Javio mi se doktor rekao je da nazalost nemozemo sad nista da lezim, nastavim s terapijom i da se vidimo za tjedan dana ako mi se krvarenje nastavi da idem na hitnu ako bude jako, nista lezat i cekat 🙏🤞
I tako i nastavi.. Nemas sta drugo nego se drzat uputa! Jel i dalje jako krvaris ili se smirilo malo?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Tuma ovo je preslatko 🤩🤩
Nadja žao mi je jako da te tako boli. Šta kažu doktori? Ćete ipak operirati?
U bolnici sam i sutra ću znati nesto više.
Drz nam se, nadam se da ce se situacija popravit 🙏🏻🙏🏻❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Javio mi se doktor rekao je da nazalost nemozemo sad nista da lezim, nastavim s terapijom i da se vidimo za tjedan dana ako mi se krvarenje nastavi da idem na hitnu ako bude jako, nista lezat i cekat 🙏🤞
I tako i nastavi.. Nemas sta drugo nego se drzat uputa! Jel i dalje jako krvaris ili se smirilo malo?
Smirilo se malo ali i dalje ima krvi 😭😭
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Pozdrav svim lavicama i čestitke na pozitivnim testićima i betama, a nama ostatku puno sreće i što manje čekanja na plus kao kuća🤗 ja sam ljenac koji ne stigne pisat a sa vremena na vrijeme vas popratim i recimo da sam u toku😁 pokušala sam promijeniti potpis al nešt neće, probat ću još jednom kasnije. Ugl. moj 2.ICSi je danas završen, onim najslađim djelom, transferom. Vraćen 5.stanični embrij 3.dan(ljenac na mamu🤗🤪). Jedva došli do njega. Na početku imala 2 antralca, terapija gonal 300-350, Klomifen, Orgalutran, Ovitrelle. Oba punktirana, jedan prazan a 2.se grije sad kod mene🤗 i užasan je period iza mene, poslije op polipa. Menga koje nije bilo 3.mjesca pa onda kad sam je dobila trajala točno mjesec dana,užasno obilna i bolna sa 2 dana pauze zmeđu menge u postupku🥺 u međuvremenu rađen test na trombofiliju i analiza kromosoma, sve ok 🙏 Cista koja je poslije op polipa narasla na 6 cm pukla kad mi je mpo dr. prepisala duphastone i odmah poslije pilule. Bacite malo svoje trudničke prašineee na mene🤗🙈 ja se nadam,sve znam i sve mi je jasno al ovaj put sam baš pozitivna, možda zato jer sam bila i kod neke ženske što se bavi osteopatijom i uvjerila me da zaslužujem biti trudna i da ću biti trudna😅 šalau na stranu, pomogao mi je taj razgovor i tretman. Neke stvari sam na glas izgovorila i lakše mi je.😊
Ja 35, mm 40
2017.vanmaternična trudnoća
2018. 2x Op endometrioze
2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
11/20 OP polipa u maternici
03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
23.4.sljedeće konzultacije
Tuma ne izgleda to kao kod nas. Oni prvo na tom pregledu gledaju dali je A atomski srce u redu, klijetke, pretklijetke, ulazne i izlaze, dopler, i onda kad s doplerom dođu puste taj neki dio se upali na ekranu i čuje se šum onako i otkucaji, onda prcka nešto po monitoru i dobije izlistanje nalaza. Oni to često rade u sklopu pregleda, ali meni je naglasio da će radit zbog šećera jer on zna utjecat na srce bebe.
Slikica i vi ste preslatke 😍😍😍😍😘🥰
Nina neznam ti pomoć, ali evo ima puno cura koje su prošle to iskustvo i sigurno se teško smiriti ali probaj poslušati savjete cura 😘
Monkica i ja sam 1 pila
Liora 🙏🙏🙏❤️
Nadja jbmu baš mi je žao što to prolazi. Dobro da si pod kontrolom, nadam se da će sve na kraju bit dobro i da ćeš proc bez operacije. Drži se i javi nam se ❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Pozdrav svim lavicama i čestitke na pozitivnim testićima i betama, a nama ostatku puno sreće i što manje čekanja na plus kao kuća🤗 ja sam ljenac koji ne stigne pisat a sa vremena na vrijeme vas popratim i recimo da sam u toku😁 pokušala sam promijeniti potpis al nešt neće, probat ću još jednom kasnije. Ugl. moj 2.ICSi je danas završen, onim najslađim djelom, transferom. Vraćen 5.stanični embrij 3.dan(ljenac na mamu🤗🤪). Jedva došli do njega. Na početku imala 2 antralca, terapija gonal 300-350, Klomifen, Orgalutran, Ovitrelle. Oba punktirana, jedan prazan a 2.se grije sad kod mene🤗 i užasan je period iza mene, poslije op polipa. Menga koje nije bilo 3.mjesca pa onda kad sam je dobila trajala točno mjesec dana,užasno obilna i bolna sa 2 dana pauze zmeđu menge u postupku🥺 u međuvremenu rađen test na trombofiliju i analiza kromosoma, sve ok 🙏 Cista koja je poslije op polipa narasla na 6 cm pukla kad mi je mpo dr. prepisala duphastone i odmah poslije pilule. Bacite malo svoje trudničke prašineee na mene🤗🙈 ja se nadam,sve znam i sve mi je jasno al ovaj put sam baš pozitivna, možda zato jer sam bila i kod neke ženske što se bavi osteopatijom i uvjerila me da zaslužujem biti trudna i da ću biti trudna😅 šalau na stranu, pomogao mi je taj razgovor i tretman. Neke stvari sam na glas izgovorila i lakše mi je.😊
Bacamo prašinu 🎊🎊😍 sretno 🥰🥰🥰😘😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Smirilo se malo ali i dalje ima krvi 😭😭
To je normalno, nije to špina da samo stane. Plus, kopali su danas malo po tebi, pa i to pomogne krvarenju. Samo mirovanje sad, i vjerovanje u svoju bebicu
💔💔💔
Bjankaa, wooohooo, beba je kod mamice.
Maznula McD?
I ako je tebi pomogao tretman, onda je to prava stvar za tebe.
Evo, ja i moje bebe bljujemo trudničku prašinu na tebe!
💔💔💔
Kraljice ste😅 Ništ od McD danas, al zato jučer nakon tretmana kod gospođe ostepatkinje,ne znam jel se to računa? 😅🤔
Ja 35, mm 40
2017.vanmaternična trudnoća
2018. 2x Op endometrioze
2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
11/20 OP polipa u maternici
03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
23.4.sljedeće konzultacije
Kraljice ste😅 Ništ od McD danas, al zato jučer nakon tretmana kod gospođe ostepatkinje,ne znam jel se to računa? 😅🤔
Ne računa se!
Imaš sreće da je BjeliS danas bila velikodušna i smazala više ekstra porcija za vas zaboravne.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji