MISS
MTBica će javiti detalje za 🌲🌲🌲 na vrijeme. Biti će potrebno imati gmail radi komunikacije. Pravi, anoniums . koji god vam paše!
oharascarlett14@gmail.com
MISS krasne vijesti 🥰
Pokopčala sam sad to s bolovanjima , znači sve dok smo u postuoku može biti A0 tj. bez dijagnoze al čim je beta pozitivna mora ić komplikacije u trudnoći. Jbg to je baš nezgodno kod ranih trudnoća i kad ne znaš kak bu ispalo. 😏
Jedino mi nije jasno ovo neke cure kaj si pisale da su im za bolovanje za postupke pisali šifru neplodnosti.
To fakat nije ok. 😔 Baš zbog toga i postoji taj A0 da se zaštiti privatnost.
Evo ja baš išla gledati sve moje doznake od kad sam krenula u postupak i na svima je A0, jedino što piše da ih daje ginekolog na pecatu ali ako će tako detaljno ići gledati onda stvarno..
Inače cure, ako radite u malo većim firmama provjerite ali ja imam pravo na 10 slobodnih dana za prenatalne preglede i to mi se plaća kao da sam bila na poslu. Pa da ne trošite bezveze godišnji ili bolovanja na početku za to.. pišem jer i kod mene u firmi dosta žena uopće ne zna za to. Brat mi je rekao npr da kod njega u firmi i muževi imaju pravo na slobodan dan kad žena ide jer mogu ići kao pratnja.
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Miss jako mi je drago da je pregled prošao super i da se hematom smanjuje 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Bome tipkate li tipkate, sad ce mi jos mtb rec da sporo slovkam😛
Women dobro si natipkala sinoc😁 bit ce sve u redu, ako i budes trebala pred kraj T ostati u bolnici, po meni nekako sigurnije u slucaju bilo cega.. sad o tom ne misli, baci negdhe iza tu mogucnost i o tom ako i kad bude trebalo. Sad gustaj u nekom tamo zelju, zamisli da mirisi na cokoladu i malinu i gustaj🙈😘😘
Pupo-lice sretno🤞🤞🍀❤️
Blacksheep bojim se da ces zavrsiti na posebnoj listi😂😂
stani hoces da te lazem ili istinu🙈 choragon meni ostaje 8-9d u krvi🤦♀️ Bojim se da za tebe nema testica sad nekoliko dana 🙈
Ja sam sve pozaboravljala jer sam zbog miss zasuzila i presretna sam da se hematom toliko smanjio. Vjerujem da ce ti sad biti lakse podnijeti i te kruzne ligamente i sve bolove jer ste ti i tvoj malisa uspjeli! ❤️ I nemoj se forsirati sad☝️
Sto se tice mog smedjarenja (jesam dosadna vise🤦♀️) ono je stalno prisutno, jel i kod tebe bilo tako ili kako koji dan. Ne mogu procijenit koliko ga ima zapravo jer se brisem svako 5min.. (nadalice😘😘)
Manemoj jeeeej, bravo za uzv 🥰
MilaSt😘
Sbjelis 😂😂 disiiii zeno, disiiii😁
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Hvala cure ! Puno mi znaci vasa podrska,ja se nadam da dolazi malo mirnije razdoblje. .
Meto i ja sam trcala u wc svako 5 min to gledat , sve znam, meni je bilo uvijek na obrisima papirom i uvijek malo na ulosku i tako svaki dan tako da ne brini..stat ce to .
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Miss wuuuuhhhhuuuu 🥳🥳🥳 drago mi je zbog tebe da je sve u redu sa bebicom i sa hematomima 😊😊
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
MISS krasne vijesti 🥰
Pokopčala sam sad to s bolovanjima , znači sve dok smo u postuoku može biti A0 tj. bez dijagnoze al čim je beta pozitivna mora ić komplikacije u trudnoći. Jbg to je baš nezgodno kod ranih trudnoća i kad ne znaš kak bu ispalo. 😏
Jedino mi nije jasno ovo neke cure kaj si pisale da su im za bolovanje za postupke pisali šifru neplodnosti.
Evo ja baš išla gledati sve moje doznake od kad sam krenula u postupak i na svima je A0, jedino što piše da ih daje ginekolog na pecatu ali ako će tako detaljno ići gledati onda stvarno..
Inače cure, ako radite u malo većim firmama provjerite ali ja imam pravo na 10 slobodnih dana za prenatalne preglede i to mi se plaća kao da sam bila na poslu. Pa da ne trošite bezveze godišnji ili bolovanja na početku za to.. pišem jer i kod mene u firmi dosta žena uopće ne zna za to. Brat mi je rekao npr da kod njega u firmi i muževi imaju pravo na slobodan dan kad žena ide jer mogu ići kao pratnja.
Baš sam sad čitala zakon. Trudnica ima pravo na 1 dan dopusta mjesečno tijekom trudnoće za prenatalne preglede, a sad ne znam jel poslodavci uračunavaju taj dan i dok smo još u postupcima - to valjda ovisi od firme do firme. Ja nisam svoje dosad nikad slobodan dan, izašla bih za vrijeme radnog vremena obaviti sve što trebam i kasnije bih nadoknadila te sate ostajući duže na poslu u narednim danima.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
MISS krasne vijesti 🥰
Baš sam sad čitala zakon. Trudnica ima pravo na 1 dan dopusta mjesečno tijekom trudnoće za prenatalne preglede, a sad ne znam jel poslodavci uračunavaju taj dan i dok smo još u postupcima - to valjda ovisi od firme do firme. Ja nisam svoje dosad nikad slobodan dan, izašla bih za vrijeme radnog vremena obaviti sve što trebam i kasnije bih nadoknadila te sate ostajući duže na poslu u narednim danima.
Da imas pravo, to meni tekla moja gin opce prakse, najavis malo ranije poslodavcu i to bude placeno kao da si radila, i tako svaki mjesec.
Bome tipkate li tipkate, sad ce mi jos mtb rec da sporo slovkam😛
Women dobro si natipkala sinoc😁 bit ce sve u redu, ako i budes trebala pred kraj T ostati u bolnici, po meni nekako sigurnije u slucaju bilo cega.. sad o tom ne misli, baci negdhe iza tu mogucnost i o tom ako i kad bude trebalo. Sad gustaj u nekom tamo zelju, zamisli da mirisi na cokoladu i malinu i gustaj🙈😘😘
Pupo-lice sretno🤞🤞🍀❤️
Blacksheepbojim se da ces zavrsiti na posebnoj listi😂😂
stani hoces da te lazem ili istinu🙈 choragon meni ostaje 8-9d u krvi🤦♀️ Bojim se da za tebe nema testica sad nekoliko dana 🙈
Ja sam sve pozaboravljala jer sam zbog miss zasuzila i presretna sam da se hematom toliko smanjio. Vjerujem da ce ti sad biti lakse podnijeti i te kruzne ligamente i sve bolove jer ste ti i tvoj malisa uspjeli! ❤️ I nemoj se forsirati sad☝️
Sto se tice mog smedjarenja (jesam dosadna vise🤦♀️) ono je stalno prisutno, jel i kod tebe bilo tako ili kako koji dan. Ne mogu procijenit koliko ga ima zapravo jer se brisem svako 5min.. (nadalice😘😘)Manemojjeeeej, bravo za uzv 🥰
MilaSt😘Sbjelis 😂😂 disiiii zeno, disiiii😁
Meto i meni se čini... 😏 Al u moju obranu, friško sam ovdje i usporena od odmaranja. Evo, iako možda poziv više ne vrijedi za mene, usudit ću se dodati znakoviti datum u potpis. 😇
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Meto trudničica, kako si? ❤️
BlackSheep za sada samo generacija ima 🌲🌲🌲
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji