Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nika0302
    17. Veljača 2021. 11:45

MTB

nika0302, baš mi je žao. Ja bih je svejedno ispratila do kraja da nije onaj ružni scenarij. Ali vjerojatno nije, već je krenula padati.
    Kad ti je u planu ići u FET?

SBjelis, vjerujem, ja MRZIM piškiti trakice.

ribic, bit će to priča za unuke. Kao, bilo je hrpa ljudi oko mene, jedna seksi teta me mazila… Mislit će da si na orgijama začela. Kad je beta?

ANKSIMORON, je li znaš koliko mi je teško ne planirati idući val pretraga? Ali zadala sam si da sad do transfera nema planova za idući postupak. Grrr.Aura, ne može tako. Hoćemo detalje. Je li tebe netko mazio? Gdje te je mazio?
    I kad je beta?

Marinela87, crturina je predivna!!! Nema ti što biti bed, ovdje se sve veselimo za sve, i sve tugujemo za sve.Šmattan, tvoja će štoperica tek buknuti, vidi kako se Dadina deblja.

Doktorica mi je samo preko poruke rekla neka prestanem sa terapijom i da bi kroz par dana trebala menstruacija stići, da će mi se javiti u pauzi. A idemo dalje čim budem mogla, ne znam koliko pauza mora sada biti. Pitat ću kad se čujem sa njom pa javim šta je rekla. 😊 ja se isto nadam da će samo izaći sa menstruacijom. 

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

Lucyinthesky
    17. Veljača 2021. 12:01

Marinela87

Joj cure hvala vaaaam, bas mi znaci to s vama podijelit, znam da kuzite 100% ovu ushicenost🤩🤩🥰

Ma kako ne bi kužili draga 🤩❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    17. Veljača 2021. 12:03

rita7

Lucyinthesky, Mtb super! hvala na linkovima vec sam se prepala da sam bacila novce za nes sto mi ne treba…moram citat pazljvije -.-
    ribic hahah ajme oprosti sto se smijem ali da snovi i život xd svejedno super sto je netko tvoj bio uz tebe :) nadajmo se da ce se jedan plivac proslaviti kao i aura tebi! …
    nika0302 <3
    Marinela87kako ne gledati crtice svaki dan kad si toliko zudila za njima! uzivaj!

Nema na čemu, ja sam pila Ubiquinol, ali onda, sam jednom zabunom naručila Ubiquinone i išla istražit. Sve se nešto pisalo kao ono, "zdravo za gotovo" Ubiquinol, a nije se pisalo realno zašto baš, pa sam eto, kopala malo.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

sbjelisi
    17. Veljača 2021. 12:03

Nika, koaj je tvoja dr. u BP? Jedvačekam čuti plan za dalje 
    Ribić, Aura, nasmijelae ste me do suza!! Neka me jedan usreći  A može i dva 
    Marinela, ovo je ko priša, a i crta iz bajke! Jedva čekamo betu!
    Mattan, i ti raši istraživanje koliko se dugo štoperica zadrđava u tijelu, kako i Dada? 
    Tanja, hvala ti! Imam još neke roze, isto s ebaya, a te imaju jaču kontrolnu crtu ali testna crta je valjda već tjedan dana blago roza. Ali istekao im rok. Pa ih piškam paralelno s ovim novim, zelenim, toliko da vidim šta se dešava. I danas je na tom rozom testu kojem je prošao rok testna crta 160% preko kontrolne, jača je full! A na ovom zelenom je slabija od kontrolne, tipa 70% vs kontrolna. Danas UZV opet... i piškat ću. Opet.. Meh.

oharascarlett14@gmail.com

Dashuri
    17. Veljača 2021. 12:11

MTB

nika0302, baš mi je žao. Ja bih je svejedno ispratila do kraja da nije onaj ružni scenarij. Ali vjerojatno nije, već je krenula padati.
    Kad ti je u planu ići u FET?

SBjelis, vjerujem, ja MRZIM piškiti trakice.

ribic, bit će to priča za unuke. Kao, bilo je hrpa ljudi oko mene, jedna seksi teta me mazila… Mislit će da si na orgijama začela. Kad je beta?

ANKSIMORON, je li znaš koliko mi je teško ne planirati idući val pretraga? Ali zadala sam si da sad do transfera nema planova za idući postupak. Grrr.Aura, ne može tako. Hoćemo detalje. Je li tebe netko mazio? Gdje te je mazio?
    I kad je beta?

Marinela87, crturina je predivna!!! Nema ti što biti bed, ovdje se sve veselimo za sve, i sve tugujemo za sve.Šmattan, tvoja će štoperica tek buknuti, vidi kako se Dadina deblja.

Hahahahha nitko me nije mazio, ali sam imala luksuz 30 minuta ležati podbočene guze.  Sestre KBC Split preljubazne, stvarno olakšaju proces!
    Beta za 14 dana u slučaju da je test pozitivan! 🙏

05.12.2022 💗

• ribic
    17. Veljača 2021. 12:11

Marinela87 Jel to tebi prirodno uspjelo? Pa ajme, san snova - cestitam!

MTB beta za 12 dana tj. 1.3.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Meto
    17. Veljača 2021. 12:12

Vm cekam ko ozebao sunce🤞🤞💓
    Jb, Nika zao mi je💓
    Marinela samo lijepi testice, svaka od nas ih prizeljkuje pozitivne. Crta je 😍🥰
    Aura, Ribic sad cekamo🤞🤞🍀🌸
    Ribic, meni je divno da je frendica bila uz tebe😍 mrzim ovu koronu i to sto muz ne moze nigdje uci, bas kad nam je i potrebno da nas maze i paze..
    Smattan za sutra naperi dobro okice😉🤗🍀
    Sbjelis ccc, ne citas mi potpis😧☝️😫 😜
    U novoj stimulaciji smo🙈💉😉 i svaka je toliko drugacija da osluskujem na sva cula😁
    Mtb kako si, osjecas li jajnike vec?💪

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    17. Veljača 2021. 12:16

Cure trudnice, one koje su bile trudne, i koje nisu, ali znaju podatak… 😊
    Zanima me što je sa dizanjem tereta... Jutros sam krevet popravljala, inače to radim ja svaki dan jer se dižem nakon muža... I deka i poplun su veliki 2x2...nije mi nikada bio problem prebaciti onako preko kreveta, ni jučer ni prekjučer ni ikada... jer nije mi to napor... Jutros sam ustajala na wc i kako mi je sve bilo pobrčkano ja sam skupa poplun i deku protresla da izravnam a prije toga sam ga nogom u snu pridigla sa poda... Jer očito sam borbe imala u snu sa nečim 🙈🙈🙈 i onako otkako sam se digla osjećam probadanje... Neznam jesam li ja to umislila ili šta, niti znam koja je sila bila u pitanju jer sam bila u polusnu i sad me to toliko kopka da hoću poludit 🙄🙄🙄🙄😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵

endometrioza

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    17. Veljača 2021. 12:16

MTB

Tanja79

J_b, Nika zao mi je zbog bete, bice bolje skedeci put
    Marinela87 crta je san snova
    MTB ja pijem isto Natrol 10mg melatinin, ne zbog spavanja nego ako moze pomoci u inplantaciji. Nisam komirana ujutru, mada su mozda snovi življi
    SBjelis te zelene trakice daju malo svetliju crticu nego ostale, to su mi rekle cure a i sama sam se uverila kad sam paralelno uvela i kineske trakice

Onda zajedno pijemo. Za sad mi ne pomaže nešto za spavanje. Ako pomogne za začeće, nitko sretniji od mene, ionako se neću naspavati prvih mjeseci bebinog urlanja, ovo mi je trening.

Ne moze da skodi, samo da koristi. U prenatalnim vitaminima (Ova Max) koje mi je Dr.preporucio ima 5mg melatonina. A moja filozofija, od viska glava ne boli.... 10mg. Tako je, kasnije cemo tesko naci vremena za spavanje, pa zato sad Pijmo zajedno i uzdravlje 😅😅
    Da probam da stavim neku sliku da se vidi i bez linka, mozda upali od prve. Da vezbam za stavljanje testova uskoro 🙈 ovo je od tih mojih tableta objasnjenje za melatonin
    [/url

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Meto
    17. Veljača 2021. 12:18

Miss draga, zao mi je sto nisu ljepse vijesti na pregledu bile, svi mislimo na vas i molimo da pobijedite taj glupi hematom💓 mirovanje je jedino sto mozes trenutno uraditi i neka ti prijatelji dolaze i dalje da ti glava bude sto opustenija i sto manje sama da ne razmisljas puno. U svako doba pisi, drzimo se zajedno😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.