Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nika0302
    17. Veljača 2021. 12:37

SBjelis

Nika, koaj je tvoja dr. u BP? Jedvačekam čuti plan za daljeRibić, Aura, nasmijelae ste me do suza!! Neka me jedan usrećiA može i dvaMarinela, ovo je ko priša, a i crta iz bajke! Jedva čekamo betu!
    Mattan, i ti raši istraživanje koliko se dugo štoperica zadrđava u tijelu, kako i Dada?Tanja, hvala ti! Imam još neke roze, isto s ebaya, a te imaju jaču kontrolnu crtu ali testna crta je valjda već tjedan dana blago roza. Ali istekao im rok. Pa ih piškam paralelno s ovim novim, zelenim, toliko da vidim šta se dešava. I danas je na tom rozom testu kojem je prošao rok testna crta 160% preko kontrolne, jača je full! A na ovom zelenom je slabija od kontrolne, tipa 70% vs kontrolna. Danas UZV opet… i piškat ću. Opet.. Meh.

Dr.Bračun Martina 😊

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Veljača 2021. 12:42

Meto, ništa još ne osjećam. Čak sam se počela brinuti. Samo je menga stala ono instantno, smeđarim sitno od prve injekcije.
    Tebi?

Dada, nije drama, ali nemoj to više raditi. Meni je u jednom trenutku počelo biti teško vješati robu da se suši. Slušaj svoje tijelo, sad ti je reklo da mu to ne paše i to je to.

Tanja79, tako je, spavat ćemo u penziji. Super si stavila slike, hvala na pojašnjenju.

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    17. Veljača 2021. 12:46

MTB

Meto, ništa još ne osjećam. Čak sam se počela brinuti. Samo je menga stala ono instantno, smeđarim sitno od prve injekcije.
    Tebi?

Dada, nije drama, ali nemoj to više raditi. Meni je u jednom trenutku počelo biti teško vješati robu da se suši. Slušaj svoje tijelo, sad ti je reklo da mu to ne paše i to je to.

Tanja79, tako je, spavat ćemo u penziji. Super si stavila slike, hvala na pojašnjenju.

Definitivno neću jer mama mi je imala spontani prije 30ak godina kad se moralo raditi i nije bilo poštede trudnice na poslu... I digla je neki teret u bebu je izgubila i onda mi to stalno zvoni po glavi. Pogotovo jer sam to napravila nesvjesno u snu, popravljala si ja krevet eto. Nije mene ništa zaboljelo u tom momentu ni sad mene ne boli ali osjećam neku napetost, vjerojatno jer sam se psihički opteretila... Podigne i teže na poslu ali ovo je bio više kao onako zamah i kada sam shvatila šta sam napravila srce mi počelo udarati 100 na sat i onda sam legla i ponovo zaspala 🙄🙄🙄🙄🙄

endometrioza

MISS
    17. Veljača 2021. 12:53

Meto ❤️❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Veljača 2021. 13:03

Dada🐼

MTB

Tebi?

Definitivno neću jer mama mi je imala spontani prije 30ak godina kad se moralo raditi i nije bilo poštede trudnice na poslu… I digla je neki teret u bebu je izgubila i onda mi to stalno zvoni po glavi. Pogotovo jer sam to napravila nesvjesno u snu, popravljala si ja krevet eto. Nije mene ništa zaboljelo u tom momentu ni sad mene ne boli ali osjećam neku napetost, vjerojatno jer sam se psihički opteretila… Podigne i teže na poslu ali ovo je bio više kao onako zamah i kada sam shvatila šta sam napravila srce mi počelo udarati 100 na sat i onda sam legla i ponovo zaspala 🙄🙄🙄🙄🙄

Bez brige, to ti je tijelo samo dalo upozorenje da to više ne.
    Čim nema bolova i krvarenja, OK je. 
    Puno će ti tijelo sad govoriti, obično ćeš osjetiti sitnu neugodu i po tome ćeš znati da ti nešto ne paše više.

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    17. Veljača 2021. 13:07

MTB ❤️❤️❤️ hvala. 

endometrioza

Matkiša 😎
    17. Veljača 2021. 13:11

Cure vi ste pozitivne, ali ja uopće nemam osjećaj da se nešto kuha... No, ima još vremena 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

17. Veljača 2021. 13:15

Cureee odooo ja radit, mirne duse 🍀🍀🤗❤️❤️

Dashuri
    17. Veljača 2021. 13:16

Sanjich 👶🤱

Cureee odooo ja radit, mirne duse 🍀🍀🤗❤️❤️

😍😍😍😍

05.12.2022 💗

• Dia85
    17. Veljača 2021. 13:18

J_b i Nika, žao mi je, isplačite se i glavu gore, bit će lakše s novim planom za dalje
    Cure, imate li u Zgu preporuku (privatno ili u bolnici) kod koga da odem s nalazima pozitivnog ANA nalaza, jel to reumatolog ili imunolog ili mpo koji se kuži u imunologiju? Koliko sam googlala nalaz zahtjeva sigurno daljnju obradu a mene čeka FET za manje od mjesec dana pa bi htjela imati mišljenje nekog ko se kuži što treba i dal treba, Ima li netko iskustva?

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.