

peggy95

Pozdrav Peggy :) moj suprug jeprvo imao 30% progresivno pokretnih i onda smo hodali na tempirane odnose a kasnije,kad je ponavljao spermiogram je imao 10%progresivno pokretnih i rekli su da cak ni na IVF ne bi gubili vrijeme a kamoli AIH. Odmah smo isli na ICSI. Tako je reko moj soc.ginić, i u dvije poliklinike MPO doktori. :) evo ovo je moje iskustvo, jos uvijek bez uspjeha.

Oh, pa ovo mi i nije baš dalo neku nadu 😳 moj muž je imao prije 2godine 14milijuna(ili 13 nisam sigurna😅)spermija i 10% progresivnih, a sad ima preko 100milijuna i 13% progresivnih..pa eto,pokušat ćemo prvo ovako ☺️

AIH 05/21 ❌
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    FET 🐧🐧- 21.12.
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Sunflower14
    21. Ožujak 2021. 22:20

peggy95

Sunflower14

peggy95

Pozdrav peggy95!

Ne, nisu mi ništa prepisali jer je gornja granica ako se ne varam oko 470, a meni je 530..

Ok! Kažu da nekad malo ode preko granice radi igle i vađenja krvi, osjetljiv je na stres! Vjerojatno je to onda ok.:)

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

manemoj
    21. Ožujak 2021. 22:23

Ne treba meni cure ni UZV ni baby watcher..
    Muž mi ljubio trbuh i odusevljeno me pogleda i kaže čujem srce... Eno ga sjedi u kutu i duri se koliko sam mu se smijala 😂😂😂😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.