Cure može li netko napisati nešto više o histeroskopiji? Jel vas to netko pošalje ili idete na svoju ruku? Imam miom od 9mm ali dok stalno govori da on ne smeta... Rade u IVFu 3000kn. Pa ako ne uspije razmišljam o tome 😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Tiina i Šmattan skoro pa PUPICE 🤰❤️ sretno! Aura sama odlučuješ koliko ti vraćaju, ostale puste do blastociste pa idu u kriopohranu. Joj cure kako ne osluškivati, mene već sad pere da mi je sve premirno 🤣 A tek 1dnt. Hvala Bogu u pon na posao. MTB kod tebe mora biti dobro i sad će pon ❤️🤰😘
Dr je jučer ugurao zraka u mene, evo od jučer ispuštam vjetriće, a možda je i od McD hrane😁😂
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Nina92 jesi 5+6 po zadnjoj menstruaciji ili po transferu? Ili se tebi poklapaju jedno i drugo točno?
Po zadnjoj menstruacije a doktor je napisao da je mrvica za dan napredna
E pitam jer je i meni slično.
Prošli utorak sam ja po transferu računala da sam 6+1 ali mi je doktor napisao 5+5 jer je tako po zadnjoj menstruaciji. Od uzbudjenja nisam ništa pitala.
Jučer sam onda po njegovoj logici trebala biti 6+5 a na uzv je pokazivalo da je beba 7+1 po veličini što je moja računica od transfera 😅.
Onda sam ja pitala doktora kako ćemo gledati da znam, on rekao da UZV najbolje to procjeni a i da bebe od FET-a znaju biti malo veće. I na kraju mi na nalaz napisao 7+1 po UZV a niže opet 6+5. 🤷
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Tiina i Šmattan skoro pa PUPICE 🤰❤️ sretno! Aura sama odlučuješ koliko ti vraćaju, ostale puste do blastociste pa idu u kriopohranu. Joj cure kako ne osluškivati, mene već sad pere da mi je sve premirno 🤣 A tek 1dnt. Hvala Bogu u pon na posao. MTB kod tebe mora biti dobro i sad će pon ❤️🤰😘
Dr je jučer ugurao zraka u mene, evo od jučer ispuštam vjetriće, a možda je i od McD hrane😁😂
Kod mene mali neki grčevi, ali ništa posebno 😁 Mc me satro 🍟🤣 Mozak radi na 100 🤯 i onda se sjetim one stare "OPUSTI SE" 😐
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Cure može li netko napisati nešto više o histeroskopiji? Jel vas to netko pošalje ili idete na svoju ruku? Imam miom od 9mm ali dok stalno govori da on ne smeta… Rade u IVFu 3000kn. Pa ako ne uspije razmišljam o tome 😁
Koja ti je vrsta mioma?
💔💔💔
cure koja danas imaju aspiracije, transfere i bete sretnooooo
Ruska uživaj na pregledu s Katarinom
______
na kojem programu i koja emisija je to sinoć bila o neplodnosti na TVu?
btw mog muža je upravo zvala med. sestra da je netko otkazao TESE postupak i da li on želi u petak PREKOSUTRA znači usrali smo se obadvoje hahaha
nije još izvadio nalaze za spolne bolesti pa nismo pristali i rekli da će se dogovoriti za 4.mjes.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
https://www.elle.hr/elle-active/izlozba-fotografija-endometrioza/
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Drage žene,
Nisam se dugo javljala ali sam sve pratila.
Prvo bih naglasila da sam iskreno suosjecala sa svim malim betama i svim mukama koje ste prolazile. Znajte da i kad se ne javljam suosjećam i bombardiran sa sretnim mislima.
Drugo sretna sam istinski za svaku od vas koje dobro napreduju u svojim PUPO danima i trudnocama 😍❤️ imam osjećaj kao da smo zajedno zeznuli ovaj svijet i da smo izvojevali malu pobjedu. Prelijeva se ta vaša sreća i na nas u pozadini... Neću nabrajati nikoga posebno... Znate tko ste 😍😘🤭
Vezano za moju proceduru - čekam mengu i kad dodje krećem u jedan polustimulirani preko HZZOa.
Od srca vam hvala što ste me pogurali da ne padnem u svom neuspjehu nakon mpo koji me iznenađujuće jako susnuo. Nadam se da će ubrzo doći menga i nadam se da u međuvremenu neću pokupiti koronu.
Hvala na preporukama za suplemente, dragi pije maca i l-arginine, ja maca prah i Prenatal te pijem vrkuta čaj. I sabirem misli za novi makar lagani postupak.
Držite se lavice ❤️
💃41, 🤺 40
1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️
MTBica mala se ubacila bahato 😂😂😂
Obično smislim što ću u Mekiću ali obično me ponese pa naručim od kave do pite 😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Hvala cure 💗💗 Ovdje dođeš ujutro i onda čekaš cca 2 sata odmrzavanje… Neće prije pola 11.. Dočekat ću ručak u bolnici 😳 morat ću izdržati glad i odbiti ga jer ne želim pokvariti krumpiriće hihi
Sretno svima danas 🌼 Imam osjećaj da je danas sretan dan 🌺🌺🌺
Sretno i neka se bebica uhvati 🤞💪
MajaRingeRaja baš mi je drago da si krenula dalje, želim ti sreću? Gdje ćeš ići u postupak i zašto ne puna stimulacija?
AuroraB ako danas radiš tu prohodnost, želim ti sreću i da sve dobro prođe 🤞❤️Ako te tješi, meni je to bilo skroz ok, malo neugodno, ali nije boljelo. Istu večer sam trčala utrku neku.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji