Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    16. Ožujak 2021. 16:49

Meni je dr. uvijek pisala bolovanje pod sifrom A0 kad sam isla u postupke, ali cim se otvore komplikacije mora biti sifra G0, zbog hzzo- a i ostvarivanja prava na naknadu. Inace, ja svoje doznake saljem mailom direkt u obracun place, a gin mi posalje u hzzo. Mi smo mali kolektiv na poslu i 50% nas je u mpo vodama tako da nisam imala to potrebu ni skrivati. Za drustvene mreze se slazem, nemam potrebu to objavljivati tamo javno. Tko skuzi da sam teudna nek skuzi, mi smo rekli samo roditeljima, sestrama i kumovima. Sad se vise ne mogu skrivat jer mi se trbuh vidi, ali me nitko nista puno ne ispituje. Sto mi je drago. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Rora8290
    16. Ožujak 2021. 16:50

🌼TiKi🌼

Meni je dr. uvijek pisala bolovanje pod sifrom A0 kad sam isla u postupke, ali cim se otvore komplikacije mora biti sifra G0, zbog hzzo- a i ostvarivanja prava na naknadu. Inace, ja svoje doznake saljem mailom direkt u obracun place, a gin mi posalje u hzzo. Mi smo mali kolektiv na poslu i 50% nas je u mpo vodama tako da nisam imala to potrebu ni skrivati. Za drustvene mreze se slazem, nemam potrebu to objavljivati tamo javno. Tko skuzi da sam teudna nek skuzi, mi smo rekli samo roditeljima, sestrama i kumovima. Sad se vise ne mogu skrivat jer mi se trbuh vidi, ali me nitko nista puno ne ispituje. Sto mi je drago.

E hvala ti na info, ja cu onda reći ak mi bude trebalo da pise A0.

blacksheep
    16. Ožujak 2021. 16:53

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

blacksheep

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

blacksheep, GK = Gorski Kotar.

anavi985, pa sad su ti nalazi bolji.
    Ljubomorna sam kako si lijepo smanjila LH.

Ruska1986

Ok, znači ti ideš u GK 17.4. nekim povodom? Drago mi je, lijepi je GK. A kakve veze to ima s nama ostalima? 😂 Zbilja ne kužim

Ova je već opako trudna
    Molim dobrovoljca da joj pomogne.
    NE BjeliS, Ruska1986 i ostale zlice od opake.
    Neka fina lavica, kao npr ericaa.

😂😂😂  Ok, ja se više nećem sramotit, a možda me prosvijetli neka dobra duša.. 🥺
    😂😂😂

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

black_pearl
    16. Ožujak 2021. 16:53

Maybebaby

Pozdrav

Suprug i ja idemo 8.3. u bolnici u Sveti Duh, ali problem je sto sam cula za doktoricu Pevelić Turudić sve samo ruzno, nista lijepo. Sad sam jako nesretna i hvata me panika,i jos mi nisu rekli nista da napravimo od papira nego samo sto imamo. Suprug ima napravljen spermiogram, a ja imam samo papu… Pa bi vas molila tko ide u bolnicu Sveti Duh i kod ove doktorice dali mi moze reci svoje iskustvo. Hvala svima 🤗

Ja sam na sv. Duhu od 12. mjeseca 2020 i kod doktorice Turudić. Inače sam jako osjetljiva kad su u pitanju doktori, ali za doktoricu Turudić nemam prigovora.
    Znala sam doći ovako kad mi je bilo usput i tražit termin kod doktorice, a doktorica bi me primila odmah isti tren da ne gubim ciklus. Rijetko gdje sam naišla na takvu susretljivost. Doktorica mi jedino malo djeluje užurbano, kratka je i direktna, ali možeš ju pitati što god, na sva pitanja odgovara. Mislim da se nemaš čega bojati, u dobrim si rukama! Vidim da si tek na početku, trebat će ti još jako puno papira i pretraga, ali samo hrabro i sretno!

