Meni dosadno 4DPT 5dnevnih, https://ibb.co/ygHN2HT.
Nije prvi urin, pa eto ne znam jel valja ili ne, ali me vise zanimalo koliko se zadrzava Choragon koji sam primila na dan transfera, i trebam sutra na 5DPT.
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Ja došla s pregleda. Čula sam srčekoo neopisivo, svima vam to želim od srca. Malo me jedino muči što nemam neke simptome. Cice jesu nabrekle al nišsad spektakularno. Nadam se da će i dalje bit sve ok.
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Kača, dakle, postoje tri vrste mioma.
Subserozni - taj raste iz maternice prema vani, trbušnoj šupljini. Taj uopće ne smeta za trudnoću.
Intramuralni - taj je upetljan u tkivo maternice, taj je problematičan samo ako je veći - preko 4cm.
Submukozni - taj raste iz maternice prema unutra, taj je opasan i može uzrokovati spontane.
Prvi se ne dira, drugi ovisno o kontekstu, a ovaj zadnji se rutinski miče. Tvoj miom je stvarno mali, još ako se radi o ovoj prvoj vrsti onda stvarno nema smisla da se maltretiraš. Pogledaj po nalazima koja je vrsta, ili odi kod svog ginekologa da baci pogled.
luckystrike, čudno, mi ovdje smo obično hladni ko špricer dok čekamo betu, pogotovo tih zadnjih par dana. Štrikamo majice, sređujemo noktiće, …
Kaže uterus uredne konture i ehogenosti s intram. di subserozno sprije miom čvoro 8mm. Točno sam prepisala onda je taj prvi. Hvala, osvijetliš mi put 🌟
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Ja došla s pregleda. Čula sam srčekooneopisivo, svima vam to želim od srca. Malo me jedino muči što nemam neke simptome. Cice jesu nabrekle al nišsad spektakularno. Nadam se da će i dalje bit sve ok.
ajmeee kakva sreca bit ce sve super, nemaju sve iste simptome i sto opustenije,
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
Lucystrike dobrodosla🙂 jel pratis mene zadnjih dana? 😅 ja sam vracala 3dnevne mrve i od 10dnt smedjarim, danas je 20dnt.. testici su tamni, u dva navrata sam imala svjezu krv i to kad bi isla na wc, malcicu al dovoljno da mi se noge odsijeku..
Koliko toga ima, dal ti je kroz cijeli dan ili u navratima? Jedino sto ti mogu rec nakon dugogodisnjeg iskustva da je sve normalno, koliko god glupo zvucalo. I sama sam u istoj situaciji.. nadam se da ce na kraju biti sve u redu🤞🤞🍀
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Mareee jupiiii, cestitam na srceku❤️
Stani dobro ti to apsorbiras😁
Od sutra piski svaki dan na prvu mokracu, jedino tako ces znati☺️ Uzbudjena sam🙈
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ja došla s pregleda. Čula sam srčekooneopisivo, svima vam to želim od srca. Malo me jedino muči što nemam neke simptome. Cice jesu nabrekle al nišsad spektakularno. Nadam se da će i dalje bit sve ok.
Super, čestitam sretno 🤰👶🐘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Mareeejupiiii, cestitam na srceku❤️
Stani dobro ti to apsorbiras😁
Od sutra piski svaki dan na prvu mokracu, jedino tako ces znati☺️ Uzbudjena sam🙈
bas me nervira taj Chogaronn, stvarno ne znam kako izdrzat do bete, prestrasno.
Kako se ti osjecas?
Mara234, na dan kad si čula srce i da je sve u redu, ti se brineš što ne grliš školjku i što nemaš bolove?
Pa sad reci da mi žene nismo lude.
Super vijesti!
Kača, dakle nemaš šta brinuti, doktor je dobro rekao.
Ja imam ogromni ove druge vrste, ali su mi rekli da mi ga ne bi vadili prije nego odradim sve trudnoće. Jedan mi je liječnik jako otvoreno rekao - ako tokom operacije krene krvariti, oni će mi rutinski odstraniti maternicu, a onda sam tek nadrapala.
Radit će mi probleme, vjerojatno ću morati na carski, ali ne ugrožava trudnoću ni bebu. Imam i jedan prve vrste, duplo veći nego tvoj, na njega samo mahnu rukom.
💔💔💔
Meto kako je meni promaknula tvoja beta 💖💖💖 ajme supeeeer, ma neće ni to krvaruckanje vječno 💛💛
Ovdje u Os su prošli mjesec valjda svi ostali trudni,ostala sam bez ekipe u čekaonici, ali mislim si neću sklapati nova poznanstva kad ću i ja uskoro zbrisati 😎😂
I btw zašto uvijek imam muške nadimke , ah 🤷♀️
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji