Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Ožujak 2021. 14:19

Magnolia

Dada neopterecena si čim si tako rano stavila taj ticker, ahaaa uhvaćena si😅😅
    Tuma strasno mi to ide na zivce jer odmah svi pogledaju taj papir na kojemu se sve vidi, stvarno su to mogli drugacije napraviti da zastite zene da ne moraju pricati o tome vec u 5tt, jos ono nošenje doznaka na hzzo, a cim dr puste doznake oni ih vide u tom svom sistemu, ali neeeee, treba ici nositi njima, čekati red… Koji glupi sistem.

Ja čituckam jesenske bebe jer... mazohist sam. Prijavila se cura koja je 3tt i dan, dva i odmah sam se sjetila tebe 
    Bilo bi super da možemo biti toliko opuštene i optimistične. Budemo... u četvrtoj po redu uspješnoj trudnoći 
    Je, glupo je to za bolovanja, trebale bi biti više zaštićene. Koga briga zašto ti ideš na bolovanje.

💔💔💔

Pami
    16. Ožujak 2021. 14:29

Aura odličan broj 🥳🥳
    Women name ma kužim te, sve se mi bojimo bolnice i ležanja. Ja već sad znam razmišljati o porodu i pitam se kako ću ja to, dali ću moći, dali će biti sve ok... ali to je normalno, sve to prođe i sve se zaboravi kad primiš svoje dijete u ruke 💛 inače, moja sestra je 2mj prije termina bila otvorena za 2 prsta i poslali su je doma na mirovanje. Kako su useljavali u novi stan ona uopće nije strogo mirovala nego je radila po kući i rodila 2 tjedna prije termina. 
    Miss držim fige da hematoma nema 🤞🤞 uživaj na druženju sa svojom bebicom 🥰

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Ožujak 2021. 14:38

Magnolia ma nema to veze što sam stavila... Lijepo je vidjeti kako napreduje iz dana u dan, samo da se tako lijepo nastavi. To je maska 🎭 zapravo 😁😎 a strah je i dalje tu 🙈🙈🙈❤️

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Ožujak 2021. 14:38

Lucka007

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Magnolia

Dada neopterecena si čim si tako rano stavila taj ticker, ahaaa uhvaćena si😅😅
    Tuma strasno mi to ide na zivce jer odmah svi pogledaju taj papir na kojemu se sve vidi, stvarno su to mogli drugacije napraviti da zastite zene da ne moraju pricati o tome vec u 5tt, jos ono nošenje doznaka na hzzo, a cim dr puste doznake oni ih vide u tom svom sistemu, ali neeeee, treba ici nositi njima, čekati red… Koji glupi sistem.

Ja čituckam jesenske bebe jer… mazohist sam. Prijavila se cura koja je 3tt i dan, dva i odmah sam se sjetila tebe
    Bilo bi super da možemo biti toliko opuštene i optimistične. Budemo… u četvrtoj po redu uspješnoj trudnoći
    Je, glupo je to za bolovanja, trebale bi biti više zaštićene. Koga briga zašto ti ideš na bolovanje.

Ooo daaa… Moja prijateljica saznala da je trudna, 5tt..dakle vec smislja ime i za musko i za zensko ime, otvorila bolovanje i uziva u trudnoći… Ja si mislim ajmeee blago joj se, kako li je to negdje divno popiškit plus, ni ne znat sto moze pocu po zlu i racunat datum poroda jer kako drugacije moze biti 🤔🙈
    Ja ju pitam hoce li raditi kakve testove u trudnoći (ima 38)ona mene pita ; kakve testove?
    Dakle… Blagooo njoj i takvima 🙃…

Iskreno zavidim na toj neopterećenosti i nadam se da će joj tako ostati do kraja trudnoće 

💔💔💔

Kacusha
    16. Ožujak 2021. 14:41

Pozdrav od PUPO 🤰❤️🙏 Aura odlican rezultat 🥚💪 cure pisale ste, ja sam pitala Škvorca i FET se računa kao postupak iz kojeg su dobiveni embriji, dakle ne kao zaseban postupak 😊 

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Ožujak 2021. 14:42

Kača 🌺

Pozdrav od PUPO 🤰❤️🙏 Aura odlican rezultat 🥚💪 cure pisale ste, ja sam pitala Škvorca i FET se računa kao postupak iz kojeg su dobiveni embriji, dakle ne kao zaseban postupak 😊

Kača, a slikica McD krumpirića? 

💔💔💔

Anči 💕
    16. Ožujak 2021. 14:45

Kača 🌺

PUPOO 🙏❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Ožujak 2021. 14:46

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Kača 🌺

Kača, a slikica McD krumpirića?

I kad je beta???

💔💔💔

blacksheep
    16. Ožujak 2021. 14:47

Aura, fenomenalna brojka! Bit će tu bebica! 😊 Nadam se da te ne boli jako, u svakom slučaju odmaraj..

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

sbjelisi
    16. Ožujak 2021. 15:03

Aura

Živa sam, doduše još smantana i lakša za 14 oocita! 💪💪💪

Wooowwwww Aura!! 😍😍✌😛💪✌

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.