Pozdrav!
Nova sam tu i evo suprug i ja radimo na bebaču već godinu dana. Imam pcos,nerednovne cikluse skroz bez terapije. E sad pošto me je ginekolog šopao samo duphastonom stalno a meni je sve isto bilo,nema ovulacije,menstruacija redovna jedino uz tablete prestala sam s tim,i trenutno nisam na ničem.
Nije mi dao neki drugi izbor baš. Uglavnom ja sam sebi uzela Gynositol i evi taman krenula s tim. Zanima me dal je koja od vas uzimala to i kakva su iskustva s tim. Jel nekome pomoglo možda da izregulira ciklus,da dođe do ovulacije pa tako i do začeća?
Gynositol je dobar izbor, može ti pomoć , al uz uzimanje 2 vrećice na dan . Rezultat možeš očekivati tek nakon tri mjeseca pa nadalje za posc.
Da pomaže. Bilo bi dobro da napraviš po MTB savjetu cijelu obradu. Mozda i mužu treba pomoć ,malo pogurat.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Transfer obavljen, sad cekanje
Da li je koja nakon transfera od vas malo krvarila, kad sam se obrisala rozkasti trag ostao .. i da li je koja davala sebi inekcije clexane za trombozu.. moram svaku vecer dati si jednu... i veceras moram dati brevacitid 1500 i u subotu takoder brevacitid...
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Cure radila sam ko stroj zadnjih dana a vi ste se bas raspisale! Svima šaljem ljubav, čestitam na betama, curama na FET-u puno srece, mira i strpljenja❤️
Cini mi se da mene opet napada neka cista, opet osjecam pritisak i bol kao u stimulciji😬 na zescem sam dopingu i nadam se stimulaciji kroz 15 dana 🥳 Fali mi osjecaj koke nesilice koja jedva hoda putem🤓
LaVi ja imam pcos i gynesitol je bomba, napravio je drasticnu promjenu, ali tek nakon kojih 5 mj. Doduse uzimala sam jednu vrecicu dnevno. Vidi sto je s muskim faktorom, krenite u obradu i sretno!
Transfer obavljen, sad cekanje
Da li je koja nakon transfera od vas malo krvarila, kad sam se obrisala rozkasti trag ostao .. i da li je koja davala sebi inekcije clexane za trombozu.. moram svaku vecer dati si jednu… i veceras moram dati brevacitid 1500 i u subotu takoder brevacitid…
Krvarenje je normalno. Samo ne bi trebalo dugo trajati.
Ja si dajem Clexane svaku večer prije spavanja. Malo je tupa igla Stavi led na kožu prije i poslije, iglu vrtiš kao stvrdlo da uspiješ probiti kožu
istiskuješ jako polako.
Meni je u prvoj turi zrak bio zapeo negdje pri početku šprice, trebalo mi je vremena da shvatim da trebam snažno protresti da bi završio na vrhu - gdje i treba biti, da protisne cijeli lijek u tebe.
Pitaj za bilo što ako te buni.
Vidim, dobila si i boostere. Lijepo se brinu za tebe. Jedino je problem što ovako nećeš moći piškiti testiće rano, to ti je HCG
Neeeego, nisi rekla najbitnije. Krumpirići?
💔💔💔
Pozdrav iz Samobora 🙊🐕🍰
https://ibb.co/VqTVwwx
Koji slatki pesonja. Doduše, malo tužni pogledić ima jer ti guštaš ko prase, a pesonji niš
Jesu tople?
💔💔💔
Pozdrav iz Samobora 🙊🐕🍰
https://ibb.co/VqTVwwx
Prvo sam peseka skuzila 😍 hahaha
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Bokić cure.
Sretno svima danas 🤞🤞🤞
Ja sam vadila Betu danas, i naravno kako smo već ustanovili, manja je od 2,tako da idemo dalje. Sad čekam da mi se javi moja ginekologija iako već znam za daljnju terapiju, ali bi ju ja malo mjenjala, jer mi se taj klomifen cini kao gubitak vremena.
Malo sam tužna, razočarana, nezz ni ja sta me sad sve pere od osjećaja, ali idemo dalje 💪💪💪
👱♀️ 30, 🙆♂️ 33
Spermiogram uredan, ja sam imala laparoskopiju jajovoda, utvrđeno da desni radi, lijevi ne. Pol. Jajnici.
15.2 idem na ultrazvuk i folikumetriju
duphastone od 10-20dana
klomifen (3-8 dana)
2/21 IVF/ET
MTB kako si ti? Jel jos uzivas u narančama? 🍊
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav!
Nova sam tu i evo suprug i ja radimo na bebaču već godinu dana. Imam pcos,nerednovne cikluse skroz bez terapije. E sad pošto me je ginekolog šopao samo duphastonom stalno a meni je sve isto bilo,nema ovulacije,menstruacija redovna jedino uz tablete prestala sam s tim,i trenutno nisam na ničem.
Nije mi dao neki drugi izbor baš. Uglavnom ja sam sebi uzela Gynositol i evi taman krenula s tim. Zanima me dal je koja od vas uzimala to i kakva su iskustva s tim. Jel nekome pomoglo možda da izregulira ciklus,da dođe do ovulacije pa tako i do začeća?
I ja imam pcos, doduše meni su ciklusi uredni i hormoni su mi u balansu, ali zbog pcos-a nemam uvijek ovulaciju i kvaliteta jajnih stanica je dosta loša. U stimulaciji dobijem i do 15 jajnih stanica, ali više od pola ih ne bude zrelo, a ovo ostalo jedva da se i oplodi nešto. Sada sam dobila CHIROFOL 500 i to bih trebala piti barem 2 mjeseca prije iduće stimulacije. To je nešto slično Gynositolu jer sadrži taj inositol koji je glavni faktor u liječenju policističnih jajnika, ali je novo na tržištu pa ga valjda zato guraju. Ja polažem velike nade u taj pripravak!
Koliko čujem uokolo cure sa pcos prije ili kasnije ipak zatrudne, tako da mislim da imaš razloga biti optimistična, ali treba biti uporan.
Ja 34g, AMH 58pmol/L, pcos, losa kvaliteta js.
On 39g, asthenozoospermia
1. 6/2020, IUI, femara, polik. IVF - neg beta
2. 7/2020, IUI, femara, polik. IVF - neg beta
3. 9/2020, ICSI, menopur, brevactid, polik. IVF, 2 ET 3. dan - poz beta, spontani pobačaj :(
4. 1/2021, IVF, sv. Duh, pergoveris, 1 ET 3. dan - neg. Beta
5. 2/2021, IVF prirodni ciklus, sv Duh - promasena ovulacija
6. 3/2021, IVF prirodan ciklus, sv Duh - nema ovulacije
Bokić cure.
Sretno svima danas 🤞🤞🤞
Ja sam vadila Betu danas, i naravno kako smo već ustanovili, manja je od 2,tako da idemo dalje. Sad čekam da mi se javi moja ginekologija iako već znam za daljnju terapiju, ali bi ju ja malo mjenjala, jer mi se taj klomifen cini kao gubitak vremena.
Malo sam tužna, razočarana, nezz ni ja sta me sad sve pere od osjećaja, ali idemo dalje 💪💪💪
aria2019, baš mi je žao.
Ako ti se ne sviđa terapija, a ginekologica ne želi mijenjati (to je MPO specijalka ili "obična" ginekologica??), znaš da je možeš mijenjati za nekog razumnijeg?
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji