Meni je do prvog uzva bila šifra A0, a kad je uzvom potvrđena trudnoca su me odmah prebacili na komplikacije. Znači od 5+1….jer je meni na doznakama pisalo A0, ali oni su me u sustavu vodili kao ženska neplodnost i onda su rekli da sad kako je potvrđena trudnoća me ne mogu više voditi pod tom širom već moram na komplikacije. Jer onda se i naknada drugačije obračunavao i sve…
Tiki meni nije problem reci da sam išla na mpo i ja kažem to, ali na početku trudnoće nisam htjela da itko zna ni za mpo ni za trudnoću jer baš kao što Magnolia kaže, ako se ne daj Bože, desi nešto loše, htjela sam biti na miru od svih a ne da me netko ispituje kako sam, kako se to desilo i sl. A grozno je što nam je pravo na to oduzeto tim doznakama i komplikacijama… Jedini način za sačuvati to od svih je ići raditi.
Krivo, meni je u sustavu pisalo liječenje neplodnosti, ne ženska neplodnost. Ali ugl, ne možeš se liječiti os neplodnosti trudna pa su me morali zbog izdavanja lijekova (utrogestan, folna, estrofem) prebaciti na komplikacije odmah.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTB, ni nama, nismo htjeli nikome, roditeljima, frendovima kumovima, apsolutno nitko nezna, jer mi tako želimo, i za spontani nisu znali, onak sama sam sve to doma odradila, takvi smo tipovi jednostavno, jer ne volim telefonske pozive rodbine, pa zabrinutost, pa kako ste svaki dan..itd itd.
Sve razumijem, suosjećam
💔💔💔
Aura super broj. Sretno!
Kaća i Nina985 PUPO! Navijamo za vas! Sretno!
I meni je pisala šifra AO.
Ja sam rekla samo sestri. Ne želim da svi znaju ni na poslu ni prijatelji ni obitelj. Onda ispituju i onda mi je još gore. Ovako nitko nije znao i idemo dalje (samo sestra). Udavili su me kad sam imala spontani.znam da ne misle ništa loše,ali mi se ne da na to prisjećati i kao papagaj.
Meni ne treba ničije sažaljenje,imam vas ,muža i sestru i to mi je dovoljno. Ne da mi se ljudima objašnjavati.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
blacksheep, ne sramotiš se već si očito trudna. Događa se.
black_pearl, aaaa, ne ide to samo tako. Sad si se upecala, sad si naša.
Reci nam štogod o sebi.
Ruska1986, je li vidiš ti to. Mislim, budimo realni, samo je jedna manemoj.
Ali ovo isto stvarno nije u redu.
💔💔💔
Tuma ma kuzim. Kod mene na poslu je to jednostavnije kad nas 5 od 15 na odjelu ide na mpo. Međusobno smo se i bodrile i davale savjete i sl. Da sam htjela ne reci, lako bih to rijesila, jer sam na bolovanju od pocetka pikanja i mogla sam samo reci da sam bolesna. Stvar je u tome da neki gin ne zele otvarati bolovanja pod osnovnom sifrom vec otvore pod sifrom kako je, al to je do njih ne do nas. Nazalost.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
blacksheep, GK = Gorski Kotar.
anavi985, pa sad su ti nalazi bolji.
Ljubomorna sam kako si lijepo smanjila LH.
Ruska1986
Ajmeee ja sam mislila da to znači ginekološka kontrola, mislila sam već imaš termine kao hahahaha 🤣🤣🤣🤣
Umiiiiiiiiiiiiiiiiiiiireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂❤😂😂
G I N E K O L O Š K A.
K O N T R O L A
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😉✌☝❤
oharascarlett14@gmail.com
Ruska1986
Ok, znači ti ideš u GK 17.4. nekim povodom? Drago mi je, lijepi je GK. A kakve veze to ima s nama ostalima? 😂 Zbilja ne kužim
Ova je već opako trudna
Molim dobrovoljca da joj pomogne.
NE BjeliS, Ruska1986 i ostale zlice od opake.
Neka fina lavica, kao npr ericaa.
Umiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiireeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂☝😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😎😂😂😂😂😂😂😂😂😂🍹😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂💃😂😂😂😂😂😂❤😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😎😎
Ruska1986
Ok, znači ti ideš u GK 17.4. nekim povodom? Drago mi je, lijepi je GK. A kakve veze to ima s nama ostalima? 😂 Zbilja ne kužim
Ova je već opako trudna
Molim dobrovoljca da joj pomogne.
NE BjeliS, Ruska1986 i ostale zlice od opake.
Neka fina lavica, kao npr ericaa.
😂😂😂 Ok, ja se više nećem sramotit, a možda me prosvijetli neka dobra duša.. 🥺
😂😂😂
❤
😁
Vrlim te
😉
😘
✌
Ruska1986
Ajmeee ja sam mislila da to znači ginekološka kontrola, mislila sam već imaš termine kao hahahaha 🤣🤣🤣🤣
Umiiiiiiiiiiiiiiiiiiiireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂❤😂😂
G I N E K O L O Š K A.
K O N T R O L A
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😉✌☝❤
Suti ubit ce me MTB 🤫
Sortiraj odgovore
Najstariji