Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ma2013 👣
    16. Ožujak 2021. 15:06

Aura, divan broj, nek ih se što više oplodi. 🍀🍀
    Kača, PUPO, nek sve prođe super do bete. 🍀🥰🥰
    Što se tiče tih bolovanja, i ja se slažem da bi to mogli malo drugačije šifre dati, jer na primjer, ja nisam nikome rekla na poslu da idemo u postupak. Godišnjeg nemam puno, jedino će mi preostat da otvorim bolovanje. (vid mene nadobudnu, postupak mi je tek za dva mj, a ja razmišljam o bolovanju) 🤣🤣
    Anyway, kako su otvorili šifru za koronu, tako bi mogli nekako olakšati nama da nam se piše bolovanje samo, a ne komplikacije odma. 👌

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

sbjelisi
    16. Ožujak 2021. 15:07

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anavi985, ovo sa Puregonima ti je bio stimulirani, super od njih ako su ga pisali kao prirodni.
    A znaš mene, ja bih, ako ovaj ne upali, otišla na par konzultacija i pitala druge doktore za mišljenje.
    A sad bih se dala u ovaj postupak i vjerovala da je moja beba tu.ANKSI, predivan avatar. Sad nema da ne upali.Ruska1986, ma ne budi naivna. *.Women_name.* se mislila seksati nemilice s mužem tih zadnjih par tjedana, a sad su joj uzeli i taj slatkiš iz ruku.

🤭🤭🤭🤭

Umreeeeem od smijeha kada se Ruska smije 😁😂

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Ožujak 2021. 15:09

BjeliS 💕👣

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anavi985, ovo sa Puregonima ti je bio stimulirani, super od njih ako su ga pisali kao prirodni.
    A znaš mene, ja bih, ako ovaj ne upali, otišla na par konzultacija i pitala druge doktore za mišljenje.
    A sad bih se dala u ovaj postupak i vjerovala da je moja beba tu.ANKSI, predivan avatar. Sad nema da ne upali.Ruska1986, ma ne budi naivna. *.Women_name.* se mislila seksati nemilice s mužem tih zadnjih par tjedana, a sad su joj uzeli i taj slatkiš iz ruku.

🤭🤭🤭🤭

Zamišljaš je ovako:
    https://www.youtube.com/watch?v=yaZwUAeZR_8&ab_channel=Qark60

💔💔💔

Nina985

MTB, Tuma, Anksimoron, Toki, Ruska1986, Nakapaka, Ana26- hvala cure na bodrenju. 
    FET obavljen, beba u buši , od danas PUPO kao i Kača84. Kaže Škvorc za 12 dana beta,  pih  tko će toliko čekati ja ću već  test raditi 25 ili 26 .3, a možda do tad i M dođe. 
    Dupla doza krumpirića je pojedena. Isprobala sam i novu cool pitu od jagode i vanilije, nije loša. 😀😁
    Greta89 -  dobro nam došla i čim prije otišla. Kao što vidiš, ovaj forum pršti od informacija i pozitivne energije
    Aura - odličan broj, nek ih se oplodi čim više
    Malala - kao što su cure napisale, mislim da je još rano za test
    Snivalica Manemoj - odlične vijesti
    Anavi1985 - sretno s pikanjem
    Blaksheep - nadam se jedna ali vrijedna. Držim fige
    Monica24 - sretno na aspiraciji

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

sbjelisi

Blacksheep to je tvoja beba ❤✌

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Ožujak 2021. 15:11

Nina985, PUPO!!!!! 

💔💔💔

sbjelisi
    16. Ožujak 2021. 15:14

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

🤭🤭🤭🤭

Zamišljaš je ovako:
    https://www.youtube.com/watch?v=yaZwUAeZR_8&ab_channel=Qark60

https://s4.gifyu.com/images/tenor-15d60e153c04c86dd.gif

sbjelisi
    16. Ožujak 2021. 15:15

Perdoniram MTBica! 
    Ovako, eve

blacksheep
    16. Ožujak 2021. 15:16

Nina85 i Bijelis, nadam se i ja! Zapravo, trenutno ne vjerujem ništa drugo. Hvala Vam! Zbilja ćemo morati organizirati neko hedonističko druženje!😁

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

sbjelisi
    16. Ožujak 2021. 15:16

Nina985

MTB, Tuma, Anksimoron, Toki, Ruska1986, Nakapaka, Ana26- hvala cure na bodrenju.
    FET obavljen, beba u buši , od danas PUPO kao i Kača84. Kaže Škvorc za 12 dana beta, pih tko će toliko čekati ja ću već test raditi 25 ili 26 .3, a možda do tad i M dođe.
    Dupla doza krumpirića je pojedena. Isprobala sam i novu cool pitu od jagode i vanilije, nije loša. 😀😁
    Greta89 -dobro nam došla i čim prije otišla. Kao što vidiš, ovaj forum pršti od informacija i pozitivne energije
    Aura - odličan broj, nek ih se oplodi čim više
    Malala- kao što su cure napisale, mislim da je još rano za test
    Snivalica iManemoj - odlične vijesti
    Anavi1985 - sretno s pikanjem
    Blaksheep - nadam se jedna ali vrijedna. Držim fige
    Monica24 - sretno na aspiraciji

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.