vuky, za GK, budemo pričale iza 1.4. pa vidjele što većini paše. Može tako? U najgorem slučaju, bit će još GKova.
Ovo za Petrovu je meni sve katastrofa, osim korone - to nisu mogli predvidjeti. Ti si komplicirani slučaj, to i sama znaš. Treba ti netko tko će te ozbiljno shvatiti i pristupiti ti individualno, a ne netko tko će te stavit na trakicu pa ako upali, upali. Baš mi je žao na takvom iskustvu, i drago mi je da ideš na konzultacije dalje.*.Women_name.*, super su ti nalazi. Da, moguće da ti se tijelo zasitilo nekih tabletica koje uzimaš. Realno, sad kad si pri kraju ti puno manje toga treba.
I ja mislim da je tako da 😊😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Monkica i Blacksheep sretnoooo danas!!! 💟💟💟
.
Cure moze pitanje?
Sutra mi je transfer, kad stavljam zadnji utric?
E i da, moram li na taste, praznog mjehura?
Nisam dobila upute za sutra pa zato vas gnjavim, dole misle da mi je ovo 11.put🤷♀️
05.12.2022 💗
Bok curke, evo mene sa mjesečnim izvještajem. 🙈
Pratim redovito, ali ne pisem.
.
Drago mi je radi novih trudnica, i cestitam onima koje zele da im se cestita. 💕 MTB, manemoj, Magnolia, MilaSt, Meto, Nina92 💕… (ispricavam se ako sam koga zaboravila, nije namjerno 🙈)
.
Svima koji su u postupku zelim svu srecu ovog svijeta i drzim fige na najjace 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
.
Trudnice pratim vas i drago mi je da je sve dobro, nadam se da se mucnine smanjuju kod Dada i Sanjich, a i kod Magnolie.. 😊
.
Miss i Pami drago mi je da se hematomi smanjuju i da ide na bolje. Miss nadam se da ce se jaci bolovi koje imas zadnja dva dana smanjiti sto prije 💕
.
Uhvatila sam i fotke od Bajo i Nadalice 😍😍😍 divnoće.
.
I sad za kraj, moj pregled je prosao dobro. Sve je kako treba biti za ove tjedne 💕 Curica raste i napreduje, a rastem i ja 💕
.
Ostale koje nisam spomenula, pozdravljam 😘
Super za curicu i da je sve dobro 🥰🥰🥰 uživajte vas dve 🥰🥰😍
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
.
Drago mi je radi novih trudnica, i cestitam onima koje zele da im se cestita. 💕 MTB, manemoj, Magnolia, MilaSt, Meto, Nina92 💕… (ispricavam se ako sam koga zaboravila, nije namjerno 🙈)
.
Svima koji su u postupku zelim svu srecu ovog svijeta i drzim fige na najjace 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
.
Trudnice pratim vas i drago mi je da je sve dobro, nadam se da se mucnine smanjuju kod Dada i Sanjich, a i kod Magnolie.. 😊
.
Miss i Pami drago mi je da se hematomi smanjuju i da ide na bolje. Miss nadam se da ce se jaci bolovi koje imas zadnja dva dana smanjiti sto prije 💕
.
.
I sad za kraj, moj pregled je prosao dobro. Sve je kako treba biti za ove tjedne 💕 Curica raste i napreduje, a rastem i ja 💕
.
❤️❤️❤️ I ti isto sa svojom 💕😘
.
.
.
.
.
.
.
❤️❤️❤️ I ti isto sa svojom 💕😘
❤️❤️❤️😘
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Pišem pa čitajte ;)
U Petrovoj me smetalo što uopće nisu gledali postupke od prije, niti pitali…. ni on ni embriolozi… možda smo mogli naučiti iz onoga prije, a ne pogriješiti pa ispravljati. Uglavnom on u Hilarusu i on u Petrovoj nije isto. Malo mi je sve bilo površno odrađeno i samu sebe za to krivim, jer ko zdr sam djelatnik i očekivala sam pristup kakav ja imam pacijentu i išla sam sa punim povjerenjem- al to ne ide tako, možda bi sve bilo ok da nisam komplicirani slučaj ali…. Moja zamjerka: 1, mene se uopće nije slušalo i svaki moj pokušaj je argumentirano odbijen a ja se nisam dovoljno izborila. 2. supruga nije niti gledao, on je na prvi pregled imao super spermiogram, a kod stim smo došli sa 0% pokretnim i općenito groznim nalazom ( ima šetajući spermiogram i taj odličan nalaz je bio jer sam ga dovela u red )
3, apsolutno nitko tamo niti je pitao kako je išao postupak prije niti se gledalo da je to meni 4c
4. nakon punkcije su mi rekle samo da idem u transfer 5.ti dan - a meni je prof rekao da ćemo možda u fet jer mi je endo bio oko 6,5mm
5. onda su 4. dan rekle da idemo u fet i nisu mi ni jednu info htjeli reći o embrijima
6. 5. dan su mi rekle da imamo jako loše embrije, da su ih smrznuli na 1 slamčicu i da se 1 dan druge menstruacije, a 6,. dan su me nazvale da sam već od punkcije u izolaciji jer je prof dan nakon punkcije imao simptome corone i potvrđena je.
Baš žalosno i neodgovorno, neznam šta da ti kažem ☹️☹️☹️ ne samo ovo zadnje, nego cjelokupan dojam je koma 😤😤😤
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Zaboravih, sljedeci pregled je 13.4. 😊
Gdje je moja najdraža malecka betica
Baš mi drago da lijepo napredujete
💔💔💔
Zaboravih, sljedeci pregled je 13.4. 😊
Gdje je moja najdraža malecka betica
Baš mi drago da lijepo napredujete
Daaa ❤️❤️❤️
Hvala ti 😘😘😘
Aura, to ovisi od klinike do klinike, kako preferiraju. Ja sam stavila jutarnji utrić, obično mi je transfer bio oko 11, 12, a ja jutarnji stavljam u 7. Neki traže da ne staviš nego poneseš sa sobom pa ti oni stave nakon transfera.
Ne moraš biti natašte, mjehur neki traže da mora biti pun, neki polupun. Ja sam svaki put trebala imati polupun - dakle, normalno piješ, ne piškiš neposredno prije.
Najbolje ti je zvati i pitati. U kojoj si ono klinici? Ne piše ti u potpisu.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji