Ruska, uzimam sve i dalje. Rekli su da im javim rezultat u ponedjeljak. Do tad ću sve kao i do sada.
Matkiša, kad se osušio jedva se vidi neka sjenica, ali mislim da je evaporacijska. Mullerov je test.
Prihvaćam sve pa kako bude. Ako se u pon ipak pojavi crta, nitko sretniji od mene. Ako ne, idemo dalje. 🤞
Tako treba. Nikad ne znas 🙂
Nikako da mi kažeš koji je plan za dalje? Kad opet ideš na kontrolu u Petrovu? Ne glumi tajnovitu
💔💔💔
Dakle, ne znam šta bi vam rekla.. Zvala embriologa, jedva ga dobila jer je telefon stalno prekidao. Samo mi je nabrzinu rekao da je sve ok i da će me nazvati za konkretno sutra. To je sve što imam od info. Totalno sam zbunjena. Šta reći? Nit znam koliko je oplođeno, nit išta. Jel itko od vas dobivao prvu info drugi dan nakon aspiracije??
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Dakle, ne znam šta bi vam rekla.. Zvala embriologa, jedva ga dobila jer je telefon stalno prekidao. Samo mi je nabrzinu rekao da je sve ok i da će me nazvati za konkretno sutra. To je sve što imam od info. Totalno sam zbunjena. Šta reći?Nit znam koliko je oplođeno, nit išta. Jel itko od vas dobivao prvu info drugi dan nakon aspiracije??
U nekim bolnicama daju tek drugi dan, negdje daju odmah prvi.
A gdje si ti bila na postupku?
💔💔💔
Dakle, ne znam šta bi vam rekla.. Zvala embriologa, jedva ga dobila jer je telefon stalno prekidao. Samo mi je nabrzinu rekao da je sve ok i da će me nazvati za konkretno sutra. To je sve što imam od info. Totalno sam zbunjena. Šta reći?Nit znam koliko je oplođeno, nit išta. Jel itko od vas dobivao prvu info drugi dan nakon aspiracije??
Monkica24, mene zvao odmah idući dan, rekao kakvo je stanje i najavio da me opet zove sutra.Nazvao taj drugi dan, opet izvjestio i rekao da preporučuje transfer idući dan.
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Vinogradska. Totalno sam razočarana pristupom. Sad još jedan dan živciranja... Al rekao je da je sve ok, što god to značilo.
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Vinogradska. Totalno sam razočarana pristupom. Sad još jedan dan živciranja… Al rekao je da je sve ok, što god to značilo.
Dakle, ja sam tip koji bi sad malo pričekao (da im prođe jutarnja gužva). Onda bih nazvala, bila jaaaako slatka i umiljata, i pitala detaljnije informacije. Hihi, hoho, samo me zanima KOLIKO ih se oplodilo, hihihoho (to je zapravo jedina informacija koja ti sad nedostaje, ništa više od toga oni sad ne znaju).
Mrzim kad moram koristiti taj pristup, ali pali kod dosta takvih ljudi koji te inače otkantaju.
💔💔💔
MTBicapa sve čekam da se neke odvaže javiti za neku kavu, evo ako ti dođe da si za javi mi se, a i sve druge koje žele iz bliže okolice
Može MTB, samo se ti javi, ja sam prilagodljiva. Što je to GK???
Pa ginekoloska kontrola 🤣🤣🤣
Mtb organizira za sve nas..
Meto hvala... nadam se da si dobro i jedva cekam uzv tvoj... drzim fige na entu 🥰😘😘
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Hej :)
Pokušavam čitati i pamtiti sve cure, ali mi baš ne ide 🙈 za sada sam zapamti la MTBicu, valjda jer smo generacija 😃
Htjela sma pitati vas cure koje ste bile na transferu, kako se osjećate? Ja sam jako napuhnuta (izgledam trudno), danas je 5. Dan od transfera. Imam jako tvrdi stolicu, da me sve peče kod obavljanja nužde ( i dosta poslije) čak je bilo malo krvi danas… Inace nemam problema sa tim.. Čitala sam malo da visoke doze progesterona usporava rad crijeva, i da može doći do tvrde stolice… Jel vi tako reagirate na hormone?
Idem srediti potpis pa tamo upišem sve što uzimam :)
Ako imaš doma svinjske masti, stavi si na gazu žlicu masti i gazu na hemić. Ja ti znam preko noći ostaviti gazu i hemić se smanji i ne boli toliko
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
HVALA VAM CURE❤
Say hello to Aura PUPO, 2 zametka vracena, 1 6stanicni i 1sramezljivi 5stanicni.
Kaze teta embriolog da se razvijaju sporije za 1 dan. Ali ja vjerujem u čuda.🙏
Beta 02.04. 🥳
A sad pravac Mek! 💃🍟
05.12.2022 💗
HVALA VAM CURE❤
Say hello to Aura PUPO, 2 zametka vracena, 1 6stanicni i 1sramezljivi 5stanicni.
Kaze teta embriolog da se razvijaju sporije za 1 dan. Ali ja vjerujem u čuda.🙏
Beta 02.04. 🥳
A sad pravac Mek! 💃🍟
PUPOO 🙏❤️ drzim fige za oba dva 🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji