hahaha ribic, bas je tak kak si reklaocekivanja i realnost
ali, lijepo je sta je frenica bila s tobom!bas lijepo!
Ajme, tako mi je zao za loše bete!! ne pomazu rijeci..ali valjda pomaže sta se mozemo tu izjadat,bar je meni pomagalo!
joj, sad mi je tako bed, htjela sa vam nalijepit sliku svojih testova posto sam odlucila da necu vadit betu kad ionako za par dana idem na drugi pregled.. pa svaki dan radim test!moram vam pokazat danasnju crturinu, jer moje frendice jednostavno ne razumiju,pa zasto radis test, ajme samo se nerviras, pa kam bi crtica pobjegla??pa im moram objasnjavat da nakon milijun bijelih testova jednostavno zelim gledat ovu crtu svaki dan dokle ideili dok ne shvatim da nema smisla! i da crta itekako moze nestat, ma nemaju pojma,blago njima!
evo crte!! od jucer nemam test jer je u mulleru bila nestasica! https://ibb.co/TR6nkGG
😍😍😍😍😍😍😍 Preedivna
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Marinela87, Dada, Sanjich daj Bože da sve dočekamo ovako krasne i debele crte 💗
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Lucyinthesky, Mtb super! hvala na linkovima vec sam se prepala da sam bacila novce za nes sto mi ne treba...moram citat pazljvije -.-
ribic hahah ajme oprosti sto se smijem ali da snovi i život xd svejedno super sto je netko tvoj bio uz tebe :) nadajmo se da ce se jedan plivac proslaviti kao i aura tebi! ...
nika0302 <3
Marinela87 kako ne gledati crtice svaki dan kad si toliko zudila za njima! uzivaj!
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
hahaha ribic, bas je tak kak si reklaocekivanja i realnost
ali, lijepo je sta je frenica bila s tobom!bas lijepo!
Ajme, tako mi je zao za loše bete!! ne pomazu rijeci..ali valjda pomaže sta se mozemo tu izjadat,bar je meni pomagalo!
joj, sad mi je tako bed, htjela sa vam nalijepit sliku svojih testova posto sam odlucila da necu vadit betu kad ionako za par dana idem na drugi pregled.. pa svaki dan radim test!moram vam pokazat danasnju crturinu, jer moje frendice jednostavno ne razumiju,pa zasto radis test, ajme samo se nerviras, pa kam bi crtica pobjegla??pa im moram objasnjavat da nakon milijun bijelih testova jednostavno zelim gledat ovu crtu svaki dan dokle ideili dok ne shvatim da nema smisla! i da crta itekako moze nestat, ma nemaju pojma,blago njima!
evo crte!! od jucer nemam test jer je u mulleru bila nestasica! https://ibb.co/TR6nkGG
Koji melem za oči😍😍😍😍
05.12.2022 💗
Aura Prosli put sam imala Ovitrele stopericu i vidjela sam sjenu 8 dana na njoj. Deveti vise nije bilo sjene.
Dobila sam 3x1 duphaston (oralno), 2x1 folacin i 1x100 mg andol.
Duphaston i inace pijem samo 2x1. Prenatale isto samo 1xdnevno. A andol mi novost :)
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Joj cure hvala vaaaam, bas mi znaci to s vama podijelit, znam da kuzite 100% ovu ushicenost🤩🤩🥰
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
J_b, Nika zao mi je zbog bete, bice bolje skedeci put
Marinela87 crta je san snova
MTB ja pijem isto Natrol 10mg melatinin, ne zbog spavanja nego ako moze pomoci u inplantaciji. Nisam komirana ujutru, mada su mozda snovi življi
SBjelis te zelene trakice daju malo svetliju crticu nego ostale, to su mi rekle cure a i sama sam se uverila kad sam paralelno uvela i kineske trakice
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
nika0302, baš mi je žao. Ja bih je svejedno ispratila do kraja da nije onaj ružni scenarij. Ali vjerojatno nije, već je krenula padati.
Kad ti je u planu ići u FET?
SBjelis, vjerujem, ja MRZIM piškiti trakice.
ribic, bit će to priča za unuke. Kao, bilo je hrpa ljudi oko mene, jedna seksi teta me mazila... Mislit će da si na orgijama začela. Kad je beta?
ANKSIMORON, je li znaš koliko mi je teško ne planirati idući val pretraga? Ali zadala sam si da sad do transfera nema planova za idući postupak. Grrr.
Aura, ne može tako. Hoćemo detalje. Je li tebe netko mazio? Gdje te je mazio?
I kad je beta?
Marinela87, crturina je predivna!!! Nema ti što biti bed, ovdje se sve veselimo za sve, i sve tugujemo za sve.
Šmattan, tvoja će štoperica tek buknuti, vidi kako se Dadina deblja.
💔💔💔
J_b, Nika zao mi je zbog bete, bice bolje skedeci put
Marinela87 crta je san snova
MTB ja pijem isto Natrol 10mg melatinin, ne zbog spavanja nego ako moze pomoci u inplantaciji. Nisam komirana ujutru, mada su mozda snovi življi
SBjelis te zelene trakice daju malo svetliju crticu nego ostale, to su mi rekle cure a i sama sam se uverila kad sam paralelno uvela i kineske trakice
Onda zajedno pijemo. Za sad mi ne pomaže nešto za spavanje. Ako pomogne za začeće, nitko sretniji od mene, ionako se neću naspavati prvih mjeseci bebinog urlanja, ovo mi je trening.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji