Danas sam razgovarala sa biologom… odmrzlu si mi jucer dva smrzlica, oba su se dobro podjelila i sutra u 11 transfer … nije mi rekla da li idem sa punim mjehurom ? Da li netko zna, prepostavljam da da..
To ti ovisi od doktora do doktora, kako preferira. Znam da je za deblje cure bolje da imaju pun jer se onda bolje vidi.
Meni su svaki put rekli da dođem sa polupunim - u smislu da se ne natankavam vodom, ali da ni ne piškim neposredno prije. Najbolje ti je ponijeti pola litre vode sa sobom u bočici i pijuckati dok čekaš transfer.
U pravu si budem ponjela.. hvala ti
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Inače cure.. u FB grupi sam kad sam tražila smedjarenje 😅 naišla na curu kojoj je beta bila negativna a ona prije radila test i taj dan ga ponovo napravila i crta debela da ne može biti deblja. Zvala lab ili išla ponovo i ispala brutalna beta. Valjda su ili greškom poslali krivoj osobi ili krivi nalaz 😱😱😱
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Evo me nazad iz šetnje. Ovo sunce ima nešto protiv mene, ja izađem, ono zađe.
Kupila kisele krastavce.Ruska1986, vidiš ti tu BjeliS, pukla ko kokica.
Miss, tek sad mogu detaljnije. Jako jako jako jako sam sretna što su nalazi dobri i što hematomčić nestaje. Tvoj dečkić je pravi herkul. I super je da je muž mogao biti s tobom.
Nego, kako ćeš ti sad 3 tjedna bez pregleda : ovisnica :blacksheep, ti 17.4. samo kreni u nekom smjeru, stići ćeš kad tad.
Meto, ti si trudna, ti smiješ biti spora.
Navijam da je to tvoje smeđarenje samo znak tvojih hiperaktivnih blizanaca. Da je nešto gadno, vjerojatno bi imala oštre, jake bolove i puno svježe krvi. U srijedu ćemo sve znati.
Hvala na ispravku mog datuma, vidi se ko prati!
Pa to nije problem, ja to često tako samo krenem.. na kraju završim na super mjestima. 😉
Eto vidiš, onda nema brige.
Nego ozbiljno - nismo ništa dogovarale, sve je krenulo kao zafrkancija, pa je nas par reklo da bi mi to stvarno, pa sam ja odlučila puknuti jedan datum koji nije ni preblizu ni predaleko da si ljudi stignu rezervirati taj dan a da sve ne ostane samo na priči i maštariji. A dalje ćemo se dogovoriti u detalje desetak dana prije - gdje točno, kako ćemo do tamo, gdje ćemo povraćati po putu i tako to
💔💔💔
Evo mojih brojki s prvog uzv-7.DC (primam Ovaleap 225 od 3.DC): desni 10,10,11; lijevi 11,10,10, endometrij 6.8mm. Kako vam se čini?
Vezano za bolovanje, moja priča je tu filmska. 3 tjedna prije MPO-a sam najavila bolovanje (mala firma, svi složni, to mi se činilo najbolja i najjednostsvnija opcija), a onda 5 dana nakon objave dobila otkaz iz vedra neba.🥺 Bila sam u šoku neko vrijeme, ali više manje sam se uspjela smiriti jer stres je ono što mi sad najmanje treba. Kako mi je bivši šef rekao, sad ti se najvažnije fokusirati se na MPO, mislim si: " da, hvala ti na brizi i podršci". 😖 Razočarala sam se jako, ali zato su mi obitelj i prijatelji, kao i vaša (naša) snaga podrška i borimo se dalje.🙂🥰
Veličine su idealne, endo ti je mrak.
Što se broja tiče, ne znam koji ti je inače broj antralaca i AMH pa ne mogu znati je li to za tebe dobro ili nije.
Malo crnog humora: sad imaš godišnjeg koliko hoćeš.
Baš su seronje, mamicu im ljubim. Jesu ti dali otpremninu barem?
💔💔💔
Ivona0703, imali smo ovdje primjera gdje su bete rasle pa padale. Bitno je ispratiti betu do kraja. Ne možemo znati da li je izašlo sa krvarenjem, to je sad sve dosta sitno i teško je vidjeti, zato se prati beta. Iskreno, čudno je da ti je na 580 uopće vidjela gestacijsku, ona se vidi tek na 1000-1200.
manemoj, ubila bih ih, UBILA!!!
Ionako razmišljam da pronađem i zapalim tvornicu od Gravignost, ovo bi zahtijevalo još dramatičnije mjere.
💔💔💔
Evo mojih brojki s prvog uzv-7.DC (primam Ovaleap 225 od 3.DC): desni 10,10,11; lijevi 11,10,10, endometrij 6.8mm. Kako vam se čini?
Vezano za bolovanje, moja priča je tu filmska. 3 tjedna prije MPO-a sam najavila bolovanje (mala firma, svi složni, to mi se činilo najbolja i najjednostsvnija opcija), a onda 5 dana nakon objave dobila otkaz iz vedra neba.🥺 Bila sam u šoku neko vrijeme, ali više manje sam se uspjela smiriti jer stres je ono što mi sad najmanje treba. Kako mi je bivši šef rekao, sad ti se najvažnije fokusirati se na MPO, mislim si: " da, hvala ti na brizi i podršci". 😖 Razočarala sam se jako, ali zato su mi obitelj i prijatelji, kao i vaša (naša) snaga podrška i borimo se dalje.🙂🥰
Odlični!!
oharascarlett14@gmail.com
Danas sam razgovarala sa biologom… odmrzlu si mi jucer dva smrzlica, oba su se dobro podjelila i sutra u 11 transfer … nije mi rekla da li idem sa punim mjehurom ? Da li netko zna, prepostavljam da da..
Da!
Nemoj pretjerat, ali mora biti nešto u mjehuru jer bolje vide na UZV.
oharascarlett14@gmail.com
Što se broja tiče, ne znam koji ti je inače broj antralaca i AMH pa ne mogu znati je li to za tebe dobro ili nije.
Drago mi je čuti da ide u dobrom smjeru!
AMH mi je 15.80 pmol/L. Antralci, ne znam sto bi to bilo?😳
Da, dobit cu otpremninu i onda imam s Hzz-a pravo na naknadu par mjeseci. Svakako, najviše me pogodilo to što nikad nisam mislila da bih to mogla doživjeti, pogotovo ne na ovom poslu.
Ugl. i muž mi zavidi što ću imati lijepo ljeto.😁
Baš što se kaže: Nije svako zlo za zlo! Možda mi se prolaktin spusti kad smanjim stres od posla!
Trebam samo sve dobro iskalkulirati s naknadama, bolovanjima, porodiljnim ako bude tj.da izvučem najbolje što mogu od toga.
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Pozdrav! Pokušavam vas redovito citati, ali prebrze ste za mene. Cestitam svim curama koje imaju pozitivne testice i iscekuju svoju djecicu, a ostalim zelim da im se isto ostvari sto prije. Oprostite ako je tema vec bila naceta, ali je li se itko cjepio protiv korone i sto mislite o tome -da ili ne dok su u tijeku IVF, UIU?
Drago mi je čuti da ide u dobrom smjeru!
AMH mi je 15.80 pmol/L. Antralci, ne znam sto bi to bilo?😳
Da, dobit cu otpremninu i onda imam s Hzz-a pravo na naknadu par mjeseci. Svakako, najviše me pogodilo to što nikad nisam mislila da bih to mogla doživjeti, pogotovo ne na ovom poslu.
Ugl. i muž mi zavidi što ću imati lijepo ljeto.😁
Baš što se kaže: Nije svako zlo za zlo! Možda mi se prolaktin spusti kad smanjim stres od posla!
Trebam samo sve dobro iskalkulirati s naknadama, bolovanjima, porodiljnim ako bude tj.da izvučem najbolje što mogu od toga.
Ajme, baš grozno za otkaz, žao mi je. Koji "asshole" od šefa i firme, baš divna podrška za MPO. Kao što kažeš, svako zlo za neko dobro. Sad se možeš fokusirati na sebe i posvetiti si vrijeme da si središ hormone
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Sortiraj odgovore
Najstariji