Aura, divan broj, nek ih se što više oplodi. 🍀🍀
Kača, PUPO, nek sve prođe super do bete. 🍀🥰🥰
Što se tiče tih bolovanja, i ja se slažem da bi to mogli malo drugačije šifre dati, jer na primjer, ja nisam nikome rekla na poslu da idemo u postupak. Godišnjeg nemam puno, jedino će mi preostat da otvorim bolovanje. (vid mene nadobudnu, postupak mi je tek za dva mj, a ja razmišljam o bolovanju) 🤣🤣
Anyway, kako su otvorili šifru za koronu, tako bi mogli nekako olakšati nama da nam se piše bolovanje samo, a ne komplikacije odma. 👌
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
anavi985, ovo sa Puregonima ti je bio stimulirani, super od njih ako su ga pisali kao prirodni.
A znaš mene, ja bih, ako ovaj ne upali, otišla na par konzultacija i pitala druge doktore za mišljenje.
A sad bih se dala u ovaj postupak i vjerovala da je moja beba tu.ANKSI, predivan avatar. Sad nema da ne upali.
Ruska1986, ma ne budi naivna. *.Women_name.* se mislila seksati nemilice s mužem tih zadnjih par tjedana, a sad su joj uzeli i taj slatkiš iz ruku.
🤭🤭🤭🤭
Umreeeeem od smijeha kada se Ruska smije 😁😂
oharascarlett14@gmail.com
anavi985, ovo sa Puregonima ti je bio stimulirani, super od njih ako su ga pisali kao prirodni.
A znaš mene, ja bih, ako ovaj ne upali, otišla na par konzultacija i pitala druge doktore za mišljenje.
A sad bih se dala u ovaj postupak i vjerovala da je moja beba tu.ANKSI, predivan avatar. Sad nema da ne upali.
Ruska1986, ma ne budi naivna. *.Women_name.* se mislila seksati nemilice s mužem tih zadnjih par tjedana, a sad su joj uzeli i taj slatkiš iz ruku.
🤭🤭🤭🤭
Zamišljaš je ovako:
https://www.youtube.com/watch?v=yaZwUAeZR_8&ab_channel=Qark60
💔💔💔
MTB, Tuma, Anksimoron, Toki, Ruska1986, Nakapaka, Ana26- hvala cure na bodrenju.
FET obavljen, beba u buši , od danas PUPO kao i Kača84. Kaže Škvorc za 12 dana beta, pih tko će toliko čekati ja ću već test raditi 25 ili 26 .3, a možda do tad i M dođe.
Dupla doza krumpirića je pojedena. Isprobala sam i novu cool pitu od jagode i vanilije, nije loša. 😀😁
Greta89 - dobro nam došla i čim prije otišla. Kao što vidiš, ovaj forum pršti od informacija i pozitivne energije
Aura - odličan broj, nek ih se oplodi čim više
Malala - kao što su cure napisale, mislim da je još rano za test
Snivalica i Manemoj - odlične vijesti
Anavi1985 - sretno s pikanjem
Blaksheep - nadam se jedna ali vrijedna. Držim fige
Monica24 - sretno na aspiraciji
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
🤭🤭🤭🤭
Zamišljaš je ovako:
https://www.youtube.com/watch?v=yaZwUAeZR_8&ab_channel=Qark60
https://s4.gifyu.com/images/tenor-15d60e153c04c86dd.gif
Nina85 i Bijelis, nadam se i ja! Zapravo, trenutno ne vjerujem ništa drugo. Hvala Vam! Zbilja ćemo morati organizirati neko hedonističko druženje!😁
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
MTB, Tuma, Anksimoron, Toki, Ruska1986, Nakapaka, Ana26- hvala cure na bodrenju.
FET obavljen, beba u buši , od danas PUPO kao i Kača84. Kaže Škvorc za 12 dana beta, pih tko će toliko čekati ja ću već test raditi 25 ili 26 .3, a možda do tad i M dođe.
Dupla doza krumpirića je pojedena. Isprobala sam i novu cool pitu od jagode i vanilije, nije loša. 😀😁
Greta89 -dobro nam došla i čim prije otišla. Kao što vidiš, ovaj forum pršti od informacija i pozitivne energije
Aura - odličan broj, nek ih se oplodi čim više
Malala- kao što su cure napisale, mislim da je još rano za test
Snivalica iManemoj - odlične vijesti
Anavi1985 - sretno s pikanjem
Blaksheep - nadam se jedna ali vrijedna. Držim fige
Monica24 - sretno na aspiraciji
❤
Sortiraj odgovore
Najstariji