Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Ožujak 2021. 13:29

Ja sam MORALA otvoriti komplikacije jer radim u dosta stresnom okruženju i jos sada po 8 sati ispod maske, što mi je baš glupo jer odmah svi moraju znati, bas je zakon to glupo napravio da se bar do nekog tjedna ne moze na nekakvu a0 sifru voditi ta vrsta bolovanja.
    I danas sam bas ok, a jucer sam doslovno umirala od mucnine na progutanu pljuvačku, a kamoli nesto drugo progutati i sada panicarim jer sam umislila da gubim simptome i da se događa nesto loše. Stvarno se divim svakoj od vas sto ste neopterecene i dosta vam je samo vjera da ce sve biti ok😖😖😖😖😖

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Ožujak 2021. 13:30

anavi985, ma Gonali su ti super , i sad odmah kreću sa većom dozom nego zadnji put, razvalit ćeš. 

Tuma, ok, sad znam što me čeka. Ti pišeš o kiselom, a meni sline krenule. 

Inače, osjećam se kao osnovnoškolka kad god napišete uloživa za vršak prsta, odmah se počnem hihotati. 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    16. Ožujak 2021. 13:31

Snivalica odlične vijesti za bebice 🥰😍 ja sam od aspiracije na g.o.,od transfera na cc, od bete na cc komplikacije 😊
    Ruska tako jeee 😍🥰❤️
    MTB a eto uhvatila si me priznajem 🙈🙈🙈😂
    Tuma meni je već duže vrijeme bilo za vrsak prsta, sad je za jagodicu. Mislim da je to "lošiji" nalaz, ali nije ništa komentirao paa... Valjda je ok, ionako ležim. A ovo da, kako bude, najbitnije da je curka dobro 🥰 što se tiče predavanja to će ti pričat o jelovniku i kako se pikas, pricale su mi frendice kj su išle. Ja sam išla u Petrovu odma na odjel jer su seceri bili lošiji 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Ožujak 2021. 13:31

🦋Anitram-3-🦋

MTBica u ponedjeljak je prvi ultrazvuk za FET 👏👏👏. Pratim te u stopu. 😎

Savršeno  Ja ću u ponedjeljak vidjeti gdje su se smjestile moje bebe, a ti ćeš vidjeti savršeni endo kako se deblja 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Ožujak 2021. 13:34

Magnolia

Ja sam MORALA otvoriti komplikacije jer radim u dosta stresnom okruženju i jos sada po 8 sati ispod maske, što mi je baš glupo jer odmah svi moraju znati, bas je zakon to glupo napravio da se bar do nekog tjedna ne moze na nekakvu a0 sifru voditi ta vrsta bolovanja.
    I danas sam bas ok, a jucer sam doslovno umirala od mucnine na progutanu pljuvačku, a kamoli nesto drugo progutati i sada panicarim jer sam umislila da gubim simptome i da se događa nesto loše. Stvarno se divim svakoj od vas sto ste neopterecene i dosta vam je samo vjera da ce sve biti ok😖😖😖😖😖

A jebiga, znaš da se simptomi mijenjaju - čas je bolje, čas je lošije. Za tebe je ovo vježba strpljenja, jer nećeš se opustiti ni nakon 12tt. Nađi način da preživiš  Netflix, hrana, droge, prijatelji, kretanje, mlaćenje muža po glavi, ... štogod ti pomaže.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Ožujak 2021. 13:35

*.Women_name.*, bit će vremena za hopacupa nakon što rodiš.
    Iako, prvo ćeš morati na vaginoplastiku... ili barem tražiti onaj suprugov vez na porodu 

💔💔💔

Anči 💕
    16. Ožujak 2021. 13:37

Monkica24

Pozdrav cure! Danas obavljena zadnja folikulometrija, trenutni rezultati (12 DC): desni 5-6 komada po 19 ili 18 mm, lijevi 17/15/15, endo 10 mm. U četvrtak aspiracija Držite mi fige!

🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

manemoj
    16. Ožujak 2021. 13:38

Magnolia

E tako je meni bilo na početku.. isto sam imala dan, dva kad mi je bilo bolje ali se brzo vratilo i sad mi samo sve bljutavo paše i sve mi smrdi, ali sve.. muž kad se otusira ne smije mi ni blizu.. sve je to normalno ali ja te skroz kužim.. jutros kad sam onako preplašeno opet ušla kod doktora on se nije mogao suzdržati i puko se smijati.. kaze da mi po očima kuži koliko sam u strahu a da nemam razloga.. lako njemu reći 😅 
    Idemo dan po dan ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Ruska1986
    16. Ožujak 2021. 13:40

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anavi985, ovo sa Puregonima ti je bio stimulirani, super od njih ako su ga pisali kao prirodni.
    A znaš mene, ja bih, ako ovaj ne upali, otišla na par konzultacija i pitala druge doktore za mišljenje.
    A sad bih se dala u ovaj postupak i vjerovala da je moja beba tu.ANKSI, predivan avatar. Sad nema da ne upali.Ruska1986, ma ne budi naivna. *.Women_name.* se mislila seksati nemilice s mužem tih zadnjih par tjedana, a sad su joj uzeli i taj slatkiš iz ruku.

🤭🤭🤭🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

16. Ožujak 2021. 13:46

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

🦋Anitram-3-🦋

MTBica u ponedjeljak je prvi ultrazvuk za FET 👏👏👏. Pratim te u stopu. 😎

SavršenoJa ću u ponedjeljak vidjeti gdje su se smjestile moje bebe, a ti ćeš vidjeti savršeni endo kako se deblja

Daaaa..kupila sam si i ananas. A uzimam estrofem flastere. Nadam se da ce mi se zelja ispuniti i da cu do 31.3 svog (rodendana) biti na transferu 🙏 ja kontam da bi mogo biti oko taman tak nekak. Prosli je bio na 18DC. 🙏 Juhu za tvoje bebiceeeee jedva cekam da javis 🙏🙏 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.