Mattan i Tina, sretno danas! 🤞
Dia, hvala na lijepim željama!😊
Dakle, ja ćem sutra papati 🍟!
Woooohoooo, to i četiri menija
💔💔💔
Miss, Manemoj drago mi je da ste vidjele svoje bebe i da je sve dobro. Samo dalje tako 🍀
Tina, Matkiša sretno na FET-u 🍀
Aura navijamo za svih 5 oplođenih! Pripazi na sebe i polako, puno pij i uzimaj hranu bogatu bjelančevina. Iako ih se 5 oplodilo, 14 folikula nije malo za tjelo, može biti i hiper, pati stanje… sretno 🍀
Meto staće ta smedjarenja, tvoja mrvica je jača od toga 😘
Luckystrike dobrodošla! MTB ti je sve već rekla, meni to dobro zvuči, sretno 🍀
Mara234 čestitam, ne brini za simptome 🍀
Cure ja upravo došla sa folikulometrije, endometrij 7,1mm, izbrojila je nekih 8 folikula oko 11-12 mm i 5-6 od oko 10-11 mm i to sve sa (kako ona kaže) homeopatskom dozom od 75 mg Pregoverisa. Nadam se da neće biti hiper i da ću imati svježi transfer, meni je to puno draže..
Šta kažete za endometrij, treba li mi cikla uopće?
Vadila sam i krv, jer sam ovisna kao neki ovdje 🙈 evo nalaza.
https://ibb.co/k678nsZ
Kako da dignem ove eritrocite i hematokrit? Stalno su niski.
Na njemačkom je ali mislim da je razumljivo.
Sretno svima 😘
Nada86 ja bih ti preporučila da si podigneš vitamin D jer ti je nizak iz perspektive MPO. Na nalazu ti piše da je 51 što se barem prema ovim našim laboratorijima računa kao niska količina tj. insuficijencija je od 25-74, a od 75-250 (referentni interval laboratorija Breyer) je kao dovoljna količina. Neki MPO doktori kažu da je idelano da bude oko 110- meni je bar tako rekao dr.Vrčić iz Petrove
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Miss, Manemoj drago mi je da ste vidjele svoje bebe i da je sve dobro. Samo dalje tako 🍀
Tina, Matkiša sretno na FET-u 🍀
Aura navijamo za svih 5 oplođenih! Pripazi na sebe i polako, puno pij i uzimaj hranu bogatu bjelančevina. Iako ih se 5 oplodilo, 14 folikula nije malo za tjelo, može biti i hiper, pati stanje… sretno 🍀
Meto staće ta smedjarenja, tvoja mrvica je jača od toga 😘
Luckystrike dobrodošla! MTB ti je sve već rekla, meni to dobro zvuči, sretno 🍀
Mara234 čestitam, ne brini za simptome 🍀
Cure ja upravo došla sa folikulometrije, endometrij 7,1mm, izbrojila je nekih 8 folikula oko 11-12 mm i 5-6 od oko 10-11 mm i to sve sa (kako ona kaže) homeopatskom dozom od 75 mg Pregoverisa. Nadam se da neće biti hiper i da ću imati svježi transfer, meni je to puno draže..
Šta kažete za endometrij, treba li mi cikla uopće?
Vadila sam i krv, jer sam ovisna kao neki ovdje 🙈 evo nalaza.
https://ibb.co/k678nsZ
Kako da dignem ove eritrocite i hematokrit? Stalno su niski.
Na njemačkom je ali mislim da je razumljivo.
Sretno svima 😘Nada86 ja bih ti preporučila da si podigneš vitamin D jer ti je nizak iz perspektive MPO. Na nalazu ti piše da je 51 što se barem prema ovim našim laboratorijima računa kao niska količina tj. insuficijencija je od 25-74, a od 75-250 (referentni interval laboratorija Breyer) je kao dovoljna količina. Neki MPO doktori kažu da je idelano da bude oko 110- meni je bar tako rekao dr.Vrčić iz Petrove
Sorry, sad tek vidim da je jedinica mjere u tvojim nalazima ug/l. Zanemari, onda je ok 😀
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
Nina985 hvala ti. Da, ovdje su druge jedinice, sa vitaminom D sam zadovoljna. Nadam se da ce odigrati svoju ulogu u svemu.
Tebi isto drzim fige na najjace, da prezivis nekako narednih 10-ak dana i ugledas najdeblju crtu
Pozdrav!
Nova sam tu i evo suprug i ja radimo na bebaču već godinu dana. Imam pcos,nerednovne cikluse skroz bez terapije. E sad pošto me je ginekolog šopao samo duphastonom stalno a meni je sve isto bilo,nema ovulacije,menstruacija redovna jedino uz tablete prestala sam s tim,i trenutno nisam na ničem.
Nije mi dao neki drugi izbor baš. Uglavnom ja sam sebi uzela Gynositol i evi taman krenula s tim. Zanima me dal je koja od vas uzimala to i kakva su iskustva s tim. Jel nekome pomoglo možda da izregulira ciklus,da dođe do ovulacije pa tako i do začeća?
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Djevojke molim vas pomoc. Koliko dana imam pravo na bolovanje u vezi postupka ? Imam li ako ostanem trudna pravo dok djetetu ne pocnu otkucaji srca, ukoliko bih ga otvorila vec pri prvom ultrazvuku u mjesecu u kojem se spremam za postupak?
LaVi, ovdje su uglavnom hardcore djevojke, koje već idu na tempirane odnose, inseminacije ili postupke.
Iskreno, ja bih kad već ne ide preko godinu dana (nisi napisala koliko imaš godina) napravila cijelu obradu i otišla na konzultacije kod nekog MPO specijalista. Pročitaj prve tri stranice teme, tamo ti puno toga piše.
Lindsay von Bica, koliko ja znam, imaš pravo na bolovanje do bete. Nakon toga možeš tražiti komplikacije kad se potvrdi klinička trudnoća (kucanje srca).
💔💔💔
Cure ja stvarno ne stignem sve popratiti. Jedva sa sjednem kroz dan 🙄🙄 a voljela bi biti u toku.. da li postoji neka aplikacija ili nesto da mrvi olaksa stvar.. i obavijesti il nesto..
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Nina985 hvala ti. Da, ovdje su druge jedinice, sa vitaminom D sam zadovoljna. Nadam se da ce odigrati svoju ulogu u svemu.
Tebi isto drzim fige na najjace, da prezivis nekako narednih 10-ak dana i ugledas najdeblju crtu
Ti onda imaš savršen D vitamin.😉 Nadam se da će ti ovaj put biti dobitni🤗🤗. Ja sam ovaj put baš najnestrpljivija. Sljedeći četvetak mi se čini tako daleko
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
Sortiraj odgovore
Najstariji