Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bjanka🍀
    21. Ožujak 2021. 20:25

D_Štoperica 🐼

Bjankaa endo sister, bacam prašinu na tebe 🌠🌟✴️❤️
    Točno znam koja je to borba, sretno 🤗❤️🥰
    Želim ti plusić ko kuća za koji dan 🤗❤️

Hvalaa tiii🤗💓🍀

Ja 35, mm 40
    2017.vanmaternična trudnoća
    2018. 2x Op endometrioze
    2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
    11/20 OP polipa u maternici
    03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
    23.4.sljedeće konzultacije

Ruska1986
    21. Ožujak 2021. 20:27

*.Women_name.*

Tumane izgleda to kao kod nas. Oni prvo na tom pregledu gledaju dali je A atomski srce u redu, klijetke, pretklijetke, ulazne i izlaze, dopler, i onda kad s doplerom dođu puste taj neki dio se upali na ekranu i čuje se šum onako i otkucaji, onda prcka nešto po monitoru i dobije izlistanje nalaza. Oni to često rade u sklopu pregleda, ali meni je naglasio da će radit zbog šećera jer on zna utjecat na srce bebe.
    Slikica i vi ste preslatke 😍😍😍😍😘🥰
    Ninaneznam ti pomoć, ali evo ima puno cura koje su prošle to iskustvo i sigurno se teško smiriti ali probaj poslušati savjete cura 😘
    Monkicai ja sam 1 pila

Liora 🙏🙏🙏❤️Nadjajbmubaš mi je žao što to prolazi. Dobro da si pod kontrolom, nadam se da će sve na kraju bit dobro i da ćeš proc bez operacije. Drži se i javi nam se ❤️

Ti si mi slala onaj raspored za doktore u Petrovoj? Il sam zabrijala? Nist ne mogu zapamtit 🙈 ugl, zanima me otkad radi TA u Petrovoj? Ili ako neko drugi zna...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

petra30
    21. Ožujak 2021. 20:33

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Josipab, usred dana. Ako se ne javim do kasnije popodne, negdje se nalijevam sa rakijom.BjeliS, tući ću koga hoću, nemreš mi niš.petra30, sređuješ li popis pitanja za sutra?

Niti jedno pametno🙈. Moju blesavu glavu vise muci jel ima tam wc da se "osvjezim" prije pregleda (znam da ima🙈😂). Koje cipele se lakse obuvaju i izuvaju? Jel obuci carape ispod najlonki,a ne gore da ne hodam bosa po podu?😂🙈. Kaj se tice normalnih pitanja ,vezanih uz postupak, nemam niti jedno. Mozak odbija suradnju i tocno znam da se sutra vracam doma sa vise pitanja nego odgovora🙈. Imas kakav šalabahter za mene?😊 🙈

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Ožujak 2021. 20:37

petra30

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Josipab, usred dana. Ako se ne javim do kasnije popodne, negdje se nalijevam sa rakijom.BjeliS, tući ću koga hoću, nemreš mi niš.petra30, sređuješ li popis pitanja za sutra?

Niti jedno pametno🙈. Moju blesavu glavu vise muci jel ima tam wc da se "osvjezim" prije pregleda (znam da ima🙈😂). Koje cipele se lakse obuvaju i izuvaju? Jel obuci carape ispod najlonki,a ne gore da ne hodam bosa po podu?😂🙈. Kaj se tice normalnih pitanja ,vezanih uz postupak, nemam niti jedno. Mozak odbija suradnju i tocno znam da se sutra vracam doma sa vise pitanja nego odgovora🙈. Imas kakav šalabahter za mene?😊 🙈

Ima wc, sestre te uvijek podsjete da odeš na wc prije pregleda (nisam bila u Petrovoj, ali tako je svuda).
    Cipele, ne neke na vezivanje, tenisice ili neke koje lako skineš bez korištenja ruku.
    Najlonke? Pih. Ti si stvarno mazohist. Inače, vjerojatno imaš one jednokratne papuče na raspolaganju tamo.
    Za postupak - budeš onda na idućem dejtu pitala sve što ti ostane otvoreno od ovog. Ili ćeš pitati ovdje, znaš da mi ionako više znamo od liječnika 

💔💔💔

sbjelisi
    21. Ožujak 2021. 20:40

Ruska1986

*.Women_name.*

Tumane izgleda to kao kod nas. Oni prvo na tom pregledu gledaju dali je A atomski srce u redu, klijetke, pretklijetke, ulazne i izlaze, dopler, i onda kad s doplerom dođu puste taj neki dio se upali na ekranu i čuje se šum onako i otkucaji, onda prcka nešto po monitoru i dobije izlistanje nalaza. Oni to često rade u sklopu pregleda, ali meni je naglasio da će radit zbog šećera jer on zna utjecat na srce bebe.
    Slikica i vi ste preslatke 😍😍😍😍😘🥰
    Ninaneznam ti pomoć, ali evo ima puno cura koje su prošle to iskustvo i sigurno se teško smiriti ali probaj poslušati savjete cura 😘
    Monkicai ja sam 1 pila

Liora 🙏🙏🙏❤️Nadjajbmubaš mi je žao što to prolazi. Dobro da si pod kontrolom, nadam se da će sve na kraju bit dobro i da ćeš proc bez operacije. Drži se i javi nam se ❤️

Ti si mi slala onaj raspored za doktore u Petrovoj? Il sam zabrijala? Nist ne mogu zapamtit 🙈 ugl, zanima me otkad radi TA u Petrovoj? Ili ako neko drugi zna…

Jest, slala ti je ali ti si bila na rundi...
    Evo

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    21. Ožujak 2021. 20:42

Ruska ..  

oharascarlett14@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    21. Ožujak 2021. 20:45

Bjanka🍀

D_Štoperica 🐼

Bjankaa endo sister, bacam prašinu na tebe 🌠🌟✴️❤️
    Točno znam koja je to borba, sretno 🤗❤️🥰
    Želim ti plusić ko kuća za koji dan 🤗❤️

Hvalaa tiii🤗💓🍀

Sad vidim da si imala 2 puta operaciju endo-kao i ja.
    I polip na maternici-kao i ja.
    Meni su ga kiretažom micali (na živo bez anestezije 😪😦), ali vidim da je tvoja dijagnoza ipak malo lošija od moje bar što se amh tiče. Ali vjeruj da ćeš doći do svog cilja 🤗❤️❤️❤️

endometrioza

petra30
    21. Ožujak 2021. 20:55

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

petra30

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ima wc, sestre te uvijek podsjete da odeš na wc prije pregleda (nisam bila u Petrovoj, ali tako je svuda).
    Cipele, ne neke na vezivanje, tenisice ili neke koje lako skineš bez korištenja ruku.
    Najlonke? Pih. Ti si stvarno mazohist. Inače, vjerojatno imaš one jednokratne papuče na raspolaganju tamo.
    Za postupak - budeš onda na idućem dejtu pitala sve što ti ostane otvoreno od ovog. Ili ćeš pitati ovdje, znaš da mi ionako više znamo od liječnika

Upravo to sam i planirala... Doci doma sa tisucu pitanja i gnjaviti vas ovdje🙈😂. 
    A sutra i ti nastupas😊 prvi uzv♥️

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• Jana85
    21. Ožujak 2021. 21:04

petra30

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

petra30

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Upravo to sam i planirala… Doci doma sa tisucu pitanja i gnjaviti vas ovdje🙈😂.
    A sutra i ti nastupas😊 prvi uzv♥️

Sretno sutra ❤️
    MTB takodjer ❤️

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

Ruska1986
    21. Ožujak 2021. 21:06

BjeliS 💕👣

Ruska ..

O joj, ja stvarno ne znam sta je sa mojom glavom 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.