Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Ožujak 2021. 15:24

BjeliS 💕👣

blacksheep

Nina85 i Bijelis, nadam se i ja! Zapravo, trenutno ne vjerujem ništa drugo. Hvala Vam! Zbilja ćemo morati organizirati neko hedonističko druženje!😁

Može 😁
    BTW ja sam čisti hedonizam 😎
    Seh, seh, seh.. Vino… Seh, seh, seh.. Klopa… Seh, seh, seh…😉✌
    Tebe nexu sehsat, dont worry 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

All talk, no action. 

💔💔💔

blacksheep
    16. Ožujak 2021. 15:26

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

blacksheep

Nina85 i Bijelis, nadam se i ja! Zapravo, trenutno ne vjerujem ništa drugo. Hvala Vam! Zbilja ćemo morati organizirati neko hedonističko druženje!😁

Pa ja ne znam jel vi mislite da je ovaj datum u mom potpisu da mi potpis ne bude previše isprazan ili : rolajz:

Pa ja priznajem da ne kužim kaj je s tim GK 17.4. 🥺 trebam neš napravit? Ću, ak treba! 😂

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

Kacusha
    16. Ožujak 2021. 15:26

Nina985

Kača 🌺

Pozdrav od PUPO 🤰❤️🙏 Aura odlican rezultat 🥚💪 cure pisale ste, ja sam pitala Škvorca i FET se računa kao postupak iz kojeg su dobiveni embriji, dakle ne kao zaseban postupak 😊

Vidiš, ja zaboravila to pitati Škvorca, a cijelo vrijeme sam imala na umu. I još me on pitao jel imam kakvih pitanja za njega. Totalna sam ribica.🐳🐟

I ja sam ribica u horoskopu 🐟 ali ovaj put i 🦁 nije me htio upisati za novi postupak ccc 😐 pitala ga za prohodnost jajovoda, ono ako zelim 😁 ma sve cu. A test mogle bi 25.3 💪

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Ruska1986
    16. Ožujak 2021. 15:28

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anavi985, ovo sa Puregonima ti je bio stimulirani, super od njih ako su ga pisali kao prirodni.
    A znaš mene, ja bih, ako ovaj ne upali, otišla na par konzultacija i pitala druge doktore za mišljenje.
    A sad bih se dala u ovaj postupak i vjerovala da je moja beba tu.ANKSI, predivan avatar. Sad nema da ne upali.Ruska1986, ma ne budi naivna. *.Women_name.* se mislila seksati nemilice s mužem tih zadnjih par tjedana, a sad su joj uzeli i taj slatkiš iz ruku.

🤭🤭🤭🤭

Umreeeeem od smijeha kada se Ruska smije 😁😂

Zamišljaš je ovako:
    https://www.youtube.com/watch?v=yaZwUAeZR_8&ab_channel=Qark60

https://s4.gifyu.com/images/tenor-15d60e153c04c86dd.gif

https://giphy.com/gifs/idk-jim-carrey-shrug-w0mylo7p4OXUQ

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    16. Ožujak 2021. 15:29

Kača 🌺

Pozdrav od PUPO 🤰❤️🙏 Aura odlican rezultat 🥚💪 cure pisale ste, ja sam pitala Škvorca i FET se računa kao postupak iz kojeg su dobiveni embriji, dakle ne kao zaseban postupak 😊

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Rora8290
    16. Ožujak 2021. 15:30

Magnolia

Dada neopterecena si čim si tako rano stavila taj ticker, ahaaa uhvaćena si😅😅
    Tuma strasno mi to ide na zivce jer odmah svi pogledaju taj papir na kojemu se sve vidi, stvarno su to mogli drugacije napraviti da zastite zene da ne moraju pricati o tome vec u 5tt, jos ono nošenje doznaka na hzzo, a cim dr puste doznake oni ih vide u tom svom sistemu, ali neeeee, treba ici nositi njima, čekati red… Koji glupi sistem.

I mene to živcira jako 😤😤 ja govorila na poslu kao nema me taj i taj dan jer idem na pretrage kao, ali kad sam im poslala doznaku piše gore desno u ćošku o čemu se radi, pisalo mi ženska neplodnost, nešto tako.. to bi stvarno trebalo nekako ostati zaštićeno.. također na tim komplikacijama ako odeš rano isto piše gore šifra i da si trudan..a ja htjeka samo 2 tjedna ovako klasičnog bolovanja i mislila ma neće oni znat, al cijeka firma sad sve zna 😈😈

Nina985
    16. Ožujak 2021. 15:30

Kača 🌺

Nina985

Kača 🌺

Vidiš, ja zaboravila to pitati Škvorca, a cijelo vrijeme sam imala na umu. I još me on pitao jel imam kakvih pitanja za njega. Totalna sam ribica.🐳🐟

I ja sam ribica u horoskopu 🐟 ali ovaj put i 🦁 nije me htio upisati za novi postupak ccc 😐 pitala ga za prohodnost jajovoda, ono ako zelim 😁 ma sve cu. A test mogle bi 25.3 💪

Ja sam ga dosad svaki put pitala za dalje ali nije htio ništa dok ne izvadim betu. Ovaj put ga nisam žicala da me za dalje upiše jer kod njega sam već dosta dugo pa ću u neku drugu kliniku u postupak ako ovaj PUPO ne uspije. Mogle bismo 25.03 test

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

Nina985
    16. Ožujak 2021. 15:34

lioraliora

Magnolia

Tuma strasno mi to ide na zivce jer odmah svi pogledaju taj papir na kojemu se sve vidi, stvarno su to mogli drugacije napraviti da zastite zene da ne moraju pricati o tome vec u 5tt, jos ono nošenje doznaka na hzzo, a cim dr puste doznake oni ih vide u tom svom sistemu, ali neeeee, treba ici nositi njima, čekati red… Koji glupi sistem.

I mene to živcira jako 😤😤 ja govorila na poslu kao nema me taj i taj dan jer idem na pretrage kao, ali kad sam im poslala doznaku piše gore desno u ćošku o čemu se radi, pisalo mi ženska neplodnost, nešto tako.. to bi stvarno trebalo nekako ostati zaštićeno.. također na tim komplikacijama ako odeš rano isto piše gore šifra i da si trudan..a ja htjeka samo 2 tjedna ovako klasičnog bolovanja i mislila ma neće oni znat, al cijeka firma sad sve zna 😈😈

I meni je to s bolovanjem grozno, tj. nemam problema u firmi oko toga, šefica zna da sam u MPO postupcima ali mi je glupo da odmah svi znaju što je ako uzmem bolovanje. Kad sam prošli put imala spontani uzela sam bolovanje i odmah su svi sve znali i easpitivali se. Danas sam uzela GO, a ostale dane ću raditi od doma laganini iako bih najradije mozak na pašu par dana stavila i gledala filmove i serije

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

Rora8290
    16. Ožujak 2021. 15:39

Nina985

lioraliora

Magnolia

I meni je to s bolovanjem grozno, tj. nemam problema u firmi oko toga, šefica zna da sam u MPO postupcima ali mi je glupo da odmah svi znaju što je ako uzmem bolovanje. Kad sam prošli put imala spontani uzela sam bolovanje i odmah su svi sve znali i easpitivali se. Danas sam uzela GO, a ostale dane ću raditi od doma laganini iako bih najradije mozak na pašu par dana stavila i gledala filmove i serije

A vidiš ja nisam htjela odmah da znaju jer sam tad tek došla u firmu, htjela sam čekati da prođe 6mj probnog rada i da mi produže ugovor..i mislila trudna sam šutit ću jer radim od doma i čekat produžetak ugovora, pa fino na porodiljni i imat sva prava, i desi se taj spontani, naravno da su svi znali sve..😏 i ja onak sad mi neće ziher produžiti ugovor, al jesu ipak 😀 barem nešto... i sad se potrefilo sve ove dane prirpeme za fet je bio vikend..i samo uzela za petak 1 dan GO 🤭🤭🤭

Anavi985
    16. Ožujak 2021. 15:48

Evo, usporedbe radi - 3.dc:
    11/ 2019. - AMH-51,2; TSH-2.09; LH-9.4; FSH-8.8; prolaktin-212; estradiol-142
    11/ 2020. - AMH-47,0; TSH-2.55; LH-6.8; FSH-8.2; prolaktin-186; estradiol-117...
    AMH se smanjio očekivano, ali smanjilo se i sve ostalo... jedino je TSH veci.. ne znam za LH i FSH je li ovako ok i je li bolje sad il prije... dr.rekla da je sve ok

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.