Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    20. Ožujak 2021. 21:05

Tiinaa

I jel ko zna za koliko izade brevacitid od 1500 iz krvi… veceras sam dala pa da znam kad mogu sa testicima krenit 🤣🤣🤣🤣

Evo neke Info u vezi drage štoperice... Nemam za 1500 ali imam za 500 i za 2000 ili čak 3000 pa računaš samo duplo manje...
    Inače od 1500 izađe za cca 3 dana max..
    Tu ti piše i koliko koja bete u sebi ima, jedino si za svoju dozu izračunaj 🤗🤗

endometrioza

sbjelisi
    20. Ožujak 2021. 21:29

Tiinaa

I jel ko zna za koliko izade brevacitid od 1500 iz krvi… veceras sam dala pa da znam kad mogu sa testicima krenit 🤣🤣🤣🤣

Evo nasla sam sto je Dada pisala 
    ... 5000 IU je beta oko 41, dakle ti imas 3x manje.. 
    Vani se za par dana. 

oharascarlett14@gmail.com

• Tiinaa
    20. Ožujak 2021. 21:30

Hvala cure 

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

sbjelisi
    20. Ožujak 2021. 21:32

A, evo javila se i Dada Štoperica 😁✌

sbjelisi
    20. Ožujak 2021. 21:35

Malala javiti ce ti sigurno netko tko ide na VV.. 
    Zasto ne stignes? Mozes li napraviti taj dan kada odes u VV? Ujutro napravis, za 3 sata je gotov?

sbjelisi
    20. Ožujak 2021. 21:41

malala

BjeliS 💕👣

Malala javiti ce ti sigurno netko tko ide na VV..
    Zasto ne stignes? Mozes li napraviti taj dan kada odes u VV? Ujutro napravis, za 3 sata je gotov?

Zadnji puta sam ih morala zvati nekoliko puta da mi pošalju nalaz na mail to jutro kad sam išla za Zg koliko su ažurni. 😓 Ma, kako bude. Ionako ne mogu od posla ni stić u 7.30 na testiranje.

A to se testiras negdje kod njih ili kako? 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Ožujak 2021. 21:54

malala

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

malala

Nadja, žao mi je zbog ovog što prolaziš. Nadam se da će brzo proći. 🤞🤞
    Danas sam počela smeđariti, 12.d poslije inseminacije. Vještica će krenuti noćas ili ujutro.
    Ide li se u novi postupak odmah sljedeći mjesec?
    Ne mogu stići napraviti test za koronu do utorka. Nemam ni uputnice. Trebala je doći glupača u utorak. Jedino da platim u ponedjeljak, ako se kod mene može platiti uopće? 😩

Sve bi bilo puno lakše da ti u potpisu piše koji si grad i klinika…

Idem na Vuk Vrhovec. Meni najbliži veći grad je Sisak.

Ne znam treba li ti PCR ili brzi. Brzi je gotov za sat vremena, nema naručivanja.
    PCR isto možeš uletiti i reći da ti je hitno radi postupka, ali doći će tek tokom dana. Najbolje da zoveš na VV rano ujutro odmah i pitaš za savjet, možda im bude OK da 3DC tek imaš nalaz.
    A i vidjet ćemo što će ti VV cure reći...

💔💔💔

• Ana26
    20. Ožujak 2021. 22:20

Malala ja sam na VV. Ja sam ih bila pitala šta npr.ako dobijem u subotu oko podne i ne mogu taj dan na testiranje,a nedjeljom ne testiraju,a u ponedjeljak moram biti tamo i oni su rekli da se testiram u ponedjeljak prije pregleda, nema veze što neće  biti nalaz jer je iznimna situacija,bitno da se testiram,a taj dan će doći nalaz. Ti imaš ponedjeljak da obaviš testiranje,a u utorak pregled.  Možeš se i kod njih testirati,isti dan bude nalaz.  Ti u ponedjeljak pitaj ginekologa uputnicu ili dr opće prakse.
    Ja sam ovaj mjesec bila u postupku i ne mogu odmah u FET, moram preskočiti ovaj ciklus ,a sad ne znam kako je nakon inseminacije. Najbolje ih nazovi u ponedjeljak ujutro u 7h i pitaj.

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• Ana26
    20. Ožujak 2021. 22:23

Nadja jako mi je žao zbog tvog lošeg iskustva i zbog toga što si završila u bolnici. Nadam se da nećeš morati na operaciju. Jako me potrese kad čujem takvo loše iskustvo,a osim toga i ja sam u toj klinici.
    Drži se! Jel ti bolje?

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Rora8290
    21. Ožujak 2021. 00:19

malala

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

malala

Nadja, žao mi je zbog ovog što prolaziš. Nadam se da će brzo proći. 🤞🤞
    Danas sam počela smeđariti, 12.d poslije inseminacije. Vještica će krenuti noćas ili ujutro.
    Ide li se u novi postupak odmah sljedeći mjesec?
    Ne mogu stići napraviti test za koronu do utorka. Nemam ni uputnice. Trebala je doći glupača u utorak. Jedino da platim u ponedjeljak, ako se kod mene može platiti uopće? 😩

Sve bi bilo puno lakše da ti u potpisu piše koji si grad i klinika…

Idem na Vuk Vrhovec. Meni najbliži veći grad je Sisak.

Ja sam isto na VV, išla sam na 2 inseminacije početkom 2020 prije korone, ali se sjećam da su mi rekli jedan mjesec pauze nakon inseminacije, zbog klomifena i cisti da bolje da pričekam..i pila sam duphaston taj mjesec pauze, sad neznam jel možeš odmah dalje, najbolje nazvati i pitati sve to, a za covid test radiš ga kod njih na Merkuru od 7.30 do 8.30h, čak i da kasniš sestra mi rekla da takve slučajeve primaju do 9h.. ako dobiješ ujutro sutra, onda možeš test u pon.ujutro ili čak i taj utorak ujutro rano, pričekaš test bude za nekih 2 sata, javiš im gore samo...a u pon.zovi odma doktora opce prakse da ti pusti u sustav uputnicu za covid.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.