Ja 34g, AMH 58pmol/L, pcos, losa kvaliteta js.
    On 39g, asthenozoospermia
    1. 6/2020, IUI, femara, polik. IVF - neg beta
    2. 7/2020, IUI, femara, polik. IVF - neg beta
    3. 9/2020, ICSI, menopur, brevactid, polik. IVF, 2 ET 3. dan - poz beta, spontani pobačaj :(
    4. 1/2021, IVF, sv. Duh, pergoveris, 1 ET 3. dan - neg. Beta
    5. 2/2021, IVF prirodni ciklus, sv Duh - promasena ovulacija
    6. 3/2021, IVF prirodan ciklus, sv Duh - nema ovulacije

Ruska1986
    16. Ožujak 2021. 16:57

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

Znas sta sam ja skuzila? Da one tebe uopce ne prate 🙄 ti si pisala vec par puta da je to Gorski Kotar, a one opet nist.. mislim, ne znam... Ako ovakvo ponasanje od ostalih sudionica, koje ne prate(ocito), ne zasluzuje neku novu crnu listu, ja ne znam sta zasluzuje 🤷🏻‍♀️👻 zao mi je tebe jer ti planiras tamo ic i povracat po svima njima, a one tako 😔😔

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Marta82
    16. Ožujak 2021. 17:00

Leia2.0

Jutro cure, trebam iskusno misljenje. Meni je jucer prijepodne pocela menga, barem sam mislila da je. Prije toga sam imala dva dana glavobolju i krizobolju i jucer se svemu tome pridruzili jaki menstrualni grcevi i dosta svejze krvi. Medutim, prema veceri se smanjivalo krvarenje (ali ne i grcevi) i danas nema nicega. Obicno menge nakon spontanog budu jace i duze traju, ovo je potpuno obrnuto. Pokusat cu se hitno naruciti danas kod ginekologa, ali ako ima netko iskusan pliz help!

Iz mog iskustva nakon druge kiretaže moja menga traje 1 dan i to zadnjih 6mj.,kažu da je sve u redu i da je bitno da je ciklus cca. 30 dana

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

blacksheep
    16. Ožujak 2021. 17:01

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

Znas sta sam ja skuzila? Da one tebe uopce ne prate 🙄 ti si pisala vec par puta da je to Gorski Kotar, a one opet nist.. mislim, ne znam… Ako ovakvo ponasanje od ostalih sudionica, koje ne prate(ocito), ne zasluzuje neku novu crnu listu, ja ne znam sta zasluzuje 🤷🏻‍♀️👻 zao mi je tebe jer ti planiras tamo ic i povracat po svima njima, a one tako 😔😔

Prvi put imam osjećaj kao da sam bačena na margine čopora! 😱
    😂😂😂

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1

Ruska1986
    16. Ožujak 2021. 17:05

blacksheep

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

Znas sta sam ja skuzila? Da one tebe uopce ne prate 🙄 ti si pisala vec par puta da je to Gorski Kotar, a one opet nist.. mislim, ne znam… Ako ovakvo ponasanje od ostalih sudionica, koje ne prate(ocito), ne zasluzuje neku novu crnu listu, ja ne znam sta zasluzuje 🤷🏻‍♀️👻 zao mi je tebe jer ti planiras tamo ic i povracat po svima njima, a one tako 😔😔

😂😂😂

🐑 al crna 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tuma
    16. Ožujak 2021. 17:06

Meni je do prvog uzva bila šifra A0, a kad je uzvom potvrđena trudnoca su me odmah prebacili na komplikacije. Znači od 5+1....jer je meni na doznakama pisalo A0, ali oni su me u sustavu vodili kao ženska neplodnost i onda su rekli da sad kako je potvrđena trudnoća me ne mogu više voditi pod tom širom već moram na komplikacije. Jer onda se i naknada drugačije obračunavao i sve...
    Tiki meni nije problem reci da sam išla na mpo i ja kažem to, ali na početku trudnoće nisam htjela da itko zna ni za mpo ni za trudnoću jer baš kao što Magnolia kaže, ako se ne daj Bože, desi nešto loše, htjela sam biti na miru od svih a ne da me netko ispituje kako sam, kako se to desilo i sl. A grozno je što nam je pravo na to oduzeto tim doznakama i komplikacijama... Jedini način za sačuvati to od svih je ići raditi. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

blacksheep
    16. Ožujak 2021. 17:07

Ruska1986

blacksheep

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

😂😂😂

🐑 al crna 😂😂😂

Da, nomen est omen, - još jednom potvrđeno.. 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.