Takica, vidjet ćeš. Evo, naša Ivanaxx je sve pobacala jer je test bio negativan, pa je beta bila prekrasna. A ako i bude negativna beta, odtugovat ćeš to, pa ići po svoje smrzliće.
Hvala na savjetu.
💔💔💔
manemoj, koliko Estrofema piješ?
Bila sam na 3x1 a sad sam na 2x2.
Što se menge tiče, ja mislim da je to sve poremećeno i individualno. Cure su ovdje upozoravale da je nakon stimuliranog menga užasno bolna i obilna. Mene je prvi dan jako bolilo, kasnije ništa s tim da je trajala 3 dana i četvrti dan brljavljenje i to je to. Ne znam jel ju estrofem stopirao možda ali eto. Svakom drugačije.
Meni je dala 3x2. Ja sam prije nego završi M na trensferu
Ajmeee ja mislila da je ovo moje puno 🙈 jesi već krenula?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Nina985 ja vec danima imam smeckasti iscjedak,ako si me pratila bilo je tu i svjeze krvi,a zadnjih 3-4 dana samo smeckaste zilice, mirujem ,u petak mi je UZV pa cemo vidjeti ..kako je MTB rekla ,ne mora to nista znaciti loše…
Darliv kad piškiš 😂
Brinu me ovi grcevi koji su tek sad poceli, kao da cu dobiti mengu, a danas mi je 6tt+0. Zvala sam MPo, rekli su mi da mirujem i da dodjem iduci tjedan na UZV kako smo se i dogovorili, da me ranije ne mogu pregledati, a ako pocnem bas krvariti da odem na hitnu.
Grceve i ja imam stalno, kroz 4tt bas jake, sad u 5 tt vise kao rastezanje u maternici, pisala je i nasa Ruska koja je trudna 20tt da je imala te grceve...dolje se sve siri i pritisce druge organe, nista cudno.. miruj kako su ti rekli i budi strpljiva kao i ja ( haha mos mislit da jesam) bit ce sve to ok 🙏❤️
Niksa imas super rezultate s aspiracije 👏👏 bit ce i 🐧🐧
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Nina985 ja vec danima imam smeckasti iscjedak,ako si me pratila bilo je tu i svjeze krvi,a zadnjih 3-4 dana samo smeckaste zilice, mirujem ,u petak mi je UZV pa cemo vidjeti ..kako je MTB rekla ,ne mora to nista znaciti loše…
Darliv kad piškiš 😂
Brinu me ovi grcevi koji su tek sad poceli, kao da cu dobiti mengu, a danas mi je 6tt+0. Zvala sam MPo, rekli su mi da mirujem i da dodjem iduci tjedan na UZV kako smo se i dogovorili, da me ranije ne mogu pregledati, a ako pocnem bas krvariti da odem na hitnu.
Grceve i ja imam stalno, kroz 4tt bas jake, sad u 5 tt vise kao rastezanje u maternici, pisala je i nasa Ruska koja je trudna 20tt da je imala te grceve…dolje se sve siri i pritisce druge organe, nista cudno.. miruj kako su ti rekli i budi strpljiva kao i ja ( haha mos mislit da jesam) bit ce sve to ok 🙏❤️
Joj nadam se da ce biti🙏...hvala🙂
Ja '80 Najveca podrska '77
2013 3xAIH..😔
2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔
2020 7 mj..pripodni 4st 😔
11.2020. 🙏
Takica, vidjet ćeš. Evo, naša Ivanaxx je sve pobacala jer je test bio negativan, pa je beta bila prekrasna. A ako i bude negativna beta, odtugovat ćeš to, pa ići po svoje smrzliće.
Hvala na
Kad telefon sam ispravi....htjela sam da napišem da mislim da neće biti dobro s obzirom da je test te osjetljivosti ali eto ne da se...🙃
A hormone sam radila antitjela na tiroidnu peroksidazu, FT4,TSH,antiovarijalna antitjela, Inhibin B, AMH, i sve ostale standardne polne i kortizol i prolaktin.
Niksa Cestitam na velikom broju jajnih ćelija ! Bice to super.
Nina savjet je samo da mirujes i nastaviš sa terapijom. Zbog velike količine hormona koju dobijamo nije isključeno da se negdje malo koji sitni krvni sud otvori. Ali dok nema ciste sveže krvi sam opusteno. Javljaj svom ginekologu zbog eventualnog povećanja utrigestana i cekaj svoj UZV da vidiš svoju zdravu bebicu. Drzim fige!
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Zvuči mi nevjerojatno, ali izgleda da je ovo moje već krenulo. Imam blage bolove, i na wc papiru se vidi početak krvarenja. Sad stvarno više ne izlazim iz kuće.
💔💔💔
Hvala na
Kad telefon sam ispravi….htjela sam da napišem da mislim da neće biti dobro s obzirom da je test te osjetljivosti ali eto ne da se…🙃
A hormone sam radila antitjela na tiroidnu peroksidazu, FT4,TSH,antiovarijalna antitjela, Inhibin B, AMH, i sve ostale standardne polne i kortizol i prolaktin.
NiksaCestitam na velikom broju jajnih ćelija ! Bice to super.
Nina savjet je samo da mirujes i nastaviš sa terapijom. Zbog velike količine hormona koju dobijamo nije isključeno da se negdje malo koji sitni krvni sud otvori. Ali dok nema ciste sveže krvi sam opusteno. Javljaj svom ginekologu zbog eventualnog povećanja utrigestana i cekaj svoj UZV da vidiš svoju zdravu bebicu. Drzim fige!
🙏❤️
Ja '80 Najveca podrska '77
2013 3xAIH..😔
2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔
2020 7 mj..pripodni 4st 😔
11.2020. 🙏
Niksa, ajde mi reci da si početak '80te... Koliki ti je AMH? Imaš fantastične rezultate.
💔💔💔
Jutro cure
Piky strasno, bas mi je zao sto si to morala da dozivis pored Strucnih lekara. Traume za citav zivot
MTB 😅😅😅 koji je to krivi a koji pravi deo strelca da znam gde sam. Znaci sve plave kovrdzave... Eto ja dozivotno slavim Dan Republike 29.11
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Darliv kad piškiš 😂
Grceve i ja imam stalno, kroz 4tt bas jake, sad u 5 tt vise kao rastezanje u maternici, pisala je i nasa Ruska koja je trudna 20tt da je imala te grceve…dolje se sve siri i pritisce druge organe, nista cudno.. miruj kako su ti rekli i budi strpljiva kao i ja ( haha mos mislit da jesam) bit ce sve to ok 🙏❤️
Mene još uvijek boli nekad kao da ću procuriti i stalno me nkj pika, probada. Sve ti je to normalno 😁 ja sam se isto jako bojala na početku jer su bili stvarno jaki grčevi, ali nas se trudnice su me smirile 🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